Şimdi Ara

Avrupada Amerika'da Acile Gitmek Zor Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bizde de durum pek iyi değil ama buradan daha kötüymüş öyle diyorlar

Daha önce 3 kez acillik oldum birinde kafam birinde yüzüm birinde dizim yarıldıydı yüzüm yarilinca bilincim de yoktu omg ambulans almis goturmus jadbkssih

Gecen sene babam kalp krizi gecirdi gecirmeden önce vücudu kac defa uyari verdi ne acil ne kardiyoloji bize yardimci olamadi en son krizinde zar zor baktilar omg rezalet bi hizmetti bence

• ben italyada kolumu incittim kırık olsaydı trye dönüp tedavi alıp geri dönecektim o kadar sıkıntılı

• Daha kotu degil daha pahali. arkadasimin orda burnu kirilmisti muayene, pansuman ve rontgen icin 2000 dolar ucret cikarmislar.
  • Yurt dışındaki sistemler genelde ciddi bir seçim yapıyor, hakikaten sorun varsa ilgileniyor, yoksa arka plana koyuyor vakayı, sorun sıralaması yapılıyor, herkes gelsin, ilgilenelim düşüncesi yok. İnsanlar da yaklaşımı öğrenmiş, benimsemiş. Bizde de ayrım var fakat herkes acil servise geleyim, baktırayım diyor, bekliyor da, doktorların yükü daha fazla, gelen bol.

Doktor, personel kabiliyeti, becerisi, tavrı önemli, tüm dünyada önemli. Bizim gibi ülkelerde insanlar zor, uğraştırıcı, yorucu toplumlarda işler daha zor çözülüyor, hallediliyor. Doktorlar çabalıyor, uğraşıyor ama insanımızla her süreç uğraştırıcı, sağlık aşamaları da aynı durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 28 Ekim 2024; 17:8:56 >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt
    Hiçbir seyi yokken yesil bölgeye beklemeye gelen akilsizlar yüzünden zor durumdaki insanlar da taklaya geliyor
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de randevu alamayan, randevuyla uğraşmayan, hemen göstermek, anlatmak isteyen, baktırmaya gelen acil servis alanlarını dolduruyor, ısrarla geliyor insanımız. Zor milletiz biz maalesef, her işi zora sokuyoruz, her noktada, her konuda işleri güçleştiriyoruz. Düzelsek keşke, olmuyor.
  • kanada da gereksiz ambulansı aramak suç diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BULGARİSTAN DA NE UCUZ ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amerika'da acil kelimesinin karşılığı emergency ben bulunmadım ama ABD de hiç zannetmiyorum boğazım ağrıyor diyip acile gidin birileri olsun heralde kovarlar ordan

• Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.