Şimdi Ara

ingilizce öğretmenliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lan hedefin tıpsa defol git ders çalış olm ne otistik adamsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordinaryperson3434 O kullanıcısına yanıt

kanka ielts özer dersi alıyorum ve hocaya 750 lira veriyorum saatliğine.

• Lan anlamiyor musun netlerim düşük 7 ayda olacak iş değil bu sene tyt yi saglamca halledip sonra ayt calisacagim okurken. Otistik kelimesini de iyiki öğrendiniz dalga geçmek için kullaniyorsunuz Allah kahretsin sizin gibileri.

• Evet özel ders veriyorlar ki dedigim gibi kpss ye oynayacagim zaten. Ayrıca asıl hedefim de başka okurken yks calisicam ama şu an psikolojik olarak kendimi rahat hissetmiyorum. En azından üniversiteye gidersem daha rahat çalışır sınava da heyecanlanmadan girerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordinaryperson3434

Lan anlamiyor musun netlerim düşük 7 ayda olacak iş değil bu sene tyt yi saglamca halledip sonra ayt calisacagim okurken. Otistik kelimesini de iyiki öğrendiniz dalga geçmek için kullaniyorsunuz Allah kahretsin sizin gibileri.

Ya abi ciddi mi bu insanlar ya

• Ordinaryperson3434 O kullanıcısına yanıt
    üni gidip ilk yılında sınava girersen sınav sonuç hesaplamasında obp'n yarı yarıya düşüyor. (kırık obp denilen mevzu)

dikkatli davran. gerçekten tıp istiyorsan şuan başlamanı öneririm. 30 bin (devlet tıp için gereken asgari siralama) girmek abartıldığı kadar zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadex -- 4 Kasım 2023; 20:28:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chadex kullanıcısına yanıt

Biliyorum obp düştüğünü. Ne yapalım başka çarem yok olmazsa diğer sene kazanırım. Ondan sonra da olmazsa bırakırım zaten bu mevzuyu. Benim asıl sorum şuydu acaba 2025 2026 ya kadar sınav sistemini tamamen degistirip mezunların giremeyecegi bir hale getirirler mi veya yaş kısıtlaması vs. Okullara ortak sınavları getirdi müfredati da değiştireceğiz diyor o yüzden aklıma bunlar takıldı.

• Chadex kullanıcısına yanıt

aga ben bu çocukta tıp kazanacak kapasiteyi görmüyorum.7 ayda yapamam diyor bu sene+öbür sene çalışmaktansa üniye gidip kırık obp sınava hazırlanmak istiyor.Messi akıl fikir versin

• Turistik bı şehirde oku yazları da sezonluk işlere kalırsın. Öğretmenden çok kazanırsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tarikat_lideri kullanıcısına yanıt

Yok

• Peki Trump ağabey öyle olsun. Anksiyete + aileyi ikna etme ne olacak ağabey. Benim sorum çok başkaydı onu hiçbiriniz cevaplamadı zaten

• tarikat_lideri kullanıcısına yanıt

mantıklı mugla olabilir..bleki yabancı gelin de tavlar gider.. 

• ielts ne ıcın alıyorsun..750 tl cok degıl mı..? ben de bırara kanada vatandaslıgı ıcın ıelts calısmaya yeltendım tek basına olmadı..kanada vatandaslıgı puanlama usulu verıyor..genc olmak 20 puan unıversıte mezunu olmak 30 puan ıelts 5.5 dıl puanı mın 25 puan oryantasyon 10 puan gibi..70 puanı gecen vatandaslıga basvurabılıyordu..

• snrturkmen kullanıcısına yanıt

ağustos'ta pek çalışmadan girip academicten 6.5 aldım ama speaking 5 olunca kaldım. L ve R 7.0 ona kendim çalışıyorum deneme çözme vs. özel derste de writing ve speaking dersi alıyorum.

Genel ingilizce seviyen iyi değilse ielts odaklı çalışmak mantıklı değil lakin 5.5 çok da zorlanmadan alınabilecek bir skor.

• 6.5 iyi puan..ben daha cok dusunduren speakıng ve lıstınıng derslerı..unıversıte hazırlık gordum ama ıelts ıcın yeterlı degıl..hındıstanda bugu bulmuslar sınavlar onlıne olunce hıle hurdayla kanadanın ıstedıgı eılts puanı alıyorlarmıs..kanadadan yayın yapan bır turk ordakı hıntlılerı anlatıyorlardı nasıl geldıklerını..bu sınav için hıle kopya bızım ulkeye nasıl gelmedı hayret.. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordinaryperson3434

Ne boş yaptınız olm ya. Benim hedefim tıp zaten ama bir üniversiteye de girmek istiyorum kaygı çekiyorum şu olacak bu olacak diye. Öğretmenliğe gidecegim adı üstünde tercümanlık vs tercih etmicem zaten. Bunu da niye seçtim 1 ders yükü ağır olmaz yks kasabilirim 2 hedefimi yapamazsam yine ataması iyi ve en güzel ogretmenliklerden biri. Sayısalda 3 meslek dışında çöp ona kalırsa( tıp diş ecz.) 200k ya gidip mühendislik okuyorsunuz ya da hemşire fizyoterapist falan oluyorsunuz sanki çok mu iyi bunlar. Sayısaldan da 3 top meslegi tutturamayıp yine de iyi bir sıralama yapan öğrencilerde ilköğretim mat okuyor zaten. Ea da da kendini bilen insan sınıf okuyor atanıyor keyfine bakıyor diğer hukuk okuyanlar falan ne yapıyor sanki asgari ücrete birilerinin elinin altında suriyelilerin peşinden geziyor. Ben de sizin gibi düşünüyordum dilciler kasiyer ahahah falan diye evet genelde de öyleler ama ingilizce öğretmenliği öyle değil ataması iyi olan ve güzel bir bölüm. 22 yaşında bu sene bir tanıdığım atandi 40 a yakın maaş alıyor.

aynen kanka diş eczalık tıp harici sayısal çöp xd senin çevre taşra mühendisleriyle dolu herhalde ondan herkesi öyle zannediyorsun, ilk 10k 20k yaptıysan okunacak bölüm mühendisliktir en çok parayı da orda kazanırsın. ben öyle yapıyorum yapabilirsen sana da tavsiye ederim ama sen bu kafa yapısıyla oralara biraz uzak gibisin. bence ögretmen olup atama falan bekle çok kafa yorma

• ritzerosS R kullanıcısına yanıt

ilk 10k ya giren adama bir laf etmedim zaten. Aklını kullanır çalışıp yeteri puan alırsan ogretmenlikte de atama beklemiyorsun hemen atamıyorsun ingilizce en çok alım yapılan branşlardan biri zaten. Ben mühendis olmayı düşünmedim hiçbir zaman ilgi alanım değil sayısalda derece yapabilsem tıp yazmak isterim. Ayrıca ne kadar iyi yerden mezun olursan ol rekabet çok fazla mühendislikte.

• mesajları şöyle bi okudum da tıpı bırak öğretmenlik üstü herhangi bir bölüm sana gitmez zaten. okuma yazman var öğretmenliği her türlü kazanırsın ama atamaya mülakat geliyor orda zortlarsın diye düşünüyorum

• Tamam crazy boy. Evet gitmez bana tıp. Çünkü sen benim ögretmenimsin durumumu biliyorsun alt yapımı biliyorsun Senin kafana göre boün e 20k ile giren mat hocamda zekasız ögretmen çünkü senin gibi Köpek mamasi mühendisligi okumadığı için. Oww tamam deli oğlan sen ne dersen o

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.