Şimdi Ara

İngiltere dil egitimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba ingiltereye dil okuluna gitmek istiyorum bu yaz sorularim var

-sizce 1 aylik sure uygun olurmu ?
    - birminghami secmeyi duaunuyorum iyimidir okudugum kadariyla hemciyi hem ucuz diyorlar
    -be kadar harclik almaliyim yanima ? Bayagi eglenmeyi dusunuyorum
    -orda 20 euroyya bi aksam yemegi gider degilmi ?
    Ve son olarak yasim 16 sizce gitmelimiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bide aksan nasil olur guzelcolur degilmi ? Daha akici konusmaya baslarmiyim ?

• 1 ayda imkansız.Aksana gelince ingiliz aksanıyla konuşacağını düşünme tamamen farklı bir aksanın olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

1 ayda imkansız.Aksana gelince ingiliz aksanıyla konuşacağını düşünme tamamen farklı bir aksanın olacaktır.

Hicam grammerim iyi sadece speaking yapmaya gidicem aksanim guzel olsun ve akici konusayim emyeter

• 1 ay imkansız..En az bir 3 ay bana göre eğitim görebilirsin ki bu süre kişiden kişiye farklılık gösterebilir.6 ay - 1 yıl olur senin isteğine arzuna bağlı.Sadece kursu kullanarak 3 ay bile imkansızdır.Türk insanıyla İngiltere'de takılma.Türklerle takılırsan türkçe konuşursunuz.Buda dili kavramanı güçleştirir.Kendine orada yabancı arkadaşlar edinip olabildigince sosyal aktivitelere katılmanız gerekiyor.Bunları yerine getirdiğin sürece 3-6 ay arası gelişme kaydedersin.Ama bunları 1 aya sığdırman imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow VI -- 2 Şubat 2015; 15:55:27 >
  • 1 aylık süre içerisinde gelişme kaydetmen imkansıza yakın.En az 3 ay gitmelisin.Gezip görmek istersen ona lafım yok.Mesela bir arkadaşımın ekonomik durumu oldukça iyiydi ve tam 1 yıl liseyi manchesterda okudu ve süper bir aksanla geri döndü.Biz de burada türklerle ingilizcemizi geliştirmeye çalışıyoruz :D İmkanını zorlamaya çalış yoksa biraz daha bekle ve iyi bir birikimle 3 6 ay filan git.

• quote:

1 ay imkansız..En az bir 3 ay bana göre eğitim görebilirsin ki bu süre kişiden kişiye farklılık gösterebilir.6 ay - 1 yıl olur senin isteğine arzuna bağlı.Sadece kursu kullanarak 3 ay bile imkansızdır.Türk insanıyla İngiltere'de takılma.Türklerle takılırsan türkçe konuşursunuz.Buda dili kavramanı güçleştirir.Kendine orada yabancı arkadaşlar edinip olabildigince sosyal aktivitelere katılmanız gerekiyor.Bunları yerine getirdiğin sürece 3-6 ay arası gelişme kaydedersin.Ama bunları 1 aya sığdırman imkansız.

Hocam 16 yasinda oldugum icin okul var gidemem o kadar sure

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malta Dil Eğitimi
    4 yıl önce açıldı
    Avustralya dil okulları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman sana tavsiyem birikim yap liseni bitir üniversiteni kazan yazın 3 ay boyunca İngiltere'ye git.
  • quote:

O zaman sana tavsiyem birikim yap liseni bitir üniversiteni kazan yazın 3 ay boyunca İngiltere'ye git.

Hocam bizim bi grup var solist ve ritim gitari ben caliyorum hem aksanim iyi olsun hemde en azindan soylenenleri anlamak istiyorum bundan dolayi birde ingilterenin pale havasini istiyorum bundan dolayi bu sene gitmek istiyorum

• sakın arkadaşlarınla gitme derim yoksa orda onlara takılıp unutursun gider dedikleri gibi yabancı arkadaşlar edin onlarla aktivitelere katıl ancak 1 ay az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crawlier

sakın arkadaşlarınla gitme derim yoksa orda onlara takılıp unutursun gider dedikleri gibi yabancı arkadaşlar edin onlarla aktivitelere katıl ancak 1 ay az

Biz 4 arkadas gitmeyi dusunuyorduk kotu olur o zaman .d tek basima gitsem napabilirim ki :D

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.