x (formerly twitter) EPL Günlükleri (@EPL_Gunlukleri) on X https://x.com/epl_gunlukleri/status/1835338644464205888?s=46 |
İngiltere Premier League Takip Konusu (165. sayfa)
-
-
resmi yayıncı kuruluş mu vermiş bu animasyonu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle gözüküyor
-
Kel yine bugün Arsenali bilerek yenmicek. Öğrencisi Artetanın Şampiyon olmasını istiyor ve bunun içinde
Elinden geleni yapıyor Bakınız geçen sezon 2 maçıda Arsenale hediye etti fakat Salak Arsenal yine Şampiyon olmayı
başaramadı...
İNP 08.10.2023 MS Arsenal 1 - 0 Man City
İNP 31.03.2024 MS Man City 0 - 0 Arsenal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 22 Eylül 2024; 15:17:56 >
-
abi arteta nın şampiyon olmasını istese pep 9/9 yapmazdı herhalde
ben bu konuda tam tersini düşünüyorum, arteta pep'in şampiyonluk rekoru kırmasına yardımcı oluyor
-
Oda olabilir fakat geçen sezon ki bu 2 maçı çok dikkatli takip ettim Başka takımlara karşı Kasırga gibi oynayan
City 2 maçtada Arsenal gibi Loser bir takıma 1 Gol bile atmadı yani bugünde yaklaşık 2 saat sonra izliceksin yine
nasıl Kıyak geçtiğini ))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 22 Eylül 2024; 15:30:31 > -
Muhtemel olucak senaryo bu Tühh be Ne Goller kaçtı
-
arsenal önceki maçlarında da bu korner taktiğini kullanıyor muydu, ciddi başarılı
-
Veeee Losenal yine bıraktı sahaya. Trossard kırmızı yedi
Bu kadar dayanmaları bile mucizeydi.
Kai Havertz, Premier Lig'de son 7 sezonda bir maçta 90 dakika oynayıp 0 pas yapan ilk oyuncu oldu.
Bu nasıl sahte forvet..
-
Arsenal 18 içinde oynadı.M.city topla %80 oynamıştır.
%10 Arsenal kalecisini yere yatması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 23 Eylül 2024; 2:3:39 >
Yapıyodu geçen senede çok yaptılar bunu
-
Evet beyler şaşırdık mı ?? Tabiki Hayır.. 25 Yıldır Premier Lig izleyen birisi olarak yine Nokta atışı yaptım
-
Kel tekrar kıyağını yaptı ve beni şaşırtmadı 10 kişi kalan Loser Arsenali geçen sene olduğu gibi yine
Bilerek Yenmedi. Bakalım bu sefer Ezik Arsenal Şampiyon olabilcek mi...
-
İngiltere Milli Takımına Tuchel geldi diyebiliriz artık.
Premier Lig bana çok sentetik geliyor. Avrupa futbolu içerisinde bir NBA yaratma girişiminin sonucu ama aynı tadı vermiyor.
-
90'lı yılların sonunda Premier Ligi izleseydiniz NBA'yi çoktan yakaladığını görürdünüz.. Fakat şimdi değil
Şu anda hemen hemen her şey Sentetik Yapay ve Sahte zaten...
-
1990 yılında Avrupa Kupası cezası bittikten sonraki dönem gerçekten güzeldi, katılıyorum.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X