Şimdi Ara

İngilizce öğretmenliğine gidilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl bir meslek; okuması, çalışması zor mudur? Öğretmen olan veya bilen yardım edebilir mi? Mesleğin geleceği ne durumda?

• İngilizce öğretmenine gidilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben elektrik-elektronik mühendisliğini bırakma kararı aldım bu bölüm için şubat ayında başladım hazırlanmaya şuan sonuçları bekliyorum
  • up!
  • okuması da çalışması da kolay diyorlar.
    ingilizce öğretmeni her zaman lazım.

öğretmen olmak istiyorsan neden olmasın?
  • up!
  • up!
  • Özelden de konuştuk ancak burada biraz 1.sınıf ders içeriklerinden bahsedeyim.Formasyon dersleri ve dil dersleri olarak ikiye ayrılmakta.Formasyon dersleri okuldan okula değişmekle birlikte genellikle Türkçe olur (Bizim okulda İngilizceydi) ve konular hakkında tartışma içerir.Eğitim psikolojisi,Eğitim bilimine giriş,Eğitim sosyolojisi vs.Bol bol sunum yapman,makale okuman gerekir.Bizim okulda final ve vizelerden çok sunumlar dersi geçmede etkiliydi.

Dil dersleri ise Contextual Grammar,Advanced Reading and Writing,Pronounciation gibi dersler.Bunlarda da yine bir konu hakkında araştırma yapman ve o konuda sunum yapman gerekir.Bu derslerde yüksek derecede gramer yapılarını,makale okuma ve yazma becerilerini,ve baş belası dilbilime giriş yapılır.Effective Communication Skills dersi var mesela ,ki en sevdiğim dersti, etkili bir iletişimin nasıl olması gerektiği üzerinde durur.Şu anki işimde çok işime yarayan bir dersti kendisi.

1.sınıf dersleri genel ve eğlenceli bir hocayla çok eğlenceli geçebilecek derslerdi,ancak bizim okul böyle hocalara sahip olmadığı için malesef ben zevk alarak okuyamadım.

• İngiliz diline gitme gideceksen öğretmenliğine eğitim fakültesine git.Çünkü fen-edebiyatı aşırı zor kazanması kolay okuması zor diyolar eğitim fakültesine tabikide gidilebilir.
  • Koşa koşa gidilir
  • Retiplazmik Endoklum kullanıcısına yanıt
    Hangi üniversite acaba merak ettim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İst.Kültür Üniversitesi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Anadolu Üni. düşünüyorum ama Ege Ake de aklımı çeliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.