Şimdi Ara

İngilterede Yaşamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • a level veya foundation course var babana soyle gondersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

o işler o kadar kolay değil baban çok zenginse gidebilirsin ama masraflarını karşılayamazsa gidemezsin , gitmek kolay değil dostum elini kolunu sallıya sallıya istersen Türkiyede en iyi okulu oku paran yoksa sen hiçsin şansın yaver gider paranda olur o zaman belki gidersin ama çok zor ingiltere hayal ürünü diyebilirim. Avrupa belki , tanıdıgın olur orada okula devam etmek istersin orda okursun , ama oda zor birçok şartları var , konsolosluk ile uğraş felan fistan derken.. ama şöyle olabilir ingiliz hatun bulursan rahat edersin çabuk gidersin. çabuk dediğim yani daha kolay onunda birton dökümü var şunu söylüyüm amcam eşi ile evlendi 1 sene sonra Almanyaya taşınabildi. Artık sen düşün yani.. kalıcı olarak zor. master felan yapmak istiyorsan yapabilirsin , arkadaşım Amerikada master yaptı ama süresi bitti şuan Türkiyede iş arıyor ve işsiz avrupada yada abd ingiltere gibi ülkeler , yol geçen hanı değil herkesi almıyorlar , özellikle avrupaya erkeksen hele yandın uykum geldi dostum detaylı anlatabilirim yarın pm atabilirsin az çok biliyorum bende aynı duygular içerisindeyim ama benim işim evlenmek

Amerika'ya gitmek dahamı kolay ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Dexter1

quote:

o işler o kadar kolay değil baban çok zenginse gidebilirsin ama masraflarını karşılayamazsa gidemezsin , gitmek kolay değil dostum elini kolunu sallıya sallıya istersen Türkiyede en iyi okulu oku paran yoksa sen hiçsin şansın yaver gider paranda olur o zaman belki gidersin ama çok zor ingiltere hayal ürünü diyebilirim. Avrupa belki , tanıdıgın olur orada okula devam etmek istersin orda okursun , ama oda zor birçok şartları var , konsolosluk ile uğraş felan fistan derken.. ama şöyle olabilir ingiliz hatun bulursan rahat edersin çabuk gidersin. çabuk dediğim yani daha kolay onunda birton dökümü var şunu söylüyüm amcam eşi ile evlendi 1 sene sonra Almanyaya taşınabildi. Artık sen düşün yani.. kalıcı olarak zor. master felan yapmak istiyorsan yapabilirsin , arkadaşım Amerikada master yaptı ama süresi bitti şuan Türkiyede iş arıyor ve işsiz avrupada yada abd ingiltere gibi ülkeler , yol geçen hanı değil herkesi almıyorlar , özellikle avrupaya erkeksen hele yandın uykum geldi dostum detaylı anlatabilirim yarın pm atabilirsin az çok biliyorum bende aynı duygular içerisindeyim ama benim işim evlenmek

kolay değil dostum green kartın yoksa hele. eger ingiltereye yada israile ayak bastıysan daha çabuk gidebilirsin. çünkü ingiltereye gidebilen adam amerikayada gider. ama herşey maddiyat.. birde en kolay gitmenin yolu sen Abd ye gitmek istiyorsun ordan hatun bulup evlenirsen işin kolaylaşır , birde vatandaşı olursan tadından yenmez özgürce yaşa tabi kurallar çerçevesinde. ABD , AB gibi ülkeler kadınlara önem veren ülkeler bu yüzden evlendiğin zaman dikkat etmelisin , mesela evlendin çocugun oldu büyüdü. o çocuga vurma hakkın yok. karına yok , bir hayvan besliyorsun onu kendinden daha iyi beslemek zorundasın. parasını devlet ödüyor kızın yada oglun 18 yaşını doldurunca baba anne ben ayrı eve çıkmak istiyorum dediğinde birşey diyemezsin. boyun egmek zorundasın. Kadınların her hakkı var dostum hele çocuk doğurduklarında devlet onlara gül gibi bakıyor vallahi. hangi devlet işsiz kadına para verirki ? en azından Türkiyede yok..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1Dexter1

quote:

kolay değil dostum green kartın yoksa hele. eger ingiltereye yada israile ayak bastıysan daha çabuk gidebilirsin. çünkü ingiltereye gidebilen adam amerikayada gider. ama herşey maddiyat.. birde en kolay gitmenin yolu sen Abd ye gitmek istiyorsun ordan hatun bulup evlenirsen işin kolaylaşır , birde vatandaşı olursan tadından yenmez özgürce yaşa tabi kurallar çerçevesinde. ABD , AB gibi ülkeler kadınlara önem veren ülkeler bu yüzden evlendiğin zaman dikkat etmelisin , mesela evlendin çocugun oldu büyüdü. o çocuga vurma hakkın yok. karına yok , bir hayvan besliyorsun onu kendinden daha iyi beslemek zorundasın. parasını devlet ödüyor kızın yada oglun 18 yaşını doldurunca baba anne ben ayrı eve çıkmak istiyorum dediğinde birşey diyemezsin. boyun egmek zorundasın. Kadınların her hakkı var dostum hele çocuk doğurduklarında devlet onlara gül gibi bakıyor vallahi. hangi devlet işsiz kadına para verirki ? en azından Türkiyede yok..

green card kalkacak falan diyorlar geriye tek seçenek evlilik kalıyor ozaman

• ben fransız hatun bulacagım aslında var . para yok şuan bende 2-3 sene para biriktirmem lazım sora inşallah hatunla evleniriz birde en önemli nokta sana konsoloslukda nasıl tanıştıgınız dediklerinde sakın internette deme yoksa kabul etmezler. bunuda unutma benim gibi AB ülkelerindeki hatunlara meraklıysan bulursun elbet
  • quote:

ben fransız hatun bulacagım aslında var . para yok şuan bende 2-3 sene para biriktirmem lazım sora inşallah hatunla evleniriz birde en önemli nokta sana konsoloslukda nasıl tanıştıgınız dediklerinde sakın internette deme yoksa kabul etmezler. bunuda unutma benim gibi AB ülkelerindeki hatunlara meraklıysan bulursun elbet

Ben aslında oraya dil öğrenmek amacıyla gidip o arada hatun bulmayı hedefliyorum

• bak oda güzel TR de dil ögrenmek için yerler var işe girip sertifika almam lazım. ama oda çok para en iyisi direk evlenmek orda kurs saatlik 1 euro muş
  • Up :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O öyle canın isteyince olmuyor yeğen
  • oxfordda seni bekliyoducular geldi mi*
  • adam geleceğini yazmış şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qgunes97 Q kullanıcısına yanıt
    İnsanlar başka bir ülkeden Türkiyeye gelmek için nelerle uğraşıyor bilmediğin için tabi Amerika ve İngiltereyi düşünüceksin.
    Boşver yabancı ülkeleri senin yararına olmaz. Tam tersine herşeyi yeniden kurman lazım bir sürü sorun çıkar..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.