Şimdi Ara

İngiltere Premier League Takip Konusu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.365
Cevap
28
Favori
90.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4everyday1907

yarın hangı maclar var beyler alıntılarsanız ıyı olur

bugün epl yok
  • FA Cup 5.tur eşleşmelerini verelim , maçlar 15-16 Şubat tarihlerinde oynanacak.

Manchester City vs. Chelsea
    Sheffield United or Fulham vs. Nottingham Forest veya Preston
    Arsenal vs. Liverpool
    Brighton & Hove Albion vs. Hull City
    Cardiff City vs. Wigan Athletic
    Sheffield Wednesday vs. Charlton Athletic
    Sunderland vs. Southampton
    Everton vs. Swansea City
  • David N'gog --> Swansea

Fm'de az kanser etmedi beni
  • Cabaye PSG soruyordun.

Premier Lig Turkiye ‏@PremierTurkiye 42 sn.

Alıcı PSG olunca Newcastle tok satıcıyı oynuyor, Cabeye için £25 milyon fiyat biçti Alan Pardew...

++++ Luke Shaw ne devre arası ne de sezon sonu satılmayacak(Mauricio Pochettino)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Cabaye PSG soruyordun.

Alıcı PSG olunca Newcastle tok satıcıyı oynuyor, Cabeye için £25 milyon fiyat biçti Alan Pardew...

++++ Luke Shaw ne devre arası ne de sezon sonu satılmayacak(Mauricio Pochettino)

Cabaye için 25 çok ucuz bence. City'nin sahibi ben olsam 10 kere almıştım şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Hoffmann

quote:

Cabaye PSG soruyordun.

Cabaye için 25 çok ucuz bence. City'nin sahibi ben olsam 10 kere almıştım şimdiye kadar.

Bu sezon başında yanılmıyorsam 15-20 m £ istiyordu Arsenal'dan Newcastle , fazla da arttırmamışlar bir 30 beklerdim ben. Cabaye da tam kariyerinin zirvesinde
  • quote:

Cabaye PSG soruyordun.

PSG bence alır onu Matuidi sözleşme yenilemeyecek gibi duruyor , Cabaye'yi alıp açıklarını kapatırlar.Shaw'ın satılmaması sizin için iyi , gerçi o da ilk Tottenham sonra Real Madrid rotası çizebilir kendine
  • cabaye premier ligden ayrılmasın
  • Balenin hatasına düşmedi Shaw Bale parlayıp anında gitti 20 yaşına kadar forma bulamadı az daha satacaklardı onu tahminen 2 yıl kalır Shaw sonra yüklü paraya gider Chelsea-Manu-City-Arsenal 4 lüsünden birine.
  • quote:

Cabaye PSG soruyordun.

Javi Garcia'ya 21 verilen bir yerde Cabaye için 25 çok ucuz. Newcastle'da Cabella ile anlaşmış sanırım sezon sonu için, sezon sonunda gerçekleşecek büyük ihtimal Cabaye'nin transferi.
  • Aç gözlü PSG de nerde oynayacak bu adam.

Get French Football ‏@GFN_France 39 sn.

According to The Guardian, Yohan Cabaye has told his manager Alan Pardew that he wants to leave Newcastle this month. #NUFC #PSG

+++++

Oddschanger ‏@Oddschanger 16 dk.

PSG are 4/7 to sign Yohan Cabaye after making a €19m offer for the Newcastle midfielder tonight. #NUFC

++++++++

Mohamed Bouhafsi ‏@mohamedbouhafsi 23 dk.

#PSG make offer of €19m for Yohan #Cabaye - PSG sporting director in England today Negotiations are tight.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 28 Ocak 2014; 0:19:58 >
  • Transfer News Live ‏@DeadlineDayLive 30 sn.

BREAKING: Paris Saint-Germain have reached an agreement with Newcastle for the transfer of Yohan Cabaye. (Source: Sky Sports)

Bir iyi isim daha koptu PL den.

Edit: Bonservis 14 m £ herhalde 19 m euro yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 28 Ocak 2014; 0:30:25 >
  • quote:

Transfer News Live ‏@DeadlineDayLive 30 sn.

BREAKING: Paris Saint-Germain have reached an agreement with Newcastle for the transfer of Yohan Cabaye. (Source: Sky Sports)

Bir iyi isim daha koptu PL den.

