Şimdi Ara

ingiltere'de dil okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu yaz gıtmeyı dusunuyorum.gıdenler ya da fıkrı olanlar paylassın lutfen.

• oxford vision diye bir kuruluş vardı. ingilterede kurs eğitim işleri organizasyonu.
    googldan aratırsanız yardımı olabilir...
    kolay gelsin.
  • arkadaşlar ingilterede 6 aylık bi dil okuluna kayıt olsak toplam konaklama dahil herşey dahil ne kadar para eder?
  • 6 ay bılmıyorum ama 2 ay arastırdım ben.tum masraflar dahıl 7-8 mılyara gelıo.yurtta kalıyosun ama.yasam masrafı fln da arastırdım bu fıyat cıktı.
  • ben aile yanında kalmak istiyorum hangisi daha ucuz olur acaba bide malta daha ucuz ingiltereden acaba orası nasıl olur. bide 2 ay yetermı ingilizce konusmak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesstürk

ben aile yanında kalmak istiyorum hangisi daha ucuz olur acaba bide malta daha ucuz ingiltereden acaba orası nasıl olur. bide 2 ay yetermı ingilizce konusmak için

Maltayı boşver ingiltere daha iyidir.
  • 2 ay az. En az 6 ay şart bence. Keşke imkanım olsa da 6 aylıgına gidebilsem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dil Okulu ile İrlanda
    geçen yıl açıldı
    Brezilya'da üniversitede okumak.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • malta'yı cok arastırdım kesınlıkle tavsıye etmem.maltadakı ıngılızce sıvesı ıtalyancaya kacıyor.cunku halkın %80 ı ıtalyancada bılıyor.ıgrenc bı telaffuzla donersın dedıler.malta cok tercıh edılıyor cunku daha ucuz.aıle yanı daha ıyı ama zorluklarıda vardır dıe dusunuyorum.bn unıdeyım tek musaıt zamanın yaz.2 ay gıtmeyı dusunuyorum.temelım var amacım konusma konusunda daha ıyı olmak.
  • Neden work and trawella USA ya gitmiyorsun ?:)
    bence oldukca cazip bir durum
    hem pratik yapıyorsun çalışarak
    hemde bu süreci bedavaya getiriyorsun

bu arada

http://www.oxfordvision.com//index.php?option=com_content&task=blogsection&id=9&Itemid=51

linkini inceleyin

oxford vision bu konularda güvenilebilir bir kurum olduğunu biliyorum...
    oturmuş kurumsallaşmış bir şirket..
    kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanli -- 11 Şubat 2009; 22:18:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gametoeray

malta'yı cok arastırdım kesınlıkle tavsıye etmem.maltadakı ıngılızce sıvesı ıtalyancaya kacıyor.cunku halkın %80 ı ıtalyancada bılıyor.ıgrenc bı telaffuzla donersın dedıler.malta cok tercıh edılıyor cunku daha ucuz.aıle yanı daha ıyı ama zorluklarıda vardır dıe dusunuyorum.bn unıdeyım tek musaıt zamanın yaz.2 ay gıtmeyı dusunuyorum.temelım var amacım konusma konusunda daha ıyı olmak.

hmm malta forumlarını araştırdım böyle bişe yazmamışlar. :( malta ucuz ingiltere pahalı
  • Ucuz diyorsunuz da ne kadar?
  • malta'da okul fiyatları ucuz ama diğer temel ihtiyaçlar ingiltere'den daha pahalıymış sanırım. bir de arkadaşın dediği gibi malta ve avustralyalı'ların telaffuzları kötüymüş. oralara gitmeyin diyen bir kaç kişi olmuştu. ayrıca aile yanı fiyatlara baktım daha pahalıya geliyor. yurtlar fiyat olarak daha uygun gibi ama performansı bilmem. :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

Ucuz diyorsunuz da ne kadar?

ucuz diyen arkadaş 2 ay için 6-7 milyarı gözden çıkarmış baksana.düşün artık ne kadar ucuz biryer
  • 2 ay için 6-7 bin tl çok para yahu. 6 ay gitmek isteyen biri 20 bin ytl mi verecek. Bu nedir abicim ?
  • sewiyem intermediate kac ay oraya gitsem kac ay sonunda cok güzel bi şekilde ingilizce konusabilirim
  • ne kadar para o kadar ingilizce

ingilterede...

• maltaya bende forumlarda arastırdım.taksımde bır kac yere gıttım tavsıye etmedıler.ama maltada hayat daha ucuz ıngıltereye gore.6 ay 20 mılyar a fln gelmezhafta sayısı artıkca kursun fıyatı daha cazıp oluyor.bırsuru kampanya var.bnce ınternetten arastırmak yerıne gıdıp yetkılı yerlere gorus.
  • 7 milyarlık kurs kac hafta olur acaba..
  • yogunlastırmıs ya da genel egıtım de fıyatlar degısıyo.ayrıca nerde kalcagına baglı.yurt ya da aıle yanı.gıtcegın ulkeyede baglı.ornek verııym.ıngıltere 2 ay,yurtta,yogunlastırılmıs kurs 6-7 mılyar.
  • gametoeray öncelikle cewapların için teşşekkürler birşey daha sorucam bu konuda bilgilisin acaba ben intermediate sewiyesınde biriyim 2 ayda ingilterede kalınca türkiyede uluslararası bir işletmede çalışabilecek seviyeye gelebilirmiyim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.