Şimdi Ara

İngiltere Dil Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2017 Eylül ortasında 6 ay dil eğitimi almak için İngiltere'ye gitmek istiyorum fakat kafamda birçok soru işareti var. Öncelikle düşündüğüm şehirler 1)Brighton 2)Bristol 3)Bournemouth ve 4)Eastbourne
    Sizce bu şehirlerden hangisini tercih etmeliyim ?
    Diğer sorum ise hangi konaklama seçeneğini tercih etmeliyim? aile yanı, yurt vs ? (İngilizcemin de iyi olmadığını düşünürsek)
    Diğer sorum ise hangi okulu seçmeliyim ? Özellikle okul konusunda kafam karışık malum çok fazla okul var.Konuştuğum danışmanlık şirketlerinden bana önerilen British Study Centres, Embasy Englis, Eurocentes, EC, Stafford House International, St.Gilles, Oxford International ve LSI okullarından hangisini seçmeliyim. Başka okul önerisi olan varsa da yazabilir.

• Eğitim aldığın süre zarfında şehirden beklentilerin belirler bu seçimi. Brighton ve Bournemouth en çok tercih edilen şehirlerden ikisi. Bristol İngiliz nüfus oranının en yüksek olduğu güney bölgesindeki şehirlerden biri, benim şahsen favorim. Eastbourne da çok güzel bir şehirdir ancak yaş ortalaması oldukça yüksektir. Sosyal aktivite olarak kötü olur demiyorum ancak tercihlerinde bulunan diğer şehirlerden en sakini orası olacaktır. Bristol düşünürsen ELC Bristol okulu başı çeker, her 2 yılda bir yapılan değerlendirmelerde sürekli üst sıralarda yer alır. Son değerlendirmede de İngiltere'nin en iyi dil okulu seçildi. Eastbourne'da Eastbourne School of English ya da yeni adıyla ELC Eastbourne'u tercih edebilirsin. Brighton ve Bournemouth için Kings Education, EC ve Stafford House düşünülebilir, daha uygun olsun dersen Oxford International ya da St Giles da tercih edilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

Eğitim aldığın süre zarfında şehirden beklentilerin belirler bu seçimi. Brighton ve Bournemouth en çok tercih edilen şehirlerden ikisi. Bristol İngiliz nüfus oranının en yüksek olduğu güney bölgesindeki şehirlerden biri, benim şahsen favorim. Eastbourne da çok güzel bir şehirdir ancak yaş ortalaması oldukça yüksektir. Sosyal aktivite olarak kötü olur demiyorum ancak tercihlerinde bulunan diğer şehirlerden en sakini orası olacaktır. Bristol düşünürsen ELC Bristol okulu başı çeker, her 2 yılda bir yapılan değerlendirmelerde sürekli üst sıralarda yer alır. Son değerlendirmede de İngiltere'nin en iyi dil okulu seçildi. Eastbourne'da Eastbourne School of English ya da yeni adıyla ELC Eastbourne'u tercih edebilirsin. Brighton ve Bournemouth için Kings Education, EC ve Stafford House düşünülebilir, daha uygun olsun dersen Oxford International ya da St Giles da tercih edilebilir.

Öncelikle okuyup cevap verdiğin için teşekkür ederim dostum Şuan tercihim sanırım Brighton olucak. Çünkü Bristol bir tık Brigton'a göre daha pahalı geldi bana ve Brighton konuştuğum tüm şirketler tarafından önerildi. Şehir kafamda netleşti gibi ama okulda çok kararsızım. EC herkes tarafından öneriliyor o yüzden aklımın bir kenarında duruyor. Konaklama hakkında bir fikrin ve önerin var mıdır peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertozturk16

quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

Eğitim aldığın süre zarfında şehirden beklentilerin belirler bu seçimi. Brighton ve Bournemouth en çok tercih edilen şehirlerden ikisi. Bristol İngiliz nüfus oranının en yüksek olduğu güney bölgesindeki şehirlerden biri, benim şahsen favorim. Eastbourne da çok güzel bir şehirdir ancak yaş ortalaması oldukça yüksektir. Sosyal aktivite olarak kötü olur demiyorum ancak tercihlerinde bulunan diğer şehirlerden en sakini orası olacaktır. Bristol düşünürsen ELC Bristol okulu başı çeker, her 2 yılda bir yapılan değerlendirmelerde sürekli üst sıralarda yer alır. Son değerlendirmede de İngiltere'nin en iyi dil okulu seçildi. Eastbourne'da Eastbourne School of English ya da yeni adıyla ELC Eastbourne'u tercih edebilirsin. Brighton ve Bournemouth için Kings Education, EC ve Stafford House düşünülebilir, daha uygun olsun dersen Oxford International ya da St Giles da tercih edilebilir.

Öncelikle okuyup cevap verdiğin için teşekkür ederim dostum Şuan tercihim sanırım Brighton olucak. Çünkü Bristol bir tık Brigton'a göre daha pahalı geldi bana ve Brighton konuştuğum tüm şirketler tarafından önerildi. Şehir kafamda netleşti gibi ama okulda çok kararsızım. EC herkes tarafından öneriliyor o yüzden aklımın bir kenarında duruyor. Konaklama hakkında bir fikrin ve önerin var mıdır peki ?

Brighton güzel bir şehir evet ancak Bristol Brighton'a göre pahalıdır çıkarımı pek doğru olmayabilir. Okul olarak pahalı gelmiş olabilir ancak yaşam maliyetinde farklılık oluşmaz. Bristol'da 2 tane büyük üniversite var, öğrenci nüfusu fazla. Öğrencilere yönelik bir çok alternatif mevcut. Brighton ise İngiltere'nin en hareketli şehirlerinden biri olarak gösterilir ve Londra'ya 50dk'da gidebilirsin. Bu artıları olduğundan her firma tabii ki tavsiye eder lakin Türkiye'den giden öğrenci oranı en yüksek olanlardan biri Brighton'dır. Seçeceğin okul da bu anlamda önem teşkil ediyor.

Ben her türlü aile yanı konaklamayı tavsiye ederim, 2 öğün yemeğin de dahil olacağından rahat edersin. Aile de sürekli konuşmaya teşvik edeceği için -normalde- pratik olarak daha hızlı ilerlersin. Ama ben tek yaşamayı severim, temizlik benim için önemlidir vs dersen yurt düşünebilirsin.

• Brighton en guzel sahirlerden birtanesi tam tatil yeri pisman olmazsin ama pahali tabi biraz ve turk orani biraz dusuk londraya kiyasla ( is bulmak istersen diye soyledim )
  • Dil egitimi icin Amerika daha iyi bir secim olur diye dusunuyorum, ucretleri bilmeden soyluyorum.

Ingilizler sosyallesmek icin daha zor bir tercih olabilir. Amerikalilarla daha icli disli olup konusabilirsin ve aksan olarak turkler icin daha uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malta en bütçelisi, İngiltere biraz yaşam şartlarından dolayı pahalı oluyor. Şu link size yardımcı olabilir:
    London School of Commerce Dil programı, London Vizyon Yurtdışı Eğitim acentesini ararsanız daha detaylı bilgi veriyorlar, istanbuldaysanız, ofisleri istiklal caddesi taksimde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNGİLTERE DİL OKULLARI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.