Şimdi Ara

İngilterede Yaşamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben şu an lise 2 ye geçicem
    Üniversite planlarım için ailemle konuştum ve Oxford üniversitesini tercih etmeyi düşündük bunun için ne tarz işlemler yapmam gerek , Gelecekte ingilterede yaşamayı planlıyorum onun için ingiliz vatandaşımı olmalıyım cevaplarınız için teşekkürler =)

• git yat bu saatte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be adam 16 yaşında İngiltere'ye okumaya gidiyor biz de buralarda sürünüyoruz
  • Tam aradağım cevabı verdiniz valla :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: qgunes97

Tam aradağım cevabı verdiniz valla :P
    ilk sırana oxford yaz ikinci sıra cambridge üç harvard olsun 4'te garantiye almak için sütçü imam olsun bence.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar ben şu an lise 2 ye geçicem
    Üniversite planlarım için ailemle konuştum ve Oxford üniversitesini tercih etmeyi düşündük bunun için ne tarz işlemler yapmam gerek , Gelecekte ingilterede yaşamayı planlıyorum onun için ingiliz vatandaşımı olmalıyım cevaplarınız için teşekkürler =)

Universite icin ayri sinava girersin Ingiltere`de onun haricinde ogrenci vizesi var ama okuldan sonra vatandaslik alirsin.Not:Bu arada vize cok kolay cikmiyor teyzem oglunun yanina 1 ayligina gitmek icin vize almak istedi 1 yil ugrastirip vermediler ama sonunda alabildi kuzenim davetiye tarzi birseyler yolladi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meeley

quote:

Universite icin ayri sinava girersin Ingiltere`de onun haricinde ogrenci vizesi var ama okuldan sonra vatandaslik alirsin.Not:Bu arada vize cok kolay cikmiyor teyzem oglunun yanina 1 ayligina gitmek icin vize almak istedi 1 yil ugrastirip vermediler ama sonunda alabildi kuzenim davetiye tarzi birseyler yolladi.
    Peki şimdiden başvurmalımıyım zamanı gelincemi başuvaryım birde Üniversite sınvındaki puanım önemli olucakmı çünkü Oxford için Toefl dan 100 GBA da 3.5 istiyorlar onları yerine getirdğimde Oxford ayrı bir sınava çağıracağını yazmış internet sitesinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İsviçre'de yaşamak
    8 yıl önce açıldı
    Bulgaristan da yaşamak?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki şimdiden başvurmalımıyım zamanı gelincemi başuvaryım birde Üniversite sınvındaki puanım önemli olucakmı çünkü Oxford için Toefl dan 100 GBA da 3.5 istiyorlar onları yerine getirdğimde Oxford ayrı bir sınava çağıracağını yazmış internet sitesinde

Seni almayacaklarda kimi alacaklar kardeşim sen her türlü girersin takma.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bir kere canın isteyince Oxford'da okuyamazsın. İngiliz vatandaşı olamazsın. Yazdıklarından konu hakkında ilgin olmadığı belli. Böyle dünyaca ünlü ismi olan üniversitelere Türkiye'de ki gibi tercih yaparak giremezsin. Genel kural yabancı öğrenciler için yüksek Toefl skoru sportif alanda veya başka alanda adını duyuracak başarılar ve Girmek istediğin bölümle ilgili tanınmış bir isimden referans mektubu. Ki bunlar bile bazen yetersiz kalıyor. Bence hiç bilgi sahibi olmadan buraya sormaktansa, madem ailende destekliyor. Bu işi bilen birilerine danışın. Ona göre hazırlan şimdiden. Ama Oxford çok çok zor bir ihtimal bunu bil sonra hayal kırıklığına uğrama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miami Heat

Bir kere canın isteyince Oxford'da okuyamazsın. İngiliz vatandaşı olamazsın. Yazdıklarından konu hakkında ilgin olmadığı belli. Böyle dünyaca ünlü ismi olan üniversitelere Türkiye'de ki gibi tercih yaparak giremezsin. Genel kural yabancı öğrenciler için yüksek Toefl skoru sportif alanda veya başka alanda adını duyuracak başarılar ve Girmek istediğin bölümle ilgili tanınmış bir isimden referans mektubu. Ki bunlar bile bazen yetersiz kalıyor. Bence hiç bilgi sahibi olmadan buraya sormaktansa, madem ailende destekliyor. Bu işi bilen birilerine danışın. Ona göre hazırlan şimdiden. Ama Oxford çok çok zor bir ihtimal bunu bil sonra hayal kırıklığına uğrama.

Alıntıları Göster
    16 yaşındayım herşeyin farkındayım....

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

16 yaşındayım herşeyin farkındayım....

Alıntıları Göster
    Sen Oxford'u seçtin de Oxford seni seçecek mi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SH4K3R

Sen Oxford'u seçtin de Oxford seni seçecek mi bakalım

Alıntıları Göster
    Bilmiyorumki bilgi alayım diye açtım konuyu zaten çok aşırı bilgi sahibi değilim :)
  • quote:

Bilmiyorumki bilgi alayım diye açtım konuyu zaten çok aşırı bilgi sahibi değilim :)

Alıntıları Göster
    Hangi liseye gidiyorsun bir robert kolejıne gidiyorsan ancak olur.

ve ingiltere çok pahalı memleket türksün bir de pek sevmezler insanları da soğuk onun yerine harvarda git daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayrecep

Hangi liseye gidiyorsun bir robert kolejıne gidiyorsan ancak olur.

ve ingiltere çok pahalı memleket türksün bir de pek sevmezler insanları da soğuk onun yerine harvarda git daha iyi

Alıntıları Göster
    Özel Üftade Fen lisesine gidiyorum
    Ya illahi oxford olucak değil amaç üniversiteyi türkiyede okumamak :)
  • quote:

Özel Üftade Fen lisesine gidiyorum
    Ya illahi oxford olucak değil amaç üniversiteyi türkiyede okumamak :)

Alıntıları Göster
    Yanlız bu fontu ilk sen kullandın galiba
  • Oxford senin köpeğin olsun.elizabethi aradım ayarlarız dedi çok yakınızdır birbirimize el ile kol gibi

• quote:

counter 1.6 na geri dönebilirsin liseli genç kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyingpig -- 5 Ağustos 2013; 3:19:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

quote:

counter 1.6 na geri dönebilirsin liseli genç kardeşim
    o işler o kadar kolay değil baban çok zenginse gidebilirsin ama masraflarını karşılayamazsa gidemezsin , gitmek kolay değil dostum elini kolunu sallıya sallıya istersen Türkiyede en iyi okulu oku paran yoksa sen hiçsin şansın yaver gider paranda olur o zaman belki gidersin ama çok zor ingiltere hayal ürünü diyebilirim. Avrupa belki , tanıdıgın olur orada okula devam etmek istersin orda okursun , ama oda zor birçok şartları var , konsolosluk ile uğraş felan fistan derken.. ama şöyle olabilir ingiliz hatun bulursan rahat edersin çabuk gidersin. çabuk dediğim yani daha kolay onunda birton dökümü var şunu söylüyüm amcam eşi ile evlendi 1 sene sonra Almanyaya taşınabildi. Artık sen düşün yani.. kalıcı olarak zor. master felan yapmak istiyorsan yapabilirsin , arkadaşım Amerikada master yaptı ama süresi bitti şuan Türkiyede iş arıyor ve işsiz avrupada yada abd ingiltere gibi ülkeler , yol geçen hanı değil herkesi almıyorlar , özellikle avrupaya erkeksen hele yandın uykum geldi dostum detaylı anlatabilirim yarın pm atabilirsin az çok biliyorum bende aynı duygular içerisindeyim ama benim işim evlenmek

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

o işler o kadar kolay değil baban çok zenginse gidebilirsin ama masraflarını karşılayamazsa gidemezsin , gitmek kolay değil dostum elini kolunu sallıya sallıya istersen Türkiyede en iyi okulu oku paran yoksa sen hiçsin şansın yaver gider paranda olur o zaman belki gidersin ama çok zor ingiltere hayal ürünü diyebilirim. Avrupa belki , tanıdıgın olur orada okula devam etmek istersin orda okursun , ama oda zor birçok şartları var , konsolosluk ile uğraş felan fistan derken.. ama şöyle olabilir ingiliz hatun bulursan rahat edersin çabuk gidersin. çabuk dediğim yani daha kolay onunda birton dökümü var şunu söylüyüm amcam eşi ile evlendi 1 sene sonra Almanyaya taşınabildi. Artık sen düşün yani.. kalıcı olarak zor. master felan yapmak istiyorsan yapabilirsin , arkadaşım Amerikada master yaptı ama süresi bitti şuan Türkiyede iş arıyor ve işsiz avrupada yada abd ingiltere gibi ülkeler , yol geçen hanı değil herkesi almıyorlar , özellikle avrupaya erkeksen hele yandın uykum geldi dostum detaylı anlatabilirim yarın pm atabilirsin az çok biliyorum bende aynı duygular içerisindeyim ama benim işim evlenmek
    Güncel Lütfen =)

• quote:

Güncel Lütfen =)

Alıntıları Göster
    çoğu kişi var yurtdışında eğitim görmüş forumdanda var sen niye gidemeyesin bence sen başarırsın çok istersen hayatında başarılar buarada burdaki yorumlara bakma :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.