Şimdi Ara

ingilizce öğretmenliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sene de hedefim olmayacak diye yöneldiğim meslek. Sebebi ise anca tyt yi halledebileceğim gibi duruyor ve dilde hali hazırda yaklaşık 50 netim var zaten. Geçen sene de fena ataması olmamış. Ha zaten yine yks çalışmayı düşünüyorum yaşadığım şehirde üniversite kazanıp. Bu sene tyt yi adam akıllı halledip 2025 e kadar da ayt sayısalı halletmeyi düşünüyorum. Veya 2026 ya kadar. Malum obp yarıya inecek. Ve bir yandan da müfredat değişiyor sistem değişecek vs deniyor bir an önce ne olursa olsun üniversiteye girmek istiyorum. Ama bir yandan da korkuyorum bizim gibi 20 li yaşlarda sonradan hazırlanmaya karar vermiş adamların sınava girme hakkını elinden alırlar mı sizce ? Veya merkezi sınav kalkar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ordinaryperson3434 O kullanıcısına yanıt
    bence yapma elinden geleni yap bu sene.aynı şekilde dilime güvendim ve yerleştim ama hiç memnun değilim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dil okuyacağım diyenler dik kafalı oluyor zaten okuma desek kötü olacağız boş yere. Git oku işsiz kal veya asgari ücretin bir tık üstüne çalış o zaman anlarsın bir neden insanların bu bölümü tavsiye etmediğini.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yo bi cok kişi iş buluyor ingilizce öğretmenliginden tut akademi-şirketlere kadar

• hocam öğretmen bir aileden gelen biri olarak söylüyorum sayısal branş öğretmenliği hariç öğretmenlik önermiyorum

• Ben öğretmen olup kpssye oynayacağım yalnız. Öğretmen maaşı nerdeyse 40k şu an ve doğru düzgün çalışmıyorrlar bile. Üstelik ingilizce en rahat ogretmenliklerden biri ve atamasi da yüksek bir branş. Aynı zamanda başka ideallerim olduğu içinde elimden geldiğince yks ye hazırlayacağım.

• Sebep nedir hocam ingilizce ataması yüksek bir branş ve yapması da kolay. Sınıf veya okul öncesi deseniz anlayacagım onlar resmen çocuk bakıcılığı. Veya türkce sosyal bilgiler vs onlarin da hiç ataması yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üni ingilizce zormu????
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kamikrazywarboy K kullanıcısına yanıt

Hocam başka şansım yok. Hedefim çok yüksek ama netler çok düşük.

Mevzu atama değil para.Devlet öğretmene maaş vermiyor resmen harçlık bırakıyor.Öğretmen olacaksan sayısal branş şart.Örneğin benim fizik hocam hem devlette öğretmendi hem dershanede hemde özel dersleri vardı.Bak böyle olacaksan öğretmen olunur.Ama başka türlü hayatını yakar kendini üzersin.

Sıfıradn tek senede sayısal 90-100k, ea 5-15k arası yapılır; bilgin olsun

• Benim kuzen sınıfçı parası fazla fazla yetiyor dalgasına bakıyor. İlk senede de atandı. Her matçı falan da özel ders veremiyor zaten. Fizikçiler desen yeni nesil öğretmenler asgari ücrete dershanelerde sürünüyor devlete asla atanamıyorlar. Mesele gayette atanmak önemli olan garanti iş. Şu an tıp diş ecz harici en iyi meslek devlette öğretmenlik.

• Ayrıca ingilizce de gayet özel ders verebilir. Veya dershanede çalışabilir.

• Hocam boşverin bir daha hazırlanın ben 2022 de tercih yaptım yerleştim şuan yeniden hazırlanmaya karar verdim büyük ihtimalle 21 yaşında sıfırdan üniversite başlayacağım. Atanma oranı vs düşebilir iyi düşününün ama devlette öğretmenlik taşak kebabı atanırsanız çok iyi.

Kesin yetiyordur parası

aga sen bildiğini yap

• millet dilden hazırlanmadan derece yapıyor yine de tercih etmiyor dil bölümlerini hic sormuyon mu olm acaba niye diye

• ritzerosS R kullanıcısına yanıt
    Sormaya gerek yok hocam dizi film izleyerek sınava çalışmak daha zevkli de ondan yoksa onlar da biliyorlar neyin ne olduğunu ama inanmak istemiyorlar işte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aynen öyle kendilerini kandırıp günü kurtarıyorlar işte

• ritzerosS R kullanıcısına yanıt

Ne boş yaptınız olm ya. Benim hedefim tıp zaten ama bir üniversiteye de girmek istiyorum kaygı çekiyorum şu olacak bu olacak diye. Öğretmenliğe gidecegim adı üstünde tercümanlık vs tercih etmicem zaten. Bunu da niye seçtim 1 ders yükü ağır olmaz yks kasabilirim 2 hedefimi yapamazsam yine ataması iyi ve en güzel ogretmenliklerden biri. Sayısalda 3 meslek dışında çöp ona kalırsa( tıp diş ecz.) 200k ya gidip mühendislik okuyorsunuz ya da hemşire fizyoterapist falan oluyorsunuz sanki çok mu iyi bunlar. Sayısaldan da 3 top meslegi tutturamayıp yine de iyi bir sıralama yapan öğrencilerde ilköğretim mat okuyor zaten. Ea da da kendini bilen insan sınıf okuyor atanıyor keyfine bakıyor diğer hukuk okuyanlar falan ne yapıyor sanki asgari ücrete birilerinin elinin altında suriyelilerin peşinden geziyor. Ben de sizin gibi düşünüyordum dilciler kasiyer ahahah falan diye evet genelde de öyleler ama ingilizce öğretmenliği öyle değil ataması iyi olan ve güzel bir bölüm. 22 yaşında bu sene bir tanıdığım atandi 40 a yakın maaş alıyor.

• Küçük bir şehirde yetiyor. Benim annem babam memur Küçük şehirde yaşıyoruz ev araba var para fazla fazla yetiyor şahsen. Şimdi hedef bana bir 2 +1 ev ve araba almak bunlar olursa zaten küçük şehirdeyim öğretmen maaşı bilr yeter aslında ama asıl hedefim maaş da değil doktor olmak istiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.