Şimdi Ara

İNGİLİZCEYE BAŞLADIM 5 ADIMDA İNGİLİZCE-İNGİLİZCE GÜNLÜĞÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yesterday night 30th june 2017 02.00am I was started english work

evet rat.planet hocamın konusunu gördüm 5 adımda ingilizce diye 3. adımdan başlamaya başladım dün geceden itibaren 15 video izledim notlar aldım tamamı bittikten sonra tekrardan izleyeceğim ve notlarıma bakacağım.Genel olarak look ahead'i çok beğendiğimi söyleyebilirim bittikten sonra editleyeceğim,sadece şu konuda kararsızım acaba 4.adıma mı geçsem yoksa rosetta stone totale mi başlasam kararsızım rat.planet hocam rosetta stone bitirenlerin iskelet grammer çalışmasına gerek olmadığını yazmış konusunda ama önermemiş rosetta stone'u? ekstradan memrise ve lingopolis takılayım diyorum hocam onu da önermemiş(başka şeylere çalışmayın yeterli bunlar demiş) bir bildiği vardır elbet...yeni gelişmeler oldukça editleyeceğim

Rosetta stone'dan vazgeçmiş bulunmaktayım 4.basamak için murat kurt english grammer today kullanacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazwsx21 -- 1 Temmuz 2017; 0:13:41 >

• Kolay gelsin ben de 4. Adımdayım , look ahead dersleri güzeldir, güzel ve gerekli detayları öğretir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

Kolay gelsin ben de 4. Adımdayım , look ahead dersleri güzeldir, güzel ve gerekli detayları öğretir.

Hocam 4. Adımı hocamın dediği gibi mi uygulasam yoksa rosetta stone mi yapsam kararsızım teşekkürler bu arada :)

• quote:

Kolay gelsin ben de 4. Adımdayım , look ahead dersleri güzeldir, güzel ve gerekli detayları öğretir.

Ayrıca yeni sıfırdan başladığım için de kelime dağarcığım pek yok sanırsam kelimeye 4. Adımdan sonra ağırlık veriliyor hallediliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: qazwsx21

quote:

Ayrıca yeni sıfırdan başladığım için de kelime dağarcığım pek yok sanırsam kelimeye 4. Adımdan sonra ağırlık veriliyor hallediliyor

Look ahead da ki beyaz altyazılı olanları not edip bilmediklerinizi çeviriden öğrenin artı olarak da 4. Adımdaki gramer çalışmalarında bilmediğiniz kelimeleri çevirip her gün o bilmediklerinizi tekrar edin kelime dağarcığınızı geliştirmiş olursunuz.

Ekleme: rosetta stone'u bilmiyorum, rat.planet hocanın dediğini uygulayacağım ben. En azından anlamadığım yer olunca sağolsun rat.planet anlatıyor aklımıza yatmayanları veya daha önce başkası da soruyor aklınızda kalanları öğrenmiş oluyorsunuz ama bir kitap veya set satın alsam aklımda takılanı soracak kimse olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airnavy -- 30 Haziran 2017; 17:34:52 >

• quote:

quote:

quote:

Look ahead da ki beyaz altyazılı olanları not edip bilmediklerinizi çeviriden öğrenin artı olarak da 4. Adımdaki gramer çalışmalarında bilmediğiniz kelimeleri çevirip her gün o bilmediklerinizi tekrar edin kelime dağarcığınızı geliştirmiş olursunuz.

Ekleme: rosetta stone'u bilmiyorum, rat.planet hocanın dediğini uygulayacağım ben. En azından anlamadığım yer olunca sağolsun rat.planet anlatıyor aklımıza yatmayanları veya daha önce başkası da soruyor aklınızda kalanları öğrenmiş oluyorsunuz ama bir kitap veya set satın alsam aklımda takılanı soracak kimse olmuyor.

Hocam şimdi düşündüm de rat.planet hocam grammer olarak murat kurt english grammer today kitabını da öneriyor netten bakmaktansa kitap daha sistem li düzgün programlı geliyor bana,galiba 4. Adım için bunu uygulayacağım

Teşekkürler cevap için ben de öyle yapıyorum bayaa yararı oluyor aynen

• 20.bölüme geldim 4. Adım için murat kurt english grammer today kitabını aldım

• qazwsx21 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam kitap hakkında bilgi verebilir misiniz , ben de almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

Hocam kitap hakkında bilgi verebilir misiniz , ben de almayı düşünüyorum

Valla başlamadım ama güzele benziyor dvd falan da var o da iyi

• qazwsx21 Q kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkurler, bir sey daha soracağım sizin ingilizce temeliniz var mı yoksa yeni mi başladınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

Cevabiniz icin tesekkurler, bir sey daha soracağım sizin ingilizce temeliniz var mı yoksa yeni mi başladınız

Yeni başladım hocam çok az temel var

• 45.bölüme gelmiş bulunmaktayım

• quote:

45.bölüme gelmiş bulunmaktayım
    İngilizce maceranız nasıl geçti ve ne durumdasınız ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.