Şimdi Ara

İngilizcesi Düzgün Olan Biri Lazım Acil Çeviri İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkeze kolaygelsin şimdi ben ilk defa wow oynicam

arkadaşlar rusya üzerinden saolsunlar oyunu aldılar ucuza şimdi sıkıntı şu ben ilk defa oynayan biri olduğum için yanlış yaptım :S

launcher den oyuna girdim direk karakter seçme ekranı geldi karakteri seçtim ismini falan seçtim 90 lvl e bos ladım Word falan yazıyor karakterin altında basıp girdim

ama yanlış sw den karakter aç mışım oyuna girdim gibi çıktım 2-3dk falan kaldım oyunda hiçbirşeyde yapmadım oyunda

ben nebilim hiç server seçme ekranı falan gelmediki :S meğerse sag üste sekmesi varmış server seçmek için beni direk yeni sw de başlattı oyun ve arkadaşlarımın hepsi
    başka bir serverde

şimdi ben mail atsam desem ilksefa oynuyorum ve sw seçme ekranı hiç görmedim direk karakteri oluşturup 90 lvl yapıp oyuna bağlandım ama server yanlış mış karakterim ile hiçbir şey yapmadım girdim çıktım

bu işi düzelmenin bir yolu varmı geçmek istediğim server Ravencrest PVP server arkadaşlarım bu serverde bunun la ilgili birisi bana aşağıya yazıcaklarımı çevire bilirlermi acaba

BİRDE EN ÖNEMLİ Sİ SANIRIM HESAP UCUZA ALMAK İÇİN RUSYA ÜZERİNDEN AÇILDI ŞİMDİ MAİL ATARKENDE GENE RUSYA ÜZERİNDEN Mİ MAİL ATIM YOKSA NORMAL ATSAM SIKINTI ÇIKARMI ACABA

çevirilecek metin

Öncelik le kolaygelsin ben ilk defa wow oynamaya karar verdim yalnız bir hata yaptım :S ilkez wowoynadım için yaptım bu hatayı launcher dan oyuna girdim direk karakter seçme ekranı geldi diğer oyunlarda olduğu gibi server seçme ekranı ile karşılaşmadım
    karakteri oluşturdum ileri dedim 90 lvl yaptım ve karakterin altındaki enter Word e bastım ve oyuna girdim ama maalesef yanlış server imiş sanırım otomatik olarak server seçmiş hiçbir server seçme ekranı ile karşılaşmadan oyuna girince tek server mi var arkadaşlar diye
    arkadaşlarıma sordum da yanlış yaptığımı öğrendim :S
    sizden ricem bu hatayı düzeltmenin bir yolu olmalı oyunda hiçbir şey yapmadım 1dk kadar kaldım ve hemen çıktım 90 lvl booster imi harcadım :S

karakterimin silinip 90 lvl boosterim tekrardan aktif edilmesini istiyorum

• Oyuna yeni başlamışsın ilk derdin 90 level miydi acele acele. Ne anlayacaktın o karakterden cok merak ediyorum.

Neyse ingilizce yazabilirsin sıkıntı olmaz.

Hi i am new to this game. I used my boost in wrong server because i didnt see the realm list. Can you help me about this problem?

Yaz kısaca uzatmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter boost'a hiçbir şekilde müdahele etmiyorlar. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • realm change al boost politikaları sıkı baya, muhtemelen ilgilenmezler, ha ilgilenirlerse de helal derim blizzarda.

ben oyuna ilk başladığımda karakteri bile yarım saatte oluşturmuştum, iyice düşüne taşına yapmıştım her şeyi, acele iş baş ağrısı yapıyor işte.birde önceden araştırma yapmadan neden oyuna başlar bir insan anlamam.hani yeni bir oyun olsa yada popüler bir oyun olmasa kaynak yoktu derim de wowdan bahsediyoruz.neyse ders olmuştur, umarım boostu geri verirler.

• Arkadaşlar haklı. Keşke biraz araştırsaydınız. Hatırladığım kadarıyla boost ilk çıktığında bir arkadaş geri almıştı. Forumda mevcut. Biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.

Gerçii; Ben de 2005'den beri oynuyorum. Paladin açtım yakın zamanda. Bir hevesle Tauren açtım. Şimdi de BE mi açsaydım ya da Race change mi alsam diye düşünüp duruyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinerfru -- 25 Mayıs 2015; 13:30:33 >
  • Boostlanan larakteri realm change satin alarak bile yapamiyorsun 3 gun du yanlis hatirlamiyorsam gecmesi gereken sure

• are you cola?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sinerfru kullanıcısına yanıt
    Paladin tanksa tauren değiştirme bence o kalkan kocaman kocaman çok iyi oluyor :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam Retri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.