Bildirim
İNGİLTERE PREMİER LİGİ DİGİTÜRKTE :@
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Beko basketbol liginide digitürk almıs. -
iyiki aldık ekospor yoksa maç izleyemicez. -
Analarının ellerinden öperim ben bunların -
İnş maçları bol bol gösterirler diyicem ama şansal bu maçları alıp oynatmaz ligtv tr ligi maçları ile aynı anda maç olursa olan bize olur. -
Artık yorumsuz bırakıyorum ben bu konuları yoksa ban yiyecem -
beyler bişe soracam ligtv aylık ne kadar? -
Lanet olsun bu düzene
Basketbol Federasyonu zaten yaptı yapacağını,bide bu çıktı başımıza.Ben Premier Ligten çok Basketbol maçlarına üzüldüm.
Basketbol seyircisi zaten az şimdi dahada azalacak.İş iyice çığrından çıktı.
Endüstriel Spora -
-
quote:
Orjinalden alıntı: bigsmall11
beyler bişe soracam ligtv aylık ne kadar?
lig tv nin olduğu en ucuz paket 68 ytl
full paket 120 lira -
Türkiye ligi hiç önemli değil ama ingiliz liginin gitmesine üzüldüm parası olmayan futbol yok -
basket ligini de bunlar alcak galiba
küfür.gif
hiçbişey izliyemiycez
yeter ulan artık
-
Parası olmayan futbol izleyemez.Hatta parası olmayan basketbol bile izleyemez. -
Cumartesi 3, Pazar 2 maç almışlar. Spor Max'ten yayınlanacak. Arsenal, Liverpool, Manchester, Chelsea ve Tottenham'ın maçlarını almışlar.. -
Ağız tatıyla bir bez bebek izleyemiyordum iyi oldu -
fox -
italya ligi ve ispanya ligi hangi kanal veriyor bu sezon? -
quote:
Orjinalden alıntı: feedthenet
Ağız tatıyla bir bez bebek izleyemiyordum iyi oldu
-
yakında cok uzun bir zaman değil mahalle maçları ve halı saha maçlarıda şifrelenecik onun içinde decoder cıkıcak
Benzer içerikler
- cam hangi mevki
- teknik direktör oyuna girebilir mi
- türkiye"nin en tehlikeli taraftar grubu
- football manager 2024 ücretsiz
- trt 1 frekans
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X