Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

ingiltere'de dil okulu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bn dusuncem su yonde.aynı egıtım burdada tam olmasada alınabılır.ordakı avantaj dılı yasarak ogrenmek.sureklı konusmak zorundayız.ayrıca turklerı aynı sınıf ya da yurtlara koymuyolar.bu yuzden buyuk katkısı olur dıe dusunuyorum.hıc bsy bılmeyen bır kısı 2 ay da ıntermedıate sevıyesıne gelebıldıgıne gore senınde upper olma sansın var dıe dusunuyorum.
  • Bırakın bu işleri. World of warcraft+Burning Crusade+Wrath of The lich king + 1,5 yıl = 6 ay kurs eğitimi.

Ciddiyim.
  • oyun oynayarak ingilizce ogrenilmez, ingilizce kelimeler ogrenilebilir.

quote:

Orjinalden alıntı: Liquid Fuel Bomb

Bırakın bu işleri. World of warcraft+Burning Crusade+Wrath of The lich king + 1,5 yıl = 6 ay kurs eğitimi.

Ciddiyim.
  • bence avustralyayı yada canadayı düşün haftada 20 saat çalışma imkanı veriyorlar ve aylık 1,1 milyara güzel bir dil okuluna yazılabilirsin hem de doğa harikası yerler görürsün benim tercihim avustralya olurdu hem ucuz hem rahat ve insancıllar ingilterede seni 3. sınıf insan olarak görürler ama avustralyada filan herkes göçmen olduğunun farkındadır ve seni kendi gibi görürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godfather09 -- 13 Şubat 2009; 0:20:14 >
  • Yaptıgım araştırmalarda Kanada'da 6 aylık bir dil eğitimi okul,uçak,kalacak yer vs sahil 15-20 Bin TL arasında bir rakama patlıyor. Çok para be
  • Hocam 7-8 milyar pahalı 2 ay için. 3 aylık ortalama 5 000 etse iyidir. Avustralya hakkında soracagın varsa pm ile sorabilrisin ama Avustralya'yı tavsiye etmem Ingiltere varken,hem daha yakın hem bize göre daha uygun Ingiltere. ama fiyat olarak belli olmaz.
  • cok pahalı gercekten ingilizce öğrenmek ingilizce bilmiyosanda işe almıyolar iş ilanlarına bakıyorum hepsinde çok iyi derecede ingilizce istiyo ne olcak bizim halimiz
  • oturup burada calisacaksin yapcak birsey yok. her dil öğrenmiş adam yurtdısına gitmiş diye bir şart yok. Sen azim edip istedikten sonra Tanzanya'da bile ingilizce ogrenirsin. Hele ki çoğunuzun altında artık internet oldugunu düşünürsek. Eskiden oylemiydi, 2 kıytırık grammar kitabı icin insanlar sarraf sarraf gezerdi, kendilerine zar zor bir yerde ingilizce mektup arkadaşı bulur, ayda bir mektup yollarlardi gelecek aya cevabini alirlardi. . Şimdi altınızda sonsuz kaynak var artı nette Ing konuşabilecegin de binlerce insan. Tabi maddi durumun yerindeyse bütçene uygun yerli bir kurs da bulabilirsin. Bazi üniversite kurumlari aylık 100 Tl gibi rakamlara kurs verebiliyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: fearlesstürk

cok pahalı gercekten ingilizce öğrenmek ingilizce bilmiyosanda işe almıyolar iş ilanlarına bakıyorum hepsinde çok iyi derecede ingilizce istiyo ne olcak bizim halimiz

