Şimdi Ara

İngiltere ve Amerika Vizesi Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 6 aylık İngiltere turist vizesi aldım birde Amerika Turist vizesine başvurdum. İngiltere'ye gidip bir hafta kaldıktan sonra Amerika'ya geçeceğim. ama Amerika da bir hafta kalacağımı beyan ettim. yalnız oraya gidince belki uzatabilirim bir kaç hafta daha. Havaalanında kapıda görevli bakacak çıkış tarihinde ben oraya gittikten sonra çıkış tarihinde değilde bir hafta sonra geri dönsem herhangi bir problem çıkar mı. Vize olaylarını ve kalma olaylarını bilmediğim için sizlerden bu konuda yardım istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScalaMs

Arkadaşlar ben 6 aylık İngiltere turist vizesi aldım birde Amerika Turist vizesine başvurdum. İngiltere'ye gidip bir hafta kaldıktan sonra Amerika'ya geçeceğim. ama Amerika da bir hafta kalacağımı beyan ettim. yalnız oraya gidince belki uzatabilirim bir kaç hafta daha. Havaalanında kapıda görevli bakacak çıkış tarihinde ben oraya gittikten sonra çıkış tarihinde değilde bir hafta sonra geri dönsem herhangi bir problem çıkar mı. Vize olaylarını ve kalma olaylarını bilmediğim için sizlerden bu konuda yardım istiyorum.

tabikide çıkar bunun için amerikadayken vize bürosuna gidip form doldurmanız gerekiyor vize uzatmaişlemleri ile ilgili ve bu prosudürde yaklaşık olarak 2-3 ay sürmektedir eğer siz geçirirseniz çıkışınızı kanunlara ihanet etmiş sayılırsınız orasıda tr gibi değildir ne ise o uygulanır vizeniz bittiğinde bir dahaki vize alımında bile bu sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz amerikada verilen vizenin süresi değil önemli olan havalimanında ne kadar kalacağınıza dair beyan ettiğiniz süredir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.