Şimdi Ara

İngilizce uzun cümleleri nasıl anlarız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
10.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum ingilizce öğren geçer, şimdi tam bilmediğin için anlayamıyorsun.
  • fishkopf F kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayar mühendisliği okuyorum,ingilizce öğrenme nedenim yazılım ile alakalı ingilizce dökümanları okuyup anlayabilecek seviyeye gelmek
  • Cümleyi that, which, where yerlerinden böl yardır
  • Uzun türkçe cümleleri de anlamıyorum. Dille ilgili değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana tavsiyem ilk başvuru kaynağın tureng olsun, genelde bu gibi uzun cümlelerde deyimler ve ifadeler vardır yani kelime çevirerek anlamını bulamazsın bu yüzden deyimleri çözersen çok rahat anlamını çıkarırsın. Birde sondan başa doğru çevrilir ingilizce cümleler genelde.
  • Arkadaşlar şunun farkına varın artık,DİL ÖĞRENİLMEZ YAŞANIR.Hayatı formülize edemezsiniz..Anlar ve sahneler vardır, yaşarsınız..İngilizce konuşmaya karar veripte eğitim almaya başladığınız ilk gün,dilinizden ingilizce kelimeler dökülmüyorsa bu işte bi hata var demektir..Elbette her işin bir kuralı vardır ama kuralların altında ezilmenin de manası yok..Rahat olun ,anı yaşayın,bu dili sadece yaşayarak konuşabilirsiniz..Fazla edebiyata gerek yok..Senelerdir edindiğim tecrübeme dayanarak size bir link veriyorum,artık nasıl ingilizce konuşucam diye düşünmeyin,bana da dua edin.. İddia ediyorum , İngilizce diye bir sorununuz kalmayacak...

https://youtu.be/0nh_iGZI2xE

• Arkadaşlar,5 sn içinde vücudumuz onlarca hareket yapabiliyor,ve bunları yaparken dur biraz düşüneyim demiyor.Bizden yazılı emir vs beklemiyor,ihtiyaç halinde yapıp geçiyor.Peki nasıl ? Çünkü hafızada var,program oyle yapılmış ki her ana vakıf olmuş bedenimiz..Taa en baştan İngilizce düşünmezseniz,hayatınız akıp giderken ingilizceyı yaşamazsanız ,bu tarz cümleleri bırakın,iki kelam dahi edemezsiniz tadıyla tuzuyla,Derler ya ;kimileri yağmuru hisseder,kimileri de sadece ıslanır..Bir aşçı binlerce tarif öğrenmiş ama mutfağa girip bir menemen yapamıyo,şu an genelin durumu bu malesef..

Arkadaşlar şunun farkına varın artık,DİL ÖĞRENİLMEZ YAŞANIR.Hayatı formülize edemezsiniz..Anlar ve sahneler vardır, yaşarsınız..İngilizce konuşmaya karar veripte eğitim almaya başladığınız ilk gün,dilinizden ingilizce kelimeler dökülmüyorsa bu işte bi hata var demektir..Elbette her işin bir kuralı vardır ama kuralların altında ezilmenin de manası yok..Rahat olun ,anı yaşayın,bu dili sadece yaşayarak konuşabilirsiniz..Fazla edebiyata gerek yok..Senelerdir edindiğim tecrübeme dayanarak size bir link veriyorum,artık nasıl ingilizce konuşucam diye düşünmeyin,bana da dua edin..

https://youtu.be/0nh_iGZI2xE

• easyandmore E kullanıcısına yanıt
    Beyinde yabancı dil ile ilgili bir bölge çocukken aktif olur ve çocuklar duyarak,görerek bir şekilde 7 yaşına kadar öğrenebilir.
    Ardından bu bölge aktifliğini yitirir ve,mantıksal çıkarımlarla öğrenmeye başlarsınız,çocukken ki süngerimsi her şeyi anında öğrenebilen kapasitemiz artık yok,biz de adım adım mantıksal yollarla öğrenmeye çalışıyoruz.
  • bilimsel açıklamanız için teşekkür ederim,haklısınız,ama şunu da ilave etsek faydalı olur sanırım.7 yaşından sonra artık insan hayatın içinde kendini ifade etmeye başlar mecburen,dolayısıyla artık ihtiyacı olan uygulamadır,dogru uygulamalar dogru sonuclar verır ve dogru bırıkımler olusturur,bunlar beynın baska bır bolgesınde bılgı ve yetenek olarak depolanır..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.