Şimdi Ara

Tickete gelen cevap , İngilizceden Türkçeye çevirebilecek olan varmı? yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • attığım tickete bu şekilde bir cevap geldi anlamadığımk bazı kısımlar var özellikle "and" dan sonraki kısımlar ; bu adamlar paramı istiyorlar ülke değiştirmek için?

If you wish to change the country that is registered on the account please provide the following information for account verification:

- Your account name (please do NOT send us your password)
    - Your full real name
    - Your full address including postal or zip code currently registered on the account
    - Your Battle.net Secret Question and answer

and

- A valid proof of residence in the form of legal identification with address or legal identification without address and a utility bill

Please also provide the new country information that you would like on the account.

Updating the country of residence to a different region (for example from Germany to US) may effect any Battle.net Balance you have.

As a consequence, we will only be able to process a country change that also includes a change of region if your Battle.net Balance is less than 20€; £17 or 795 RUB. Any remaining Balance exceeding this will be lost and cannot be compensated.

After receiving the requested information, we will update the country on your account and inform you of the changes made.

Regards,

Game Master Team
    Blizzard Entertainment Europe

• - acc adın (şifreyi yazmayın)
    - gerçek adın
    - tam adresin (posta kodu vs tamamı)
    - battle gizli sorun ve cevabın

ve

- ikamet fatura kimlik fotokopisi (biri yeterli)
    - para kısmıda şunu diyorlar sanırım. Sterlin/euro farkı olduğu için (atıyorum 20 sterlin 17 euro yapıyor (normali bu zaten) arada ki 3 sterlin/euroyu isteyemezsin) diyorlar
    - bu bilgileri aldıktan sonra işlem yapılabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz -- 21 Haziran 2012; 18:24:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz

- acc adın (şifreyi yazmayın)
    - gerçek adın
    - tam adresin (posta kodu vs tamamı)
    - battle gizli sorun ve cevabın

ve

- ikamet fatura kimlik fotokopisi (biri yeterli)
    - para kısmıda şunu diyorlar sanırım. Sterlin/euro farkı olduğu için (atıyorum 20 sterlin 17 euro yapıyor (normali bu zaten) arada ki 3 sterlin/euroyu isteyemezsin) diyorlar
    - bu bilgileri aldıktan sonra işlem yapılabilirmiş.

çok teşekkür ederim ; doğru anlamışmıyım? benden bu işlem için para talep etmiyorlar? ben orayı sanki para talep etmişler gibi anladımda :))
  • yok yok devam (=
  • Eğer hesabınızın kayıtlı olduğu ülkeyi değiştirmek istiyorsanız, lütfen hesabınızın doğrulanabilmesi için aşağıdaki bilgileri sununuz:
    - Hesap adınız (lütfen şifrenizi gönderMEyiniz)
    - Tam adınız
    - Hesabınızda şu an kayıtlı olan posta kodu dahil olmak üzere adresiniz
    - Battle.Net gizli sorunuz ve cevabınız

ve

- Yasal olarak saptanabilecek form halinde ikametgahınız (ikametgah belgesi istiyorlar), ya da adres içermeyen yasal hüviyetiniz ve elektrik faturası

Lütfen ek olarak hesabınızı aktarmak istediğiniz yeni ülke bilgisini de belirtiniz.

İkametgah bilgisini başka bir ülkeye güncellemek (örneğim Almanya'dan Amerika'ya değiştirmek) Battle.net Bakiyenizi etkileyebilir.

Sonuç olarak, bölge değişimi içeren ülke değişimini ancak Battle.Net Bakiyeniz 20 euro; 17 paund; yada 795 RUB'dan az ise gerçekleştirebiliriz. Bunun üzerindeki arta kalan Bakiyeniz kaybolacaktır ve telafi edilemeyecektir.

İstenen bilgileri aldıktan sonra, hesabınızdaki ülke değişimini gerçekleştirecek ve yapılan değişiklikleri siz bildireceğiz.

İyi dileklerimizle,

Oyun yöneticisi takımı,

Game Master Team

Direk çevirdim ve yazdıklarımı tekrar okumadım, yanlışım ya da cümle düşüklükleri olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz

yok yok devam (=

quote:

Orijinalden alıntı: Agamotto

Eğer hesabınızın kayıtlı olduğu ülkeyi değiştirmek istiyorsanız, lütfen hesabınızın doğrulanabilmesi için aşağıdaki bilgileri sununuz:
    - Hesap adınız (lütfen şifrenizi gönderMEyiniz)
    - Tam adınız
    - Hesabınızda şu an kayıtlı olan posta kodu dahil olmak üzere adresiniz
    - Battle.Net gizli sorunuz ve cevabınız

ve

- Yasal olarak saptanabilecek form halinde ikametgahınız (ikametgah belgesi istiyorlar), ya da adres içermeyen yasal hüviyetiniz ve elektrik faturası

Lütfen ek olarak hesabınızı aktarmak istediğiniz yeni ülke bilgisini de belirtiniz.

İkametgah bilgisini başka bir ülkeye güncellemek (örneğim Almanya'dan Amerika'ya değiştirmek) Battle.net Bakiyenizi etkileyebilir.

Sonuç olarak, bölge değişimi içeren ülke değişimini ancak Battle.Net Bakiyeniz 20 euro; 17 paund; yada 795 RUB'dan az ise gerçekleştirebiliriz. Bunun üzerindeki arta kalan Bakiyeniz kaybolacaktır ve telafi edilemeyecektir.

İstenen bilgileri aldıktan sonra, hesabınızdaki ülke değişimini gerçekleştirecek ve yapılan değişiklikleri siz bildireceğiz.

İyi dileklerimizle,

Oyun yöneticisi takımı,

Game Master Team

Direk çevirdim ve yazdıklarımı tekrar okumadım, yanlışım ya da cümle düşüklükleri olabilir.

Çok çok teşekkür ediyorum. eskiden blizz hemen cevap verirdi ticketlere , artık pekde hızlı değiller . Sms protection kullanmak istediğimde hata ortaya çıktı çünki tel no mu UK olarak gördüğünden sms gelmedi 18 inde ve 2 gün sonra olmak üzere 6 ticket açtım yeni vevap verdiler. Keşke baştan tüm bilgilerimi yazsaydım :(neyse geç olsunda güç olmasın... Sms protection olmayınca Paypal üzerinden AH kullanamıyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.