Şimdi Ara

İngiltere Dil Eğitimi ve Erasmus Staj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu senenin başında Erasmus staj sınavına girip kazanmıştım ve bu yıl mezun oldum, CoS numberım geldi, Eylül 15'te başlayıp 6 ay sürecek stajım, karşıdan anlaştığım firmada online, home office tarzı staj yapacağım yani kesin şurda bulunmam lazım gibi bir olayım yok, o yüzden şehri kendim seçeceğim. Staj yapacağım firma da bu konuda yardımcı olacak, hem dil okulu hem de konaklama da. Şimdi durumum şöyle; stajım yoğun olmadığı için vaktim bol olacak gibi duruyor, ek bir işte de çalışabilirim, staj yerinden muhtemelen para almayacağım çünkü. Okulum şimdilik 2 ya da 3 ay için hibe verecek ve aylık hibe miktarı 600 euro, duruma göre 6 ay bile hibe alabilirmişim. Şu an dil okulu için önümde 3 seçenek var. Konaklama+dil okulu 4 aylık toplam fiyatlarıyla yazacağım

1) Londra - Delfin dil okulu (Haftalık 15 ders) - (Konaklamaya sadece kahvaltı dahil, ev 3-4 bölgelerde olabilir.) - 4105 £
    2) Brighton - %25 indirim varmış, St Giles College (Haftalık 20 ders) - 4191 £ (Yemek dahil değil eğer olursa 4703 £
    3) Bournemouth - Cavendish School of English (Haftalık 24 ders) - Sabah ve akşam yemeği- 4545 £

Uzun yıllardır büyük bir Arsenal fanıyım o yüzden bayadır bi Londra hayalim vardı fakat ne kadar pahalı olduğunu konuşmaya gerek yok ama İngiltere=Londra algoritması var diye düşünüyorum. Ailemi çok zora sokmak istemiyorum, öyle çok iyi bir durumumuz yok. 3 şehir için de 6 aylık konaklama+dil okulu ortalama toplam 40 bin TL civarı oluyor gibi gözüküyor. Daha önceden Litvanya'ya Erasmus öğrenime gitmiştim, İngilizce seviyem normal öyle iyi diyemem kendime ki zaten dil okuluna gitmemin sebebi bu. Brighton'daki dil okulu diğer 2 şehre göre daha iyiymiş sanırım, %25 indirim varmış bir de 3 şehirde de aile yanında kalacağım sanırım. Sizce ne yapmalıyım kafam gerçekten çok karışık. Yardımcı olur, yol gösterirseniz çok mutlu olurum. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelterazi -- 30 Haziran 2018; 18:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP
  • Merhabalar hocam ;
    Simdi UK=LONDON bunu kimse inkar edemez zaten burada bi kavram vardir Londra disi heryer Countryside(yani kirsal kesim gibi gorulur ki harbiden oyledir ) Tavsiyem Brighton Buranin izmiri antalyasi gibidir hem ucuz hemde turk azdir (az dememme ragmen goreceksin bi hayli variz.) simdi ucuzdur rahat edersin Turk az oldugu icin daha faydali olacaktir dil egitimi acisindan ayrica deniz kenari guzel bir sehirdir. Burada hizli tren agi cok gelismis oldugundan istedigin zaman atlayip trene londraya gelip takilip geri gidersin ama londra da kalirsan emin ol cok sikinti yasarsin cok pahali gelir sANA CALISMA izinin olmayacagindan oturu o para londra ici icin az gelir .(eger riski goze alirim diyorsan Turklerin yaninda kacak calisabilirsin ki yakalanma ihtimalin dusuktur eger kasitli olarak ihbar edilmediysen.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNGİLTERE DİL OKULLARI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.