Şimdi Ara

Ingiltere uyruklu siteden alışveriş hk ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.. Ingiltere uyruklu bir spor ürünleri satan firma var,istediğim model Kramponun numarası ve rengini bu sitede buldum,siteden daha önce Nike marka futbol oynarken giyebilceğim forma kumaşlı jersey getirtmiştim.Yani site gayet güvenilir bir site.

Lakin merak ettiğim husus,kramponun fiyatı şuanda indirimde olduğu için $60 dolara tabi geliyor.. Türkiyeye gönderim içinde ekstra $12 dolar ödemesi var.

$75 doların altında olduğu için vergi ödenmiyor diye biliyorum. Fakat Krampon,ayakkabı katagorisine girdiği için ekstra bir vergi ödemek zorunda kalırmıyım alırsam?

• Sportsdirect.com mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekstra vergi odemezsiniz, sanirim sportsdirect'ten alisveris yapiyorsunuz

• stevenashty kullanıcısına yanıt
    Prodirect aslında hehe olsun direct kısmı tuttu :) bu siteyede bakıcam..

Site ile ilgili bilmem gereken birşeyler varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 4 Ocak 2016; 1:31:24 >
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    Hangi site? Ayakkabı sıkıntı çıkarıyor diyorlar hep ama sadece çinden gelen için mi onu bilmiyorum.
  • Prodirectsoccer isimli bi site :)
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak özelliği ne? Daha mı ucuz. Ayrıca aklıma geldi. Bir ara çinden gelen ayakkabılar zehirli falan çıktı o günden beri ayakkabılar sıkıntı ama dediğim gibi sadece çinden gelen mi onu bilmiyorum araştırın öğrenin öyle alın yoksa ayakkabıyı alıkoyarlar.:)
  • Bu forumda çok kere ayakkabı alındı. Ben de 4-5 kere aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. Son gelen paketim 74 Euro idi, kargo dahil 91 Euroyu buluyordu. Vergi ödeyeceğinizi düşünmüyorum

• @mezar35 tam olarak özelliği yok zaten burda satılan fiyata göre 15 tl daha ucuza denk geliyor ancak numarası yok.. Türkiyedeki spor mağazalarının sitelerindede bulamadığım için ordan almak istiyorum..

@stevenashty Spordirect te güvenilir bir sitemi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.