Şimdi Ara

İngilizce yardım kısmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amacım ingilizce bilmeyen arkadaşların yurt dışı sitelerine soracakları sorulara yardımcı olmak siz bana sormak istediğiniz soruyu dilerseniz türkçe yazılmış bir soru metni sunacaksınız bende ingilizceye çevirip yazacağım belirttiğim gibi isterseniz metni bende yazarım lütfen pmle istekte bulunmayın dönemem

Çeviriye Katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar

bana pm atın bende sizi konuya ekleyeyim ingilizce bilmeniz kaydıyla katılırsınız aramıza şu an için 2 kişilik boş kontenjan var talebe göre arttırılır katılmak isteyen pmde yazmanız gerekenler

Online Olma Saatleri
    Aksan
    Dil
    Derece

ÇEVİRİ TAKIMI

1)HAMON97
    2)
    3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklumakarna -- 13 Ağustos 2010; 0:39:40 >

• Yardım etmeye çalışırım ancak şu sıralar yoğunum sen yinede beni ekle yardım etmeye çalışrım.
  • Bunu ılla belırlı onlıne saatler, belırlı ısımler yapmak yerıne dırek ''cevırı'' baslıgı yapsan ve yardımcı olabılecek herkes cevırse daha kullanıslı bı baslık olur bence

Cevrılmesını ıstedıgı seyı yazan arkadasa o sırada forumda olan kım varsa yardımcı olur boylelıkle
  • Aksan ve online olma saatlerinin nedenini anlayamadım. Sesli görüşme mi yapacağız aksan isteniyor, ayrıca iş başvurusu gibi sanki. Profesyonel bir ekip kurulacak onlar yapacak. Yüzlerce kişi gelip bir şeyler isteyecek 3 kişi yanıtlayacak gibi gözüküyor. Bunun yerine arkadaşın da dediği gibi herkes birbirine yardım etsin. Forumun mantığı budur. Ha arkadaş bu benim ekibim olacak, profesyonel işler yapacağız, parayla çalışacağız diyorsa orası ayrı tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.