Şimdi