Şimdi Ara

İngiltere Premier League Takip Konusu (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.313
Cevap
26
Favori
88.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guardiola'yı da Klopp'u da seviyorum,futbolun sevilmesini de arttırdılar. İyi insanlar,iletişimleri iyi. Guardiola'yı compact oyuna kendini çok verdiği için,sahadaki oyuna kendini daha çok verdiği için daha çok seviyorum. M.City oyuncuları arasında yapmacık olmayan sevgi saygı ortamını da çok seviyorum ama şu kulübün (M.City) sahipleri yüzünden Liverpool şampiyon olsun istiyordum. Liverpool taraftarını da sevmemin etkisi var tabi. Ha,bana göre şampiyonluğu hak eden M.City ve Arsenal öncelikle. Bu Man.City 1-2 transfer daha yapar 2 sene daha şampiyonluğu alır. Guardiola, detaylara kadar çok önemsiyor mentalist oyunu ve kondisyon odaklı oyunu.. Son 10 dakikada skor 4-1 iken bile halâ daha iyi oynamayı önemseyen,basit hatalara anında tepki gösterip ama hemen futbolcusuna sarılıp konuşan tarzını seviyorum. Klopp`da da bu özellik var ama Klopp`un maç sırasındaki hırsı ve tepkileri oyunu geliştirme olarak değil de skor odaklı gibi.
    Liverpool olsun şampiyon Klopp`un son yılında dedik ama şampiyonluğun kaçtığı kesin diyebiliriz. En hak eden 2 takım arasında geçer yarış, M.City 3-4 puan farkla şampiyon olur gibi kalan maçlardan yaptığım analize göre.
    İngiltere ile stres atıyoruz ama kendi ligimizin futbol seviyesi içimde hep bir yara.
    +34 age emekli futbolcularla ve antrenman sevmeyen taktik disiplin sevmeyen yıldızı sönmüş pahalı yabancı futbolcularla taraftarın gazını alarak futbol kalitemiz ve sportif başarı ne kadar gelişebilir ki. İngiltere ve Fransa`nın çöplerini alıp Avrupa Kupalarında final bekliyoruz.
    Bilinçli taraftar oranı ve bu bilinç doğrultusunda yönetimlere taraftar baskısı olmadıkça bu işleyiş böyle devam edecektir. Yine de ümidimizi kesmiyoruz,kıyıda köşede,forumda ve sosyal medyada görüşlerimizi yazıyoruz belki etkisi olur umuduyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 17 Nisan 2024; 9:49:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl başardınız lan bunu??? İngiltere Premier League Takip Konusu 

• Oliver Glasner… Baba kafaya koydu Palace’ı top 6 takımı yapacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Liverpool son haftalarda ne sıvadı beeee. İngiltere Premier League Takip Konusu İngiltere Premier League Takip Konusu 

• İngiltere Premier League Takip Konusu

• Bu ligin zortu cortu çıkmıştır. Keltoş ve zengin arap ağa babalar gideceğine Klopp gibi değerlerin ligden gitmesi ise utanç verici.

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Arsenal yenseymiş Aston Villa yi

• devmanetihad kullanıcısına yanıt

Ligin bozulan rekabet ortamı tekrar yerine gelecekseymiş, keşke yenseymiş.

• Ezik Arsenal Ulan 20 senedir Şampiyon olamıyorsun Hala kalkmışsın Bitime 6 hafta kala evinde

70 bin Taraftarın önünde Dandik takım Aston Villa'ya yeniliyorsun üstelik 95 dakka 1 Gol bile atmadan !!

Adamlar 20 senedir Şampiyon olamıyor kalkıyor içerde böyle krıtik bir maçı satıyor. Ve bu sattığı maç

Premier Lig Şampiyonluğuna Maal oldu. Yazıklar olsun bee !! Artık Futbol iyice bitmiş beyler...

En az Maç satan takım Şampiyon oluyor. Örnek M.City

İngiltere Premier League Takip Konusu

• vector x-31 kullanıcısına yanıt
    bir süreç sona rdiğinde, o sürecin başında-ortasında olanlar değil de en sonunda olanlar insanların zihninde kalır.