• temelı olana burdakı kurs bsy katmaz.bıldıgın konuları tekrarlarsın sadece.bnce onemlı olan pratık yapmak.yurtdısı egıtım de dıl konusma yetenegın acılır.ztn onemlı olanda konusmak ve yazmak.
  • Buna katılmıyorum. Temel dediğiniz ne kadar bir temel. Ingilizce'nin ucu bucagı yoktur, ne kadar ogrenirseniz ogrenin gene de ogrenilecek birşeyler vardır. Elbette konuşma, dinleme, anlaşma pratigi açısından yurtdışı çok cazip bir secenektir. Ama unutmayınız ki her sene hayatında yurtdısı gormemis yuzlerce, binlerce insan TOEFL benzeri sınavlarda üstün notlar almaktadir. Herşey oncellikle insanın kendisinde bitiyor. Ben nice insanlar gördüm ki Amerika'da, Ingiltere'de 1 yıl lisan eğitimi görmüş ama bırakın iki kelimeyi yanyana getirmeyi, basit bir gramer testinden bile çuvallıyorlar. Bunun yanısıra ne insanlar gördüm ki yurtdısını rüyasında goremeyecek insanlar TOEFL sınavlardan olaganüstü puanlar alabiliyordu.

Gönül ister hepimiz yurtdısına cikalim, hepimiz dili ülkesinde, kaynagında öğrenelim. Ama kaçımızın buna imkanı yeter, haftalardır araştırdım. Ingiltere olsun Kanada olsun Usa olsun, en mütevazi 6 aylık eğitimin faturasi 18-20 Bin TL. Kaçımız bu masrafı karşılyabiliriz. Neredeyse sıfır araba parası.
    Peki bu durumda ne yapalim, yurtdisina gidemiyoruz diye Ingilizce ogrenmeyi bırakalım mı.Ben yıllarca uluslararasi bir firmada çalıştım. Orada lise mezunu bir kız vardı, bırakın yurtdısını, üniversiteye bile gidememiş. Ama kız telefonda y.disi musterilerle bir ingilizce konsuyordu sanırsınız ki Ingiltere doğma, büyüme. Ingilterede yıllarca eğitim goren iş arkadaşları bile onu kıskanarak dinlerlerdi. Herşey sizde bitiyor arkadaşlar, ne kadar isterseniz o kadar öğrenirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: gametoeray

temelı olana burdakı kurs bsy katmaz.bıldıgın konuları tekrarlarsın sadece.bnce onemlı olan pratık yapmak.yurtdısı egıtım de dıl konusma yetenegın acılır.ztn onemlı olanda konusmak ve yazmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 14 Şubat 2009; 2:23:00 >

• gercekten ıyı analız etmıssın olayı.bnmde arkadaslarım var cok ıyı konusan ve yurtdısına hıc gıtmemısler.fakat bunlar bana ornek olamaz.cunku dıl ogrenmekte bı yeteneki,ilgi ısıdır.temel derken grammar yapısını.yanı burda kursa gıden arkadaslardan bılıyorum.hazırlıkta gorduklerı konuları tekrar goruyolar.bunun bı katkısı olmaz.verdıgın para bosa gıder.bunu demek ıstıyorum.yurtdısına gıtme konusu tabıkı ımkanı olanlar ıcın.bnm ımkanım var ama gıtmısken dogru secım yapmak ıstıyorum.bu konuyu acma nedenımde o ztn.
  • Tabiki imkanın varsa mutlaka git, soyledilerim yanlış anlaşılmasın. Imkanınız varsa gidin arkadaşlar. Mutlaka en verimli şekilde dil dogdugu topraklarda öğrenilir. Benim lafım yurtdısına gidemeyip de İngilizce öğrenmemek icin bahane üretenlere. Hani derler ya ah ben de Ali,Mehmet,Ayşe gibi bir Ingiltere'ye gidebilseydim ben de Ingilizce ogrenirdim. Bu bahanesin arkasına saklanıp tembellik yapmakla ömrünün sonuna kadar da Ali, Mehmet, Ayşe'ye o şekilde bakarsın. Elbette hazırlıkta grammar gorduyseniz aynı grammar eğitimi almak için tekrar kursa gidip aynı konuları hatmetmye gerek yok. Onemli olan amacınıza uygun kursu bulabilmek, derseniz benim gramerim iyi ama geliştirmem lazım advanced bir ingilizce kursuna gidersiniz, ya da benim ingilizcem zaten advanced derseniz, bir toefl kursuna gidersiniz. Ya da ne bileyim, bir çeviri kursu olur, akademik ingilizce kursu olur, iş ingilizcesi kursu olur . Ya da ben bana gerekli olan Ingilizce temeli aldım der oturup evde kendi kaynaklarınızdan kendiniz çalışırsınız. Dil öğrenmek için gereken en önemli üç nokta , 1) Ilgi ve istek , 2) Buna ayırabileceginiz zaman 3) Duzenli ve sürekli çalışma. Zaten bunlar olmadıktan sonra bırakın ingilitere'yi sizi beyaz saraya bile alsalar 6 ay sonra boş boş dönersiniz , dil öğrenmek uzun ve meşakatli bir yol. Üstelik çok da nankördür, uzun zaman kullanmadıgınızda yıllarca emek harcadıgınız bilgilerin uctuguna kolaylıkla sahit olabilirsiniz. Hepinize kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

