Şimdi Ara

İngilizce WhatsApp Grubu [Yeni Sadece DH ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar.Öncelikle bu tarz gruplar forumda gördüm fakat konuya yazıyorum kimse bakmıyor ya gruplar ölü ya konuyu açan arkadaş ilgilenmemekte, bende kendim grup açmayı düşündüm.Grubu açmamda ki amaç : İngilizce seviyemizi geliştirmek azda olsa bir şeyler öğrenebilmek.Herkes ingilizce kelime konu anlatımı fotoğraflar paylaşır.Sorular sorar günde bir kelime dahi öğrensek kardır.Ben şuanda üniversitede ingilizce hazırlık okuyorum a1 seviyesindeyim gruba katılmak isteyen aktif arkadaşlar konuyu yazıp pm atabilirler.Grup kurma konusunda şu anda tek başımayım.Gereken ilgi olursa grubu kurmayı düşünüyorum.

Lütfen farklı amaçlar peşinde koşan arkadaşlar pm atmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thees -- 14 Kasım 2015; 14:30:13 >

• aslında güzel olur ama

zaten ingilizce kurslarına gidenlerin çoğunlukla ingilizce whatssapp grupları oluyor ama denemekte fayda var
  • Aslında güzel fikir ama yabancı bir kaç kişinin daha alınması daha iyi olabilir gruba
  • Grup kuruldu 6 kisiyiz suanda aktif arkadaslar buyursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM atıyorum

• PM
  • Aktif 15 kisi

• Thees T kullanıcısına yanıt
    dostum pm attım
  • ya bende değişik bişi var o kişi türkse nedense ingilizce konuşasım kaçıyor
  • PM attım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

ya bende değişik bişi var o kişi türkse nedense ingilizce konuşasım kaçıyor

O bende de var hocam,yabancıyla zorlanmadan konuşurum ama türk ile konuşamıyorum,takılıp kalıyorum.

• aynı dili konuşanlarla farklı bir dil konuşulmaz arkadaşlar size diyim..Anca 2 tarafta ingilizceyi aşırı iyi bilirse(İngilterede doğup ama ailesi Türk olan gibi) anca öyle oluyor.Diğer türl çok zor diyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenDiaz007

aynı dili konuşanlarla farklı bir dil konuşulmaz arkadaşlar size diyim..Anca 2 tarafta ingilizceyi aşırı iyi bilirse(İngilterede doğup ama ailesi Türk olan gibi) anca öyle oluyor.Diğer türl çok zor diyim..

Hocam ne alakası var ki. Ben üniversiteden geçen dönem mezun oldum. Hocalarımız Türktü ama Ingilizce konuşuyorduk, hiçbir zaman da bana garip gelmemiştir. Bilakis kendimi daha rahat hissediyordum. Ana dili Ingilizce olan biriyle konuşurken insan kendini daha çok geriyor, rahat konuşamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

quote:

Orijinalden alıntı: StevenDiaz007

aynı dili konuşanlarla farklı bir dil konuşulmaz arkadaşlar size diyim..Anca 2 tarafta ingilizceyi aşırı iyi bilirse(İngilterede doğup ama ailesi Türk olan gibi) anca öyle oluyor.Diğer türl çok zor diyim..

Hocam ne alakası var ki. Ben üniversiteden geçen dönem mezun oldum. Hocalarımız Türktü ama Ingilizce konuşuyorduk, hiçbir zaman da bana garip gelmemiştir. Bilakis kendimi daha rahat hissediyordum. Ana dili Ingilizce olan biriyle konuşurken insan kendini daha çok geriyor, rahat konuşamıyor.

Ben çok gördüm..Ana dilimiz Türkçe olduğu için onu konuşmak çok daha rahat geliyor ondan dedim..

• Mesaj atıldı.

• PM attım .

• Grup devam ediyor mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Solntsevskaya

Mesaj atıldı.

konu açılış tarihine bak be mübarek. adamın profiline bak bir de, 11 ay önce girmiş en son foruma. Hayvan gibi şiy yapıyosunuz yav
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.