Şimdi Ara

İNGİLTERE PREMİER LİGİ DİGİTÜRKTE :@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ulan gittik ekospor aldık spormax'i desteklemiyo yine izleyemicem nedir bu ya başlıcam ama
  • digiturk almasa büyük ihtimalle d-smart alacaktı, iki türlü de kötü olacaktı...
  • seneye digiturk alcam kesin
  • Bugün Şansal hocanın yazısını okudum da maçlar HD olacakmış
  • geçen sene digiturk 70deki fox sportsta yayınlanıyordu ben çok memnundum oradan.Oradan seyredemeyicek miyiz ?Öyle salaklıklar yapmazlar sanırım
  • Bende yeni bir duyum aldım. Fox tv nin 2 yıllık anlaşması varmış. O yüzden maçlar hem digitürkte (HD) hemde fox tv de olacakmış. Gerçi yine arada bez bebekler olur , tuncay var diye boro nun maçlarını izleriz ama buna da şükür
  • iyi olmadı bu ama bende digitürk olması iyi olmuş bende bu kadar maçtan sonra d-smart almayı düşünüyordum ama şimdi vazgeçtim
  • Digitürk bir işe yarayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grasper

Bende yeni bir duyum aldım. Fox tv nin 2 yıllık anlaşması varmış. O yüzden maçlar hem digitürkte (HD) hemde fox tv de olacakmış. Gerçi yine arada bez bebekler olur , tuncay var diye boro nun maçlarını izleriz ama buna da şükür

abi foxun yayın akışında yok yarın başlıyo premier league
  • Yaşasın Tek tek kanal aramayacağım. Nasılsa günlük maç fikstürü mesajla geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: severussnape

quote:

Orjinalden alıntı: grasper

Bende yeni bir duyum aldım. Fox tv nin 2 yıllık anlaşması varmış. O yüzden maçlar hem digitürkte (HD) hemde fox tv de olacakmış. Gerçi yine arada bez bebekler olur , tuncay var diye boro nun maçlarını izleriz ama buna da şükür

abi foxun yayın akışında yok yarın başlıyo premier league

Hocam bende ekşisözlükten okumuştum. Ekşiye gir premier lig diye arat orda yazıyor altlarda
  • Bu arada Ekospor paketinde Spormax kanalı kapandı haberiniz olsun.Yani Ekospor kullananlarda izleyemeyebilir benden söylemesi.
  • Alsın beya artık okadar para veriyoz bütün gün klip izliyoz anasını satiim Futbol aşkı güzeldir... peh
  • hangi pakette varmış spormax
  • digitürk haricinde veren kanal yokmu ulan dıgıturk ben senin.................................................
  • Aslında fena olmamıs nasılsa yine şifreli bir kanal alıcaktı digitürk d-zmarttan daha iyidir.
  • yahu fox sports veriyordu digiturkten baktım programına bugün hiç maç yayınlamıyorlar.Birazdan arsenalin maçı başlayacak.Kaçıracağız sanırım
  • Justinde falan varsa oradan izleyelim bari.
  • Digitürk'ün şifresini çözdüm... Ayrıntılar birazdan...

Off sürekli bu cyclone_34 denen elemanın konuları gözümün önüne geliyor, kendimi tutamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.