şimdi insanlar diycekler ki: "Tottenham maçı olmasaydı Arsenal şampiyondu" yok öyle bişey!

ben Arsenal'in lig boyunca hakemler tarafından kollandığını iddia ediyorum. buna kanıt olarak da Havertz'in her maç ceza sahasında kendini yere atıp hiç sarı kart görmemesini gösteriyorum.

bu durum o kadar ileri noktaya taşındı ki, Brentford maçında 65. dakikada 1-1'ken ve Havertz'in bi sarı kartı varken, Havertz ceza sahasında kendini yere attı. Brentford oyuncuları 1 saniye bile beklemeden sarı kart göstermesi için hakeme yalvardılar. Havertz ise penaltı çalınmayacağını anlayınca sarı kart görmemek için hiç itiraz etmeyip hemen ordan uzaklaştı. bildiğin kaçtı yani. kim kaçar? kabahatli olan kişi kaçar. hakem ise Havertz'i oyundan atamadı.

beIN SPORTS Türkiyeyoutube
    iddaa.com | Arsenal (2-1) Brentford | 28. Hafta MAÇ ÖZETİ | Premier League - 2023/24
    https://www.youtube.com/watch?v=NOK6r6ZEv5g&t=3m55s

Havertz oyundan atılmadığı gibi, bir de o maçın 87. dakikasında durumu 2-1'e getiren galibiyet golünü attı.

normalde 1-1 iken Arsenal 10 kişi kalmalıydı ve uzatmalarla birlikte maçın son 30 dakikasını 10 kişi oynamalıydı.

Havertz sadece bir maçta değil, birsürü maçta kendini yere attı. atıyo çünkü penaltı verilmediğinde sarı kart gösterilmeyeceğini biliyo.

o kadar şımarık ve rahat ki, sarısı varken bile kendini yere atıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 19 Mayıs 2024; 15:25:22 >

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Tamam işte sonuçta ikimizde Arsenalin Şampiyonluğu Zerre kadar haketmediğini düşünüyoruz..

Ve bu akşam saat 20:00 da Umarım M.City üst üste 4. Şampiyonluğunu alarak Ezik Arsenale büyük kapak yapıcak

Düşünsene Arsenal gibi bir takımsın ve Premier Ligde 20 Yıldır Şampiyon olamıyorsun ve Sezonun son maçı

20 Yıldır alamadığın Premier Lig Kupasını Sadece 2 puanla Kaybediyorsun.

İşte biz buna Adalet yerini buldu diyoruz !!

• City maçıyla ilgili garip hislerim var
    ---
    Arsenal asıl santrforlarından skor katkısını iyi alamadı, Haaland'ın kötü denilen hali ligin gol kralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedri Pasta -- 19 Mayıs 2024; 16:54:46 >
  • @Pedri

Ersin Düzen'in: "UCL'de hiç forma giymeyen oyuncuya madalya takılmıyo" sözünü forumda yazdım diye beni bloklamışsın ondan dolayı mesajına cevap veremiyorum. gören de Arda'yı bi sen seviyon biz sevmiyoz sanacak. herneyse.

quote:

Arsenal asıl santrforlarından skor katkısını iyi alamadı, Haaland'ın kötü denilen hali ligin gol kralı

Arsenal'de zaten santrafor yok. forvet var. Havertz, Trossard, Martinelli hiçbiri santrafor değil. Gabriel Jesus bile City'deki son sezonunda %70-80 kanatta oynadı, forvette oynamadı. Arsenal bu oyuncularla gol arıyo.

Phil Foden maç başlar başlamaz yargı dağıtmaya başladı müzmin keko Arsenal'e selpaklar benden

• He's one of our own

Phil Foden 💙

Napoli'nin santraforunu geçen yaz döneminde ne yapıp edip almalı dediğimde çok bilmiş konu sahibi "gerek olmadığını" yazmıştı.

Dünya'nın dört bir yanındaki taraftarına kadar sinmiş "looserlık".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 20 Mayıs 2024; 13:50:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hadi geçmiş olsun Loserr Arsenale 2 Puanla Şampiyonluk gitti

son maçta çöp Everton'a bile çok zorlandılar. ilk yarıda Everton'ın şutu direkten döndü. sonra Everton kontra atağını sarı kartlı foul ile durdurabildi Arsenal. bide üstüne frikikten gol yeyip geriye düştüler. 89'daki golle kazanabildiler.

• Klopp vs Pep

• chelsea şampiyon olunca ne hayallerimiz vardı bu lig pep'e fazla geldi diye seviniyorduk, pep burada yapamaz başka lige benzemez diyorduk, futbol görüşümüzün ne kadar kötü olduğunu hatırlattı

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.