Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İngilizce Özel Ders Satın Al 5 Ağustos 2019 23:12 1 1 İngilizce Özel Ders Türkçe çeviri aşağıdadır.Hello,This is Kerim. I would like to help you with English. Maybe you are struggling with exams or you just want to have a chat with a foreigner. You want your children to learn English or you want them to be successful in their lessons.I can teach children who are at the primary and second level and can also help with their homework.I can teach the ones who want to travel around the world and discover new places. You sure will be more confident after learning English. I can understand how you feel when you are abroad and cannot order anything from the menu or cannot talk to people at supermarkets, bazaars. When I first went abroad, I was not able to talk to people but after returning to Turkey, I devoted learning English to my life and I am now able to communicate with people. I am sure, with my support, you can do this in only two months.I can teach English the ones who want to pass exams, your school exams, high school exams or university exams. I can also help with 'Open Education exams'.I don't want a lot of money but why?. Because I can keep my level and learn new things by learning. I can also make you a discount if you are to have 2 hours of lessons per day.The 1-hour lesson is 30 TL and I give lessons on Skype or if you live in Ataşehir, I can give face to face lessons in a cafe or your home.Merhaba,Ben Kerim. Size ingilizce konusunda yardımcı olmak isterim. Belki sınavlarla uğraşmaktasın ya da sadece bir yabancıyla sohbet etmek istiyorsun. Yada çocuklarınızın İngilizce öğrenmesini veya derslerinde başarılı olmalarını istiyorsunuz.İlk okul ve orta okul seviyesindeki çocuklara ders verebilir ve aynı zamanda ev ödevlerinde yardımcı olabilirim.Dünyayı dolaşmak ve yeni yerler keşfetmek isteyenlere öğretebilirim. İngilizce öğrendikten sonra kendinden daha emin olacaksın. Yurtdışındayken nasıl hissettiğinizi ve menüden hiçbir şey sipariş edemediğinizi veya süpermarketlerde, pazarlarda bulunan insanlarla konuşamadığınızda neler hissettiğinizi anlayabiliyorum. Yurt dışına ilk çıktığımda, insanlarla hiç konuşamadım, ancak Türkiye'ye döndükten sonra, hayatımı İngilizce öğrenmeye adadım ve şimdi insanlarla iletişim kurabiliyorum. Eminim ki desteğimle bunu sadece iki ay içinde yapabilirsiniz.Sınavları geçmek isteyenlere, okul sınavlarına, lise sınavlarına veya üniversite sınavlarına İngilizce öğretebilirim. Açık Öğretim sınavlarına da yardımcı olabilirim.Çok fazla para istemiyorum peki ama neden, çünkü bu yolla seviyemi koruyabilir ve öğretek yeni şeyle öğrenebilirim. Günde 2 saat ders yapacaksanız size indirim yapabilirim.1 saatlik ders 30 TL ve Skype'ta ders veriyorum ya da Ataşehir'de yaşıyorsanız, bir kafede veya evinizde yüz yüze dersler verebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 6 Ağustos 2019 Satıldığı Şehir : Yurt Dışı,Yurt Dışı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İngilizce Özel Ders Fm 2013 Orjinal Oyun