Şimdi Ara

İngilizceyi nasıl geliştiririm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hangi okuldasın bilmyorum ama eminim bir erasmus öğrencilerinin topluluğu vardır.Orda gönüllü ol.Erasmus öğrencileriyle ilgilen,onlarla gez dolaş,iletişim kurmaya çalış.Başka türlü zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi:
    - Friends ya da
    - How I Met Your Mother

Video:
    - Oynadığın herhangi bir oyun ile ilgili youtube kanalı takip edebilirsin

CSGO: Nick Bunyun Funny Moments and Clutches
    PUBG: Shroud
    vb.

- İlgilendiğin alan ile ilgili bilgilendirici videolar:
    Yazılım geliştirme olarak: The Net Ninja
    vb.

- O Ses Türkiye gibi diğer "The Voice" lar. Mesela UNBELIEVABLE ! Top 10 Shocking Blind Auditions The Voice 2018

- Linus Tech Tips: Teknoloji hakkında, inceleme, tamir etme, yorumlama, tartışma vb.

Diğer:

- 9GAG, gündem konuları, komik videolar, sevimli hayvanlar, siyasal konular, ... her konuda genellike resim ya da gif olmak üzere bol bol içerik.

- Reddit, her konuda alt forumu (subreddit) bulunan, hiç bilmeyen birisi için "donanımhaber forum" benzetmesi yapılabilinir platform. (oyun, dizi, thevoice, hobilerin, ... hepsi için özel subredditleri mutlaka vardır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 1 Şubat 2019; 3:6:28 >

• The Management kullanıcısına yanıt
    Önerin için sağol hocam bende gramer varda kelime eksiğim çok. Bide speakingim kötü o bölümde çok lazım olur mu bana
  • Arkadaşım biraz önce açtığım ( İNGİLİZCE SORULARINIZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR ) konuma gel yardımcı olayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pubg mobile ı kur, takımla oyna, arap suriyeli farketmez bilip bilmediğin her şeyi söylemeye çalış. hedefin konuşmak ve eksiklerini bulup çıkarmak sakın çekinme. bulabilirsen yabancı takımlarla oyna. anlatmak istediğin ama ana dili ingilizce olanların nası yaptığını bilmediğin durumlar olacak onlatı araştır. ingilizce biliyorsun ama neyi nerde nası kullanacağını öğreneceksin unutma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Management

Sağolasın hocam

5-6 ay kadar sonra yeni bir dil öğrenmeye başlayacağım da o yüzden araştırmalarım sürüyor. Gönlüm İspanyolcadan yana olsa da (hem okunuşu hem öğrenmesi basit-miş-) alanım dolayısıyla Fransıza ve Rusça tavsiyeleri aldım (İşletme okuyorum). Rusça açıkcası çok gözümü korkutuyor

Yeni dili öğrenmek için aşağı yukarı 2-3 yıl gibi bir sürem olacak. Ne seçersem seçeyim öğrenirim gibi geliyor aslında (Çince dışında, o gözümü çok korkuttu) ama bilemedim.

Alıntıları Göster
    paran yoksa rusçayı 3 yılda öğrenemezsin

• Nasıl bitirebildin o kadar bilgin varsa unutmazsın zaten ingilizce altyazılı dizi film izle haftada 2 kez izlesen hem gelişir hem unutmazsın benim taktik bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeş konuşturan adam budur https://www.youtube.com/watch?v=OboUBMBZn8I
    AJ Hodge
  • İngilizce ingilizce sözlük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

paran yoksa rusçayı 3 yılda öğrenemezsin

Alıntıları Göster
    Neden
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.