Şimdi Ara

ebay.co.uk alışveriş rehberi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ebay için bildiğiniz herhangi bir rehber varmı veya aranızdan anlatacak biri?Malum orada oyun fiyatları çok uygun.
    birde alışverişte sanalkart kullanılabiliyor mu?

• Ebay üzerinden sadece kod alıyorum. (DLC vb.) Eğer posta gönderimli bir ürün alırsam satıcıdan takipli kargo ile göndermesini rica ediyorum yoksa diğer türlü 2 defa başım yandı takipsiz kargo yüzünden (posta gelmedi vb.)

Her türlü sorunun için satıcıyla iletişime geç, hemen cevap veriyorlar tabi saat farkından dolayı uyumuyorlarsa. Hatta beni TR'de görünce bazı satıcılar makara yapmaya başlıyor.
  • Ebay .com dan uk degil 3 siparisimde sorunsuz geldi takipsiz
  • peki sanalkart olur mu?
  • Arkadaşlar eBay konusunda daha detaylı bilgi içinhttp://www.ebayrehber.com/ buraya bakabilirsiniz e Bay rehberi olarak düşünmüşler yapanın eline sağlık çokta güzel olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mengucek

Arkadaşlar eBay konusunda daha detaylı bilgi içinhttp://www.ebayrehber.com/ buraya bakabilirsiniz e Bay rehberi olarak düşünmüşler yapanın eline sağlık çokta güzel olmuş...

Anladık site açmışsın bari başkası açmış gibi yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aliexpress Alışveriş Rehberi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimle alakası olsaydı çekinmezdim için rahat olabilir kardeşim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mengucek

Benimle alakası olsaydı çekinmezdim için rahat olabilir kardeşim..

O yüzden mi her konuya yazdın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topu topu iki konu rehber yazıyor diye paylaştım tamam kardeşim insanları bu tarz konularda bilgilendirmemek lazım demek ki... Gerçi için fesat diye düşünüyorum herkes aynı olamaz... Neyse bu senin düşüncen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.