Bildirim
İngilizcesi iyi olan bi arkadas yardım edebilirmi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
türkcede atsan oluyo -
"Hi Dear Knight Online Team,
I buy premium at 17.45 yesterday. But now i dont have premium. What's the problem? Is a bug? Thanks for help and sorry for my poor english.
Have a good day.."
Elimden geldiğince çevirdim ama sallamazlar, otomatik cvp yollarlar k2 bu.. -
tesekkur ederım şmdi atıorum ticketı bakalım nedıcekler -
gonderdımde cwp kac saate gelır bi bilgin varmı W ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Unispu7ed*
gonderdımde cwp kac saate gelır bi bilgin varmı W ?
Hemen gelmez gelende muhtemelen otomatik cevap olur. Oyalama, geçiştirme vs. vs. -
@W
I buy premium at 17.45 yesterday.Böyle bir cümle olmaz hatalı geçmiş zaman yanı ikinci hal olur I bought olcak tı elendin -
quote:
Orjinalden alıntı: W
I buy premium at 17.45 yesterday. But now i dont have premium. What's the problem? Is a bug? Thanks for help and sorry for my poor english.
Have a good day.."
Elimden geldiğince çevirdim ama sallamazlar, otomatik cvp yollarlar k2 bu..
Buy 2. halde olması gerekmiyor mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: el_morad
quote:
Orjinalden alıntı: W
Have a good day.."
Elimden geldiğince çevirdim ama sallamazlar, otomatik cvp yollarlar k2 bu..
Buy 2. halde olması gerekmiyor mu?
evet ama yinede ii cevirmiş diğerlerini......
-
Abi ingilizce ders verme forumu değil dimi burası? Sonunda ne diyo : "...sry for poor english.." . Yazıyı okuyan K2 çalışanları gerizekalı değilse anlar heralde. Eleştiri tamam da onu diyene kadar siz cevap verseydiniz adama
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X