Şimdi Ara

İngiltere'deki Imperial College'tan Teklif Geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
7
Favori
4.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kshmrmusic

quote:

Orijinalden alıntı: Son Pegasus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kararsizkalanadam

quote:

quote:

Konu dışına acilen iq sınırı gelmesi lazım

Okuman yok belki de yazman da yok hatanı anlayınca hemen ağla.

Kardeşim bu kadr belli etme iq dusuklugunu. Cevap vereigin adam 35 i 12 ye bölerek aylık maaşını bulmuş ama sen 35 bin poundu aylık sanarak kendini gayet güzel ifade ettin.

Yıllık paranın aylık olarak verileceğini nereden çıkardın? Düşünme problemin var gelmiş burada artistlik yapıyorsun, laf ediyorsun.

Çocukken ateşli hastalık mı geçirdin yurtdışında maaşlar yıllık söylenir aylık olarak alınır her ay 3000 pound a yakın bir ücret alacak

Cahillerle uğraşıyoruz.

Ulan aylık para verecek adam yıllık diye neden söylesin. O zaman ayda 3.000 pound derdi. Para yıllık olarak verilecek. Kendi kendinize bir şeyler uydurup birde ona inanıyorsunuz.

Adam dogru soyluyor hala inat ediyorsun, ben de yurtdisinda calisiyorum yillik paket teklif aldim ama maasim aylik yatiyor, aylik verilecekse olsa aylik kinusulur diye birsey yok. Ben turkiyede bile gorusmelerimde yillik soyluyordum zira bonusu cift maasi mesaisi vs var, ayliklarda bulunmayan ama yilligi etkileyen bir suru sey. Yillik konusulur aylik alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Yurtdışında genellikle yıllık maaş üzerinden konuşulur hadi abicim

Ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi aylık 35k pound olsa adam buraya konu açmaz. Ve Türkiye'den çok daha düşük olacak diyor, burada 150.000 liradan fazla mı kazanıyor adam?

Yilliktan ziyade saatlik.
  • Koskoca ağanın elemanlarına bak hele cahil geldiler cahil gidecekler

• Foxin kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaşlar adamı yanlış yönlendirmeyin. Biraz mantıklı olun. Adam çöpçülük yapmaya gitmiyor İngiltere'nin en saygın 3 üniversitesinden birinde araştırmacılık yapacak sence bu adam büyük sıkıntılar çekebilir mi? Anlıyorum aile sıkıntı ama geçirebilirsiniz bence çok zorlamadan. Kesinlikle herkes görüşünü bildirmeli ama lütfen Londra'da yaşıyor gibi adama geçinemezsin, çok zor gibi absürt şeyler söylemeyin. Birde adam büyük bir araştırmanın parçası olma yolunda nasıl adamı yanlış yönlendirirsiniz ya?

• Bu yüzden evlenmiyorum ve çocuk asla düşünmüyorum...

Hem oradaki heyecanların önünü kapa hemde hayata 5-0 geriden başla... Böyle geçmez bu hayat matmazel.

Bekarken böyle bir teklif gelse, temizzzzz, mesela !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

quote:

quote:

3k p gitmeye değmez eğer Türkiye de çok kazanıyorsaniz çocuğunuz biraz büyüyünce yurt dışında okutun liseyi ve üniversiteyi

Firmanın bir bildiği var değil mi? Öyle bir hesap gerekse parayı aylık olarak verir. Türkiye ile karıştırmayın her yeri. Bölmek gerekse adam ayda 3.000 pound teklif ettiler derdi.

Laf salatası yapma 4.5k altı kurtarmaz orada istediğin yerden kıs adam rahat yasayamayacak

Ortalama maasin 2bin pound civari oldugu sehirde mi?

1500e 2 odali ev kiralanir. Oyle tottenham east ham filan da degil shepherds bush tarzi ortalama bir semtte.

Esi herhangi bir iste calisip 1500 pound alsa kira parasi direk cikiyor.Hem o is baska is kapilarini da acar.

Turkiyede istediginiz kadar iyi paraniz olsun. Begenmediginiz insanlarla ayni yolu kullanacaksiniz, hizmet alirken begenmediginiz insanlardan alacaksiniz. Paraniz olsa da tam kurtulus yok yani.

Is teklifi alsam beni bir sure idare edecek kadar parayla beraber direk giderdim.

• Abim londra da egitim goruyor. Kaldigi yer(1+1 ve okulun evi) yemek, kiyafet vs. Gideri aylik 1500 pound. Tek başina yaşiyor. Alkolu vs. Yok öyle fazla marka da giymez yine de 1500 anca yetiyor. 3000 pounda geçinebilirsiniz ama çocugunuzu da okula vereceksiniz. Londrada eğitim çok masrafli. Geçim derdinden ziyade buradaki yaşam rahatinizla kiyaslarsaniz daha iyi olur.

• Böyle bir fırsatın varken hala dusunuyor musun ? Ingıltere bu orada aç kalmazsın, hayatının gerı kalanını ınsan gıbı yaasarsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Son Pegasus

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim bu kadr belli etme iq dusuklugunu. Cevap vereigin adam 35 i 12 ye bölerek aylık maaşını bulmuş ama sen 35 bin poundu aylık sanarak kendini gayet güzel ifade ettin.

Yıllık paranın aylık olarak verileceğini nereden çıkardın? Düşünme problemin var gelmiş burada artistlik yapıyorsun, laf ediyorsun.

Çocukken ateşli hastalık mı geçirdin yurtdışında maaşlar yıllık söylenir aylık olarak alınır her ay 3000 pound a yakın bir ücret alacak

Cahillerle uğraşıyoruz.

Ulan aylık para verecek adam yıllık diye neden söylesin. O zaman ayda 3.000 pound derdi. Para yıllık olarak verilecek. Kendi kendinize bir şeyler uydurup birde ona inanıyorsunuz.

Ulan ne adamsın be bi kabullenemedin gitti tamam yanlış biliyormuşum demek çok mu zor? Hala sıvamakla uğraşıyorsun. He anam he adam 1 yıl çalışıyor yılın sonunda 35 bin pound veriyorlar 1 senede adam sokakta yatıyor. Bu sana nasıl mantıklı geldi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi şehirde yaşadığınızı bilmiyorum ancak İstanbulda iseniz ve gelirimiz iyi diyorsanız gitmeniz için bir sebep yok bence.İstanbul geliri yüksek insanlar için güzel bir şehir çünkü.
  • Git. Sen bi şekilde geçinirsin terfi filan alırsın. Ama torunların çok rahat olacak. Allah aşkına git bu ülkeden. Dedem keşke bi şeyleri göze alıp yurt dışına gitseydi hayatım bambaşka olurdu.

Senin torununun bunu dememesi için git

• dostum bi şey bilmiyorsun boş yapma. 5 yılda bir verilir ingilterede maaşlar. ilk maaşı aldığın gibi ev araba alırsın.

• quote:

quote:

3k p gitmeye değmez eğer Türkiye de çok kazanıyorsaniz çocuğunuz biraz büyüyünce yurt dışında okutun liseyi ve üniversiteyi

Firmanın bir bildiği var değil mi? Öyle bir hesap gerekse parayı aylık olarak verir. Türkiye ile karıştırmayın her yeri. Bölmek gerekse adam ayda 3.000 pound teklif ettiler derdi.

Yav hem cahilsin hem iddialaşıyorsun. Abd'de(ve burada gördüğümüz şekilde İngiltere'de de) maaşlar yıllık söylenir. ama senede 1 kere maaş vermezler. Yine her ay(bazı yerlerde 2 haftada yada haftada 1) maaşını alırsın. Ama biri maaşını sorduğunda aylık söylemez kimse. Senede şu kadar kazanıyorum der.

Sen gerçekten senede 1 kere 35.000£ veriyorlar mı sanıyorsun? Ve sence bildikleri şey ne olabilir. Her cahilin başucu sözü olan bir bildikleri vardır sözüne sığınıyorsun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

kafan basmıyor rezilsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

quote:

quote:

quote:

quote:

kafan basmıyor rezilsin

Hakarete başvuracak kadar rezil olan sensin ve bir şey bildiğin yok senin bilsen söylerdin, neyse sen büyüyünce anlatırım şimdi git zıbar.

0 iq

• Dostum kendin diyorsun yıllık olarak diye. İşte bu süre de 5 yıl. Dememiş ki her yıl ya da ayda 3000 diye. Sen laga luga yapıyorsun. Londrada yaşamasam bana yutturacaksın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

quote:

Yav hem cahilsin hem iddialaşıyorsun. Abd'de(ve burada gördüğümüz şekilde İngiltere'de de) maaşlar yıllık söylenir. ama senede 1 kere maaş vermezler. Yine her ay(bazı yerlerde 2 haftada yada haftada 1) maaşını alırsın. Ama biri maaşını sorduğunda aylık söylemez kimse. Senede şu kadar kazanıyorum der.

Sen gerçekten senede 1 kere 35.000£ veriyorlar mı sanıyorsun? Ve sence bildikleri şey ne olabilir. Her cahilin başucu sözü olan bir bildikleri vardır sözüne sığınıyorsun?

Gittin mi de bilmiş bilmiş konuşuyorsun bilginin olmadığı konularda yorum yapma. Senaryo üretip birde ona inanıp salladıkça sallıyorsunuz.

Merhabalar. Londra'da 1 yıl boyunca çalıştım ve haliyle yaşadım. Maaşlar diğer arkadaşların söylediği gibi yıllık teklif edilir. O rakamı 12'ye bölerek ortalama maaşınızı öğrenirsiniz. Yılda 1 defa maaş verilmez yani

Ayrıca 35k pound Londra için az. Hele ki tek kişi aile geçindirmeye çalışıyorsa.

• Doktorasını yurtdışında yapmış bir meslektaşınız olarak, yapılan teklifin size göre olmadığını düşünüyorum. Nedenine gelince önerdikleri yıllık ücret çok düşük. Eşiniz de iş bulursa düşünebilirsiniz, fakat eşiniz iş bulamazsa dediğiniz gibi sadece geçinmeye odaklanırsınız ki yeni yaşamaya başlayacağınız yerde bu durum sizi sıkıntıya sokar. Geçim derdi ve alışmayla uğraşırken esas işinizi de aksatabilirsiniz. Bekar olsanız hiç durmayın derdim ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

quote:

Gittin mi de bilmiş bilmiş konuşuyorsun bilginin olmadığı konularda yorum yapma. Senaryo üretip birde ona inanıp salladıkça sallıyorsunuz.

Evet gittim. Herkesi kendin gibi mi sandın?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.