< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 27 Nisan 2023; 4:5:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İngiltere’den Microsoft’a büyük darbe: 69 milyar dolarlık satın alım engellendi! (3. sayfa)

-
-
Çok garip kafalar var. Cevap vermeye bile değmezlerde gördüm haberi görmüşken yazıyım dedim Allah ıslah etsin ne diyelim. Ama şu açık bir şekilde bundan kar ediyolar yoksa gelip milleti triggerlayacak yorum niye yapsınlar.
-
Cod multiplatform her 2 konsolada çıkacak. Asıl sony ağlamaları asla unutulmayacak Microsoft bunun acısını çıkartır Japonya'dan bir alım yaparak sega vs vs
Sony Fanta boyları ver Mehteri 1600 TL cod oynamaya devam oyuncu dostu sony ver Mehteri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aeldra mt2 varken hala konsol oyunumu oynuyorsunuz tavsiye ederim beyler güzel gelin globalde 1. sırada oyun türkçehttps://aeldra.to/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boşuna uğraşma blokluyor kendisi. Gamepassin ne olduğunu bilmeyen 15 yaşındaki çocuklarmışız biz. Bilmiyor ki memlekette ilk alan ve eski usül 3 yıllık yapıp kullanan kişilerden biriyim. Söz verdikleri hangi büyük yapımları getirebildiler ki ? Fable ? İndiana Jones ? Hellblade 2 ? GeoW 6 ? Hiçbiri. Varsa yoksa piksel piksel anadolu bomboş indie oyunlar. Çünkü sistem sürdürülebilir değil. Bunu Sony ve diğer kaliteli oyun yapımcıları görebiliyor. Yıllardır emek verdiğin ve 1000 TL paha biçtiğin bir ürünü bana 10 liraya ver desem vermez.
Ondan önce ben blokladım 😄
Senede 1 tane exc oyun yapıyor diye adamlar Sony hissedarı olmuş resmen şaka gibi
Microsoft bu alım tamamlanmazsa Xbox’ı kendi haline bırakır bu da bizim işimize yaramaz.. Gamepass çıktı, PS’de gayet iyi cevap verdi.
Bu satın alma tamamlanmış olsa PS tarafındanda agresif hamleler görürdük ve bu da bize yarardı.
Hem xbox hem ps5 sahibiyim kesinlikle Sony kendileri uğraşmamak için bu yola taş koyuyor. Oyunculuk kazanmış diyenler bir sonraki Cod a 2000 küsür lira vermeye hazırlansın
Adam diablo immortala 500k basarsa tabi adamlar bu fiyatı ister.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 27 Nisan 2023; 9:44:4 >
Kararın onay süreci uzamış oldu ama bu satın alım süreç uzasa da gerçekleşecek. Bu duruma sevinenlerin akıl tutulması yaşadığını düşünüyorum çünkü ABK son yıllarda kötü şöhrete sahip bir şirket, yenilik adına ortaya koydukları bir şey yok. PC tarafındaki kanser battle.net'i falan saymıyorum bile. Eski IP'lerle beraber tüm bu saçmalıklar düzenlenecekti.
Durum game pass ile alakalı değil, cod, diablo vs oynamak isteyen parasını basar alır önemli olan markaların tekrar canlanmasıydı. Sevinen tiplerin yaş olarak en büyüğün 15 civarı olması lazım başka türlü akla mantığa sığmıyor
-
69 milyar dolara bizim ülke kurtulur, paralara bak...
-
Müzik sektöründe de böyle bir değişim yaşandı. Oyun sektörü de aboneliğe ve bulut sektörüne kayacak. Ki mecburen ekosistemine özel oyun getirmek zorundalar oyun-film-dizi sektörleri müzik sektörü gibi sınırsız erişime sahip değil. Bir de başka oyun şirketleri yokmuş gibi konsol ürettiği için Sony etkilenebilir diye bahsediyorlar tabii PS tarafında da en çok satan oyun COD malum. Konsollar bugün var yarın yoklar yani Sony bekçiliği yapıp COD'a muhtaçmış gibi davranılması abes.
Raporda 2026'da bulutun(veya aboneliğin emin değilim) %9 paya sahip olacağı söylenmiş yani yok gibi. Akıl tutulması gibi nedenler dediğiniz gibi olmamasını istedikleri için her bahaneye sığınıyorlar.
-
Birleşik Krallık Rekabet kurumu abim, engellemek yetmez, cod 2019 'u hayrına beleş dağıt da "oyuncular için daha fazla yenilik ve daha fazla seçeneğe" yol aç, hadi abim, yap bi kıyak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ayrıca, meali şu, 69 değil, onu düz 80 yapalım, 11i de Kral 'a küçük bir hediye. bu İngilizler insanlığı falan düşünecek tipler değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Microsoft tekel olmaya çalışıyor...
-
Tekel herzaman kötüdür. Bakınız EA
-
ne oldu şimdi bitti mi anlaşma? sony exc yapacak microsoft da bakacak mı artık?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X