Hocam 7-8 milyar pahalı 2 ay için. 3 aylık ortalama 5 000 etse iyidir. Avustralya hakkında soracagın varsa pm ile sorabilrisin ama Avustralya'yı tavsiye etmem Ingiltere varken,hem daha yakın hem bize göre daha uygun Ingiltere. ama fiyat olarak belli olmaz.

avustralyayı neden tavsiye etmessin ben önümüzdeki senee dil eğitimi planlıyorum 10-12 ay arası sence avustralyayı düşünmeyeyim mi neden?

birde avustralyayı seçmemin en önemli nedeni en uygun fiyata mal olması ve insanların yabancı öğrencileri 3. sınıf kişi gibi görmemeleriydi bu gerçek değilmi? birde 20 saatlik çalışma hakkı var bu işi bulma k zormu
  • avustralya fıyatı ıle ıngıltere fıyatı yakın sayılır.cunku avustralyaya ucak bıletı 2 mılyara gelıo eger cok onceden almazsan.avustralyada ıyı bır okul ıle ıngılterede normal bır okul aynı fıyata gelıo.bnce ıngılterede gıdebılecegın bı okul uzerıne yogunlas derım
  • Benim Avustralya'yı tavsiye etmemenin sebebi arkadaşın kısa bir süre için gidecek olması. Kısa bir süre için gidecekse bence daha yakın ve Türk öğrenci ve öğretmenlerin daha fazla bulunabileceği bir yer olmalı.Ama kesinlikle Türklerle fazla takılmamasını öneriyorum Türkçe konuşmamalı oraya gidince. Avustralya'da iş bulmak falan kolaydır ama Ben seneye Ingiltere'ye gitmeyi planlıyorum yazın,çalışmayacağım. Ama uzun bir süre için gitsem çalışırdım çünkü daha çok para ödememiz gerekirdi. Uzun süreli dil kursları ve üniversiteler için Avustralya, Ama böyle kısa süreli dil okulları için Ingiltere diyorum bu benim kendi görüşüm.

bu arada Dil işinin yetenekle ilgili olmadığını düşünüyorum. ilkokul çağlarımda nefret ederdim Ingilizce'den,Kendi dilimiz varken ne gerek var başka dile derdim ve genel olarak Ingilizcem kötüydü Ama daha sonra hedeflerimi belirleyip belli bir şema çizince Ingilizce'yi sevmeye başladım ve önemli olduguna karar verdim.ve bir kaç yıl içinde Çok iyi bir şekilde Ingilizce konusabilecegimi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 14 Şubat 2009; 17:18:06 >

• evet 1-2 ay dediğiniz gibi ingiltere daha mantıklı gibi gözüüküyor
  • avustralyamı daha yakın26 saat ucakla.ucak parasını ekleyınce ıngıltere daha mantıklı gelıyor bana.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.