Edit: Bonservis 14 m £ herhalde 19 m euro yapıyor.

Sırf Premier Lig takımına satmamak için PSG'ye gönderdiler adamı bana kalırsa. PSG'nin orta sahası çokta iyi sayılmaz aslında. Thiago Motta'yı keser kesinlikle, 4-3-3'te Matuidi-Cabaye-Veratti şeklinde oynayabilir. Ama kesinlikle bir düşüş yaşayacak bence.
  • yaban arısı Y kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum yahu Arsenal çok isterken vermiyorlardı geldi PSG ye verdiler hemen takımdaki tek yaratıcı adamı gönderdiler yerini dolduramazlarsa görürüm onları

Get French Football ‏@GFN_France 1 dk.

Newcastle are set to make at least a £16.5m profit off Yohan Cabaye in just 2 and a half years. #PSG #NUFC

Fiyat makul orta sahası kötü United , rotasyonu sıkıntılı City , Lampard olmayınca orta sahası yaratıcılık anlamında azalan Chelsea gibi takımlar almadı gitti PSG aldı sanki şuan çok ihtiyacı varmış gibi orasıda ilginç.
  • aslında newcastle da ben arfa da var ama nedense son sakatlıktan sonra formundan uzak

cabella yı da alırsa bu takımın fransız aşkını biri araştırmalı artık

bakalım sıradaki frenchman griezmann nereye gidecek. bu sene kendini aştı çocuk

psg pogbayı da istiyordu. bari bu çocuk gitmese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekne Kazıntısı -- 28 Ocak 2014; 1:52:33 >
  • yaban arısı hocama katılıyorum. Pardew ve Newcastle yönetimi bencede PL'den bir takıma satmamak için PSG'ye yollayacak adamı. Eğer PL'den bir takıma satılsaydı gerçekleşmesi kuvvetle muhtemel bir taraftar tepkisinden çekiniyorlar diye düşünüyorum. Kendi rakiplerini güçlendirmek istememeleride buna bir neden tabii.
    Ama telaffuz edilen 19,20,25 milyon eurolar bu adam için gerçekten bedava.
    Transfere Newcastle bizim dışımızda henüz büyük bir takımla oynamadığı için, dolayısıyla rakiplerimizin Cabaye'siz Newcastle ile oynamasından dolayı işlerinin daha kolay olacağından dolayı mutsuz, bu transferle olası bir Matuidi> Man.City transferi ihtimalinin biraz daha kuvvetlendiği için mutluyum
  • Akşam liverpool - everton maçı var, günün en zevkli maçı olabilir.
  • Arsenal Soton deplasmaninda puan kaybedecek
    City de Tottenham macinda kaybedirse Chelsea haftayi lider kapatacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

Arsenal Soton deplasmaninda puan kaybedecek
    City de Tottenham macinda kaybedirse Chelsea haftayi lider kapatacak gibi

Bence ikisi de olmayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aç gözlü PSG de nerde oynayacak bu adam.

Get French Football ‏@GFN_France 39 sn.

According to The Guardian, Yohan Cabaye has told his manager Alan Pardew that he wants to leave Newcastle this month. #NUFC #PSG

+++++

Oddschanger ‏@Oddschanger 16 dk.

PSG are 4/7 to sign Yohan Cabaye after making a €19m offer for the Newcastle midfielder tonight. #NUFC

++++++++

Mohamed Bouhafsi ‏@mohamedbouhafsi 23 dk.

#PSG make offer of €19m for Yohan #Cabaye - PSG sporting director in England today Negotiations are tight.

PSG'ye yetersiz geldi heralde o kadar orta saha , EPL den bir iyi isim daha koptu çok beğendim oyuncuydu umarım Dünya Kupası'nda Milli Takıma seçilir de onu aslanlar gibi görürüz.
    Edit : B.Mönchengladbach forması giyen Luuk De Jong Newcastle'a transfer olmak içi,n hazırlanıyormuş. Spurs da Javier Hernandez ile ilgileniyormuş.

---------------------------------

Dostum City Tottenham'ı çok rahat yener bence,orta sahayı almaları durumunda hiç bir engel kalmıyor bizim maç var izleyemicem maalesef ama günün en zevkli maçı Merseyide derbisi olacak. Arsenal puan kaybedebilir ama onu söylemek gerek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Madrid -- 28 Ocak 2014; 13:30:23 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.