Şimdi Ara

ingilizce sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam itü hazırlığını 5 yılda geçememek biraz şov bence ya. İnsan biraz çalışır yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Robot34 kullanıcısına yanıt
    Maçkaya gelemiyor, derslere giremiyor & öğrenci kartı elinden alınıyor ama sınava girme hakkı var.(proficiency’e.)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    Dünyanın envayi çeşit hali var, bilemedim hocam muhtemelen DGS ile gelmiş meslek lisesi çıkışlıdır. Bu hikayenin sonunda hazırlığı geçemeyip ex oluyorlar.

• İTÜ için söyleyeyim rahatlıkla geçersin profu. B1+ Olanlar 1 dönemd bitirip 2. Dönem irregular olarak başlıyor genellikle. ODTÜde okuyan arkadaşlarım da profun çok zor olmadığını söyledi. ODTÜ ve İTÜnün hazırlığı birbirine benziyor.

Ama Bilkentte okuyanlar çok zorlanıyordu. Hem eğitimin hem sınavların zor olduğunu söylüyordu bir arkadaşım ki İngilizcesi de kötü değildir. Boğaziçinde eğitimin rahat olduğunu ama profun zor olduğunu duydum.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Sınavı geçince o zaman bölüme başlıcak garipmişokuldan atılmadı yani benim bildiğim 2 sene kalınca ilişik kesiliyor

• Mr. Robot34 kullanıcısına yanıt
    Artık yıl öğrencisi olup, harç ödüyorsun.
    Atılma diye bir şey yok üniversiteden -özel durumlar hariç-

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Mesela bizim okulda zorlanan arkadaşlar şey der ‘Benim dile yatkınlığım yok ya’

Ben böyle bir şeye inanmıyorum, çalışınca öğrenilir.

• Türkiyenin en zor ve sağlam hazırlığı bilkentte (ted kolejinden mezun olup repeat olan kişiler var) odtü-boğaziçi bilkente göre daha soft bir hazırlık eğitimi veriyor. ben kendim hacettepe hazırlıktayım, biraz laylaylom geçiyor hocalar iyi değil kendiniz emek verirseniz belli bir seviyeye gelirsiniz yoksa tavsiye etmiyorum. itü hazırlığın da iyi olmadığını duydum 2-3 kişiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 21 Kasım 2018; 14:58:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: despinaleaxo

Mesela bizim okulda zorlanan arkadaşlar şey der ‘Benim dile yatkınlığım yok ya’

Ben böyle bir şeye inanmıyorum, çalışınca öğrenilir.
    hocam bilkent hazırlığa en alt kurdan başlayıp haziranda geçmek mümkün mü ? yoksa yaz okuluna mı kalınıyor ? ben hacettepede pre-intermediate çıktım 4 kurdan 3. kur ve yarı dönemde geçebiliyorum ama bilkentte seviye tespit sınavına girsem pre-int çıkmam sanırım

bu arada sizin bölüm ne ? ben hacettepeden bilkent bilgisayara geçmek için sınava tekrar çalışıyorum bakalım inşallah olur, bilkent hazırlığı çok korkutuyor beni

• Speaking hakkında tavsiyesi olan okulda 2 aydır bi halt öğrenmedim ve aşırı sıkıcı geçiyor internetten udemy faydası olur mu bir de amerikan kültür hakkında ne düşünüyorsunuz özellikle akıcı konuşmak için şuanda yazmayı halletmeye çalışıyorum hafta`da 1 essay yazmaya çalışıyorum hoca check edip feedback veriyor (arada katlediyorum ) hazırlığı gecmemde problem yok ama bu yılın hakkını vermek istiyorum

• beginner kurundaydım yani am is are ne demek bilmiyordum normal sürede geçtim boğaziçinde hazırlığı
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Elementary kurundan başlayan biri yaz okuluna kalıyor, çünkü 5 kur okuyor ve fall ve springde 4 kur bitirebiliyorsunuz en fazla ama evet hiçbir şekilde kurlarda takılmayıp geçerseniz bitirebilirsiniz 1 yılda. (yaz okuluna kalarak)

Ben endüstri mühendisliğindeyim, geçen yıl hazırlık okudum şimdi bölümdeyim. Geçerseniz tam burslu falan mı yoksa ücretli mi? Çünkü hiçbir şekilde sizin zararınıza olmaz :)

Bu arada elementary başladığınız taktirde haziranda değil eylülde geçme şansınız var yukarıda söylemeyi unuttum

• moral bozmak yok.

bu sene o sene.

şuan b1'im ama baya hamladık.

lti öğrenip, kırıkla boğaziçi mis'e girersem.

-şayet bunu yapabilirsem-

bir sene hazırlık okuyup.

bölüme de geçerim.

şakır şakır.

önemli olan güdülenme ve istek diyorsunuz.

hazırlıkta yatmayan adam kendine bir şeyler katar diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkabey -- 21 Kasım 2018; 22:59:10 >
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    hocam deneyimlerinizden bahsetseniz.

kolay olmamıştır?

• quote:

Elementary kurundan başlayan biri yaz okuluna kalıyor, çünkü 5 kur okuyor ve fall ve springde 4 kur bitirebiliyorsunuz en fazla ama evet hiçbir şekilde kurlarda takılmayıp geçerseniz bitirebilirsiniz 1 yılda. (yaz okuluna kalarak)

Ben endüstri mühendisliğindeyim, geçen yıl hazırlık okudum şimdi bölümdeyim. Geçerseniz tam burslu falan mı yoksa ücretli mi? Çünkü hiçbir şekilde sizin zararınıza olmaz :)

Bu arada elementary başladığınız taktirde haziranda değil eylülde geçme şansınız var yukarıda söylemeyi unuttum
    tam burs + kapsamlı burs istiyorum hocam siz burslu musunuz ? ankarada ailemle yaşıyorum ama evden ayrılmak istiyorum inşallah kapsamlı kazanır ve yurtta kalırım 99 luyum ben de bu arada ve eğer girebilirsem 3 yaş küçüklerle başlayacağım

artık tekrar hazırlık okumayı gözden çıkardım çünkü iyi bir ingilizce eğitimi almak istiyorum ve ülkede bunu en iyi bilkent veriyor sanırım. siz memnun kaldınız mı eğitimden hocalardan ? hacettepede oxfordun kitaplarını kullanıyorlar bilkent hangi kitapları aldırıyor ?

Kapsamlıyım.

Memnun kaldım, hala da kalıyorum bölümde de ingilizce dersimiz var bitmiyor yani devam ediyor her şey :D

pre-int : northstar, english in use kırmızı

inter:unlock 3

upper:making connections 3, destination b2

pre fac: making connections 4, grammar sense 4

kullandım ve bunun yanında okulun bookletları vardı onları kullandık

ayrıca odtünün birkaç reading kitabı vardı onları da yardımcı kaynak olarak kullandık

• quote:

Kapsamlıyım.

Memnun kaldım, hala da kalıyorum bölümde de ingilizce dersimiz var bitmiyor yani devam ediyor her şey :D

pre-int : northstar, english in use kırmızı

inter:unlock 3

upper:making connections 3, destination b2

pre fac: making connections 4, grammar sense 4

kullandım ve bunun yanında okulun bookletları vardı onları kullandık

ayrıca odtünün birkaç reading kitabı vardı onları da yardımcı kaynak olarak kullandık
    yurtta kalıyor musun hocam ? yurtta kalan ankaralılar var mı ?
  • ozeller haric cok iyi hazirlik egitimleri yok diye biliyorum ama kendiniz ugrassaniz yetebilir olmuyorsa yanda baska bir kursa gidersiniz.
    bounun hazirlik sinavi mesela ingilizce bilgisini cok olcmuyor sinav formatina alisinca daha rahat gecebiliyorsunuz.
    yurtta kalıyorum, geçen yıl oda arkadaşım ankaralıydı mesela

evi uzak olanlar kalıyor genelde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.