Şimdi Ara

İngiltere Premier League Takip Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.363
Cevap
28
Favori
90.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

man.utd kazansa şöyle fena mı olur

Bir gece ansizin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngiltere Premier League Takip Konusu

Fake değil bizzat baktım
    Bırak kırmızıyı faul bile çalınmadı bu pozisyona

Bunu görünce sizin Nasri'yi andım.
  • Off hocam o ayak ne olmuş öyle. refleks olarak ayağımı kaldırdım valla.. Ciddi mi durumu?

@Gaston Ramirez

Bu daha net gösteriyor . En ufak burkulmada 1-2 ay gidiyor futbolcular kırık olmasa bile min 2-3 ay gitti bence daha açıklama yapılmadı . Asıl işin komedisi faul bile çalınmadı bu pozisyona. Oyun kalitesi olarak dünyanın en iyi ligi PL ama hakem seviyesi olarak Türkiyenin bile çok altında maalesef.
  • Geçmiş olsun hocam, çok kötü ve insanlık dışı bir darbe, umarım en kısa sürede sahalara geri döner. Bu arada faule maruz kalan futbolcu kim?

@Gaston Ramirez
  • yaban arısı Y kullanıcısına yanıt
    Ramirez faulü yapan da eski Manchester United'li West Brown
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Geçmiş olsun hocam, çok kötü ve insanlık dışı bir darbe, umarım en kısa sürede sahalara geri döner. Bu arada faule maruz kalan futbolcu kim?

@Gaston Ramirez

Gaston Ramirez
  • Bolton Wanderers FC ‏@OfficialBWFC 4 sa.

Full time: Reading 7-1 Bolton. Well done @ReadingFC, thoroughly deserved. #REAvBOL

Fazla ciddiye almışlar.
  • Bolton büyük rezil oldu ya

@Gaston Ramirez
  • Premier Lig de günün sonuçları ;

Sunderland 2-2 Southampton ( Borini,Adam Johnson - Jay Rodriguez,Lovren )
    Arsenal 2-0 Fulham ( Santi Cazorla x2 )
    Crystal Palace 1-0 Stoke City ( Puncheon )
    Manchester City 4-2 Cardiff City ( Dzeko,Navas,Yaya,Aguero - Noone,Campbell )
    Norwich 1-0 Hull City ( Bennett )
    West Ham United 1-3 Newcastle United ( Williamson KK - Cabaye x2,Remy )
    Liverpool 2-2 Aston Villa ( Sturridge,Gerrard - Weimann,Benteke )

Kısaca notlar ;

*Manchester City tüm kulvarlar da bu sezon 100 golü aşan ilk takım oldu.
    *Liverpool lehine verilen penaltı rezalet,Suarez kendini yere attı.
    *Geçen hafta Mbiwa'nın sert müdahalesine sarı kartı es geçen hakemler bu hafta ki Wes Brown olayına faul bile çalmayınca Ada basını tepki gösterdi.
    *Yarın 18.00 da Chelsea ile ManU maçı var. Chelsea'nın 46 , Manchester ekibinin 37 puanı var.

---------------
    Hocam geçmiş olsun valla çok üzüldüm futbolda bunun gibi hayvanlara yer olmamalı

• Bu Sunderland'da tam kasap takımı. Ve kırmızı görmüyor adamlar, hakemler bunlara birşey çalmıyor. Bu şerefsizler ilk yarıda onlarla oynadığımız maçta Larsson, Javi Garcia'nın ayağını kıracaktı nerdeyse hakem kart bile vermemişti. Şimdide Ramirez'i biçmişler. FA bunlara bir dur demeli artık.

• Oyunu sabote etmede Stoke City bile bu kadar yapmıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Oyunu sabote etmede Stoke City bile bu kadar yapmıyordu

Lovren'e ne oldu ben onu anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top kapma sırasında gitmişti o da bazı yerlerde durumunun iyi olduğu yazıyor

• Chelsea - Manu maçı güzel geçecek inşallah. Manu son haftalarda topla oynamayı öğrendi gibi.
  • Swensea - Tottenham maçı var. Özellikle Bony nin performansını çok merak ediyorum, bana göre bpl deki en kaliteli forvetler arasında fakat takımın potansiyeli düşük olduğu için tek başına birşey yapamıyor çoğu zaman. Man city maçında hatırlarsınız 2 gol atmıştı tek başına ve Hart a zor zamanlar yaşatmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

Swensea - Tottenham maçı var. Özellikle Bony nin performansını çok merak ediyorum, bana göre bpl deki en kaliteli forvetler arasında fakat takımın potansiyeli düşük olduğu için tek başına birşey yapamıyor çoğu zaman. Man city maçında hatırlarsınız 2 gol atmıştı tek başına ve Hart a zor zamanlar yaşatmıştı

Attı gene tosuncuk.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.