Şimdi Ara

İngiltreden Kredi kartım kopyalanmış..![shop-to&sendit&zavvi üyesiyim!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır sendit & shop-to ya üyeyim
    defalarca alış veriş yaptım hiç bir problem yaşamadım
    geçen hafta zavvi ye de üye oldum..
    ve bugün telefon geldi bankamdan aradılar ingiltereden bir yerden kartımdan para çekmeye çalışmışlar. Bankanın araştırması sonucu kartımın kopyalandığını tespit edilmiş ve k.kartımı iptal etmişler..
    bende nasıl olduğunu sordum ingiltereden sanal sitelerde üyeliğim var dedim
    ama net olarak cevap veremiyorlar hangi site vs. anlaşılamıyormuş şahıs işi sanırım
    herkes dikket etsin arkadaşlar..!(nasıl olacaksa artık.?)
    yeni kartım geldiğinde bilgilerimi girmeye çekiniyorum şimdi..
    (3 siteyide suçlamış gibi yazdım ama kredi kartım ingiltereden kopyalandığı için aklıma bu geldi,bankamdan detaylı bilgi gelirse size buradan yazacağım)
    herkese iyi forumlar dilerim

• zavviye üye olmak istediğimde de, kullandığım opera 10 tarayıcı, site güvenlik imzalarının eski veya güvenilir olamayabileceğine dair bir uyarı vermişti, ben de açıkçası şüphelenip üye olmamıştım, bence zavviden olması olası gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

zavviye üye olmak istediğimde de, kullandığım opera 10 tarayıcı, site güvenlik imzalarının eski veya güvenilir olamayabileceğine dair bir uyarı vermişti, ben de açıkçası şüphelenip üye olmamıştım, bence zavviden olması olası gibi görünüyor.
    Sanal kart kullanın ! Limtinizi kendiniz belirleyin İçiniz rahat olsun! SANAL KART KULLANIN !
    Ayrıca bilgisayarına format at arakadaşım , virus trojan da yapar siteler ile alakası yok olur da nadir olur emin olmak için sen format at !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 28 Aralık 2009; 23:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

zavviye üye olmak istediğimde de, kullandığım opera 10 tarayıcı, site güvenlik imzalarının eski veya güvenilir olamayabileceğine dair bir uyarı vermişti, ben de açıkçası şüphelenip üye olmamıştım, bence zavviden olması olası gibi görünüyor.
    Geçmiş olsun, umarım kimsenin başına gelmez, dikkat etmek lazım sonuçta hepimiz biyerlere üyeyiz. İyiki banka iptal etmiş hemen, Allah korusun yüklü çekip vs. olabilirdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Geçmiş olsun, umarım kimsenin başına gelmez, dikkat etmek lazım sonuçta hepimiz biyerlere üyeyiz. İyiki banka iptal etmiş hemen, Allah korusun yüklü çekip vs. olabilirdi...

Alıntıları Göster
    bir de garanti bankasının yaptığı bir olay vardı, diğerleri de uyguluyor mu bunu bilemiyorum, alışverişi ben kendim bile yapsam, cep telefonuna sms ile, "kredi kartınızdan şu tarihte şurada şu kadar tl'lik harcama yapılmıştır, eğer harcama bilginiz dışındaysa hemen müşteri hizmetlerine bildirin" gibi bir uyarı gelmişti, bunun da oldukça yardımcı olduğunu düşünüyorum.

• Sanal kart kullanmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn77

Sanal kart kullanmak lazım.
    Geçmiş olsun Armağan kardeşim.Evet geliba en risksiz yöntem Sanal kart kullanmak.
  • quote:

+1

Hatta mümkünse PayPal en temizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: htlr

quote:

+1

Hatta mümkünse PayPal en temizi

Alıntıları Göster
    Neyse ucuz atlatmışsın dostum, geçmiş olsun.. Ben sanal kart kullanıyorum kafam çok rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: underworldfb

Neyse ucuz atlatmışsın dostum, geçmiş olsun.. Ben sanal kart kullanıyorum kafam çok rahat

Alıntıları Göster
    Trojan vs olabilir hocam,alış-veriş yaparken kesinlikle sanal klavye kullanın veya Windows'un Screen Keyboard'ını kullanın.(On Screen keynoard) Daha güvenli oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaruDe

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun forumdaş ucuz atlatmışsın , umarım tüm arkadaşlara ders olur .
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sanal kartı şimdi inceledim,süpermiş bundan sonra alış-veriş etmiyeceğim bilinmedik sitelerden ama,MoneyBooker's olsun Paypal olsun özelliklede en güvendiğim Google checkout olsun bunlar iyi siteler bunlarla ödemeyi rahatça yapabiliyorum.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    harciyacaginiz kadar koyun sanal karta alisveris bittikden sonra bakiye sifirlansin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

harciyacaginiz kadar koyun sanal karta alisveris bittikden sonra bakiye sifirlansin.

Alıntıları Göster

İnternette tek PayPal'a güvenirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Kesinlikle.Zaten hemen hemen bütün siteler paypal destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Kesinlikle.Zaten hemen hemen bütün siteler paypal destekliyor.

Alıntıları Göster
    benımde kartımı kopyalamişlar sanırım 877 ytl çekmişler bamtur turizm istanbul diye geçiyo ekstrede bamturu aradık böyle bi alişveriş yok diyo sonra itiraz ettik yapıkredi ye faks çekdik cevap bekliyoz incelemeye aldılar bende shopdan paypaldan alişveriş yapdım gittigidiyor ve hepsibuarada var

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

benımde kartımı kopyalamişlar sanırım 877 ytl çekmişler bamtur turizm istanbul diye geçiyo ekstrede bamturu aradık böyle bi alişveriş yok diyo sonra itiraz ettik yapıkredi ye faks çekdik cevap bekliyoz incelemeye aldılar bende shopdan paypaldan alişveriş yapdım gittigidiyor ve hepsibuarada var

Alıntıları Göster
    sanal kart+paypal derim ben. sanalkartınızdan paypal a para aktarıp alışveriş yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 29 Aralık 2009; 3:07:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

sanal kart+paypal derim ben. sanalkartınızdan paypal a para aktarıp alışveriş yapın

Alıntıları Göster
    unuttuğunuz birşey var. internetten sanal kartla alışveriş yapanların dışında benim gibi normal kredi kartı ile alışveriş yapanların dikkat etmesi gereken en önemli nokta kart bilgilerinizin site tarafından kaydedilmesine izin vermemeniz! siz ödeme yaparken girilen bilgileri site bir sonraki alışverişinizde kolaylık olsun diye saklıyor ve bu bilgilerin çalınması için ekstra ortam hazırlıyor.

alış veriş yaptığınız sitede, alışverişiniz bitince payment method vb. gibi yazan menüden otomatik olarak kaydedilen kredi kartı vs. bilgilerinizi silin. bir sonraki alışverişinizde tekrar girersiniz.

ama tabii ki sanal kart ve paypal gibi yöntemler çok daha risksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: herospower

unuttuğunuz birşey var. internetten sanal kartla alışveriş yapanların dışında benim gibi normal kredi kartı ile alışveriş yapanların dikkat etmesi gereken en önemli nokta kart bilgilerinizin site tarafından kaydedilmesine izin vermemeniz! siz ödeme yaparken girilen bilgileri site bir sonraki alışverişinizde kolaylık olsun diye saklıyor ve bu bilgilerin çalınması için ekstra ortam hazırlıyor.

alış veriş yaptığınız sitede, alışverişiniz bitince payment method vb. gibi yazan menüden otomatik olarak kaydedilen kredi kartı vs. bilgilerinizi silin. bir sonraki alışverişinizde tekrar girersiniz.

ama tabii ki sanal kart ve paypal gibi yöntemler çok daha risksiz.

Alıntıları Göster
    Günaydın arkadaşlar..
    bugun bankamı arayacagım bır gelısme olursa yazarım soyledıgınız gıbı en ıyısı sanal kart kullanımı
    zavviye uye olmadan evvel bır sorunda yoktu ama oldu artık yenı uye olacak arkadaslar dıkkatlı olsunlar muhakkak
    ıyı forumlar dılerım

• quote:

Orijinalden alıntı: army6rr

Günaydın arkadaşlar..
    bugun bankamı arayacagım bır gelısme olursa yazarım soyledıgınız gıbı en ıyısı sanal kart kullanımı
    zavviye uye olmadan evvel bır sorunda yoktu ama oldu artık yenı uye olacak arkadaslar dıkkatlı olsunlar muhakkak
    ıyı forumlar dılerım

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun öncelikle. Bu tip durumlara güvensiz olduğumdan en başından beri sanal kart kullanıyorum. Şu ana dek bir sıkıntı yaşamadım ama yaşanmayacak diye bir kaide yok. Sanal Karta dahi güvenemiyorum ama şu anlık en güvenilir yöntem bu. Bir de alışveriş yapacağımız siteleri iyi araştırmamız gerekli. Zavvi nasıl bir site, kullanımı ne kadar yaygın bilmiyorum ama hiç duymadım. Şahsen o sitenin güvensizliğinden kaynaklanma olasılığı aklıma geliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.