Şimdi Ara

Şunu Türkçe'ye çevirebilecek birisi var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • This my Take is not intended to tell women that they shouldn't wear makeup, but it seems that men generally don't like to see women wearing makeup. There was even one man who tried to explain why makeup should be illegal.

Makeup can smudge off, especially during sex or kissing. Men don't want that to smudge on them.

Looks correlate with health and genes. Makeup changes the way you look. It makes you look healthier and more beautiful. It can entirely change the way you look. It covers up all the flaws and makes certain features in the face, especially the lips and eyes, appear more distinctive and attractive. Men don't want to be fooled of what a potential mate looks like because they're unconsciously trying to produce a viable and improved offspring with that potential mate.

Women who wear makeup are perceived to be high maintenance and there are a lot of men who don't like women who are high maintenance. Some makeup brands are very expensive and a lot of men wouldn't like the idea of a partner who spends a lot of money on makeup.

Men don't wear it and don't see a reason why women should. Maybe, there are some men who have secretly thought at some point what it is like to wear makeup or they wish there was social equality. If women can use it to make themselves look more attractive, why shouldn't men be able use it to make themselves look more attractive without being judged?

Kısım kısım bunlar Türkçe'ye çevirilecek, ilk 3 kısmı birden çevirsenizde yeter size kalmış. Yardım etmek isteyen eder.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bir beleşçi, dilci olarak kınıyorum kısa bi şey olsa neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçesi ; BLOKKKK

• Burdaki değerli dh üyelerini niye uğraştırıyosun .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısaca özet geçeyim:
    quote:

Kadınlar makyaj yapar, bu onları seksi, sağlıklı ve bakımlı gösterir.
    Erkekler kadınların makyaja para harcamasını sevmez. Özellikel bazı markalar çok pahalıdır.
    Erkekler makyaj yapmaz ve kadınları niçin makyaj yaptığına akıl sır erdiremezler.
    Sonda da diyor ki kadınlar çekici ve güzel görünmek için yapıyorlarsa, erkeklerin yapmaması için de bir sebep yok!?

OKUMAYIN MAKYAJA ÖZENDİREN YAZI, BUNLAR HEP AMERİKANIN OYUNU

Edit: hesap numaramı pm atıyorum, 3 5 bi şeyler atarsanız ben de nasipleneyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 5 Ağustos 2016; 22:11:52 >
  • Sevişirken veya öpüşürken makyaj bulaşabilirmiş ve erkekler bundan hoşlanmazmış da ne okuyon sen birader?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Makyaj giymeyin
  • This my Take is not intended to tell women that they shouldn't wear makeup, but it seems that men generally don't like to see women wearing makeup. There was even one man who tried to explain why makeup should be illegal.

Çevirisi: Adamın düşüncesine göre kadınlara makyaj yapmamalısın denmemeliymiş fakat erkekler genel olarak makyaj yapan kadınları sevmiyormuş, hatta önceden makyajın yasak olmasının gerektiğini savunan adam varmış.
  • Burada bayanların makyaj yapmamaları gerektiğini anlatmak amacım değil ancak erkekler bayanları makyajlı görmek istemiyor gibi görünüyor. Sadece biri makyajın neden yasaklanması gerektiğini söyledi.

Makyaj seks veya öpüşme sırasında kirlilik yaratabilir ve erkekler bunun yaşanmasını istemez.

Sağlık ve genler ile ilişkilidir. Görünüşünüzü değiştirir, daha sağlıklı ve güzel görünmenizi sağlar. Belirgin özellikler katar ve kusurları örter,dudaklar ve gözler başta olmak üzere. Daha ayırt edici ve çekici yapar. Erkekler potansiyel eşin nasıl göründüğünü bilmek istemezler çünkü potansiyel eşle yaşayan ve güçlü bir soy yaratmak isterler.

• Kardeş sana çok fena sövmüşler terbiyem el vermez bunu çevirmeye

• Lan bir kişi de yardım etmemiş.
    Al kardeşim makine gibi çevirdim senin için

Bu benim alın onlar makyaj olmamalıdır kadınları anlatmak için tasarlanmıştır, ancak erkeklerin genellikle kadınların makyaj görmek sevmiyorum gibi görünüyor değil. makyaj yasadışı olmalıdır açıklamaya çalıştım bir adam bile vardı.

Makyaj özellikle cinsiyet veya öpüşme esnasında, kapalı bulaşmaya olabilir. Erkekler bu onlara bulaşmaya istemiyorum.

sağlık ve genler ile ilişkili görünüyor. Makyaj bakmak biçimini değiştirir. Bu daha sağlıklı ve güzel görünmesini sağlar. Bu tamamen sizin bakışınızı değiştirebilir. Tüm kusurları kapsar ve bazı yüz özellikleri, özellikle dudakları ve gözleri, daha belirgin ve çekici görünmesini sağlar. Erkekler potansiyel arkadaşı bilinçsizce potansiyel arkadaşı ile yaşayabilir ve geliştirilmiş yavrular üretmek için çalışıyoruz çünkü neye benzediğini aldatmasın istemiyorum.

makyaj kadınlar yüksek bakım olarak algılanan ve yüksek bakım kadınları sevmiyorum erkeklerin bir yeri vardır. Bazı makyaj markalar çok pahalı ve bir sürü erkek makyaj çok para harcıyor bir ortak fikir gibi olmaz.

Erkekler bunu giymem ve neden kadınlar gereken bir neden görmüyorum. Belki, orada gizlice makyaj nasıl bir şey olduğunu bir noktada düşündüm bazı erkekler ya da sosyal eşitlik olsaydı. Kadınların kendilerini daha çekici görünmesi için kullanabilirsiniz, neden erkekler kendileri karar olmadan daha çekici görünmesi mümkün kullanım olmalıdır?

• Bu benim alın onlar makyaj olmamalıdır kadınları anlatmak için tasarlanmıştır, ancak erkeklerin genellikle kadınların makyaj görmek sevmiyorum gibi görünüyor değil. makyaj yasadışı olmalıdır açıklamaya çalıştım bir adam bile vardı.

Makyaj özellikle cinsiyet veya öpüşme esnasında, kapalı bulaşmaya olabilir. Erkekler bu onlara bulaşmaya istemiyorum.

sağlık ve genler ile ilişkili görünüyor. Makyaj bakmak biçimini değiştirir. Bu daha sağlıklı ve güzel görünmesini sağlar. Bu tamamen sizin bakışınızı değiştirebilir. Tüm kusurları kapsar ve bazı yüz özellikleri, özellikle dudakları ve gözleri, daha belirgin ve çekici görünmesini sağlar. Erkekler potansiyel arkadaşı bilinçsizce potansiyel arkadaşı ile yaşayabilir ve geliştirilmiş yavrular üretmek için çalışıyoruz çünkü neye benzediğini aldatmasın istemiyorum.

makyaj kadınlar yüksek bakım olarak algılanan ve yüksek bakım kadınları sevmiyorum erkeklerin bir yeri vardır. Bazı makyaj markalar çok pahalı ve bir sürü erkek makyaj çok para harcıyor bir ortak fikir gibi olmaz.

Erkekler bunu giymem ve neden kadınlar gereken bir neden görmüyorum. Belki, orada gizlice makyaj nasıl bir şey olduğunu bir noktada düşündüm bazı erkekler ya da sosyal eşitlik olsaydı. Kadınların kendilerini daha çekici görünmesi için kullanabilirsiniz, neden erkekler kendileri karar olmadan daha çekici görünmesi mümkün kullanım olmalıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: personalcomputer

Burada bayanların makyaj yapmamaları gerektiğini anlatmak amacım değil ancak erkekler bayanları makyajlı görmek istemiyor gibi görünüyor. Sadece biri makyajın neden yasaklanması gerektiğini söyledi.

Makyaj seks veya öpüşme sırasında kirlilik yaratabilir ve erkekler bunun yaşanmasını istemez.

Sağlık ve genler ile ilişkilidir. Görünüşünüzü değiştirir, daha sağlıklı ve güzel görünmenizi sağlar. Belirgin özellikler katar ve kusurları örter,dudaklar ve gözler başta olmak üzere. Daha ayırt edici ve çekici yapar. Erkekler potansiyel eşin nasıl göründüğünü bilmek istemezler çünkü potansiyel eşle yaşayan ve güçlü bir soy yaratmak isterler.

Var ol dostum

• Bazı hatalar var lütfen düzeltin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu benim alın onlar makyaj olmamalıdır kadınları anlatmak için tasarlanmıştır, ancak erkeklerin genellikle kadınların makyaj görmek sevmiyorum gibi görünüyor değil. makyaj yasadışı olmalıdır açıklamaya çalıştım bir adam bile vardı. Makyaj özellikle cinsiyet veya öpüşme esnasında, kapalı bulaşmaya olabilir. Erkekler bu onlara bulaşmaya istemiyorum. sağlık ve genler ile ilişkili görünüyor. Makyaj bakmak biçimini değiştirir. Bu daha sağlıklı ve güzel görünmesini sağlar. Bu tamamen sizin bakışınızı değiştirebilir. Tüm kusurları kapsar ve bazı yüz özellikleri, özellikle dudakları ve gözleri, daha belirgin ve çekici görünmesini sağlar. Erkekler potansiyel arkadaşı bilinçsizce potansiyel arkadaşı ile yaşayabilir ve geliştirilmiş yavrular üretmek için çalışıyoruz çünkü neye benzediğini aldatmasın istemiyorum. makyaj kadınlar yüksek bakım olarak algılanan ve yüksek bakım kadınları sevmiyorum erkeklerin bir yeri vardır. Bazı makyaj markalar çok pahalı ve bir sürü erkek makyaj çok para harcıyor bir ortak fikir gibi olmaz. Erkekler bunu giymem ve neden kadınlar gereken bir neden görmüyorum. Belki, orada gizlice makyaj nasıl bir şey olduğunu bir noktada düşündüm bazı erkekler ya da sosyal eşitlik olsaydı. Kadınların kendilerini daha çekici görünmesi için kullanabilirsiniz, neden erkekler kendileri karar olmadan daha çekici görünmesi mümkün kullanım olmalıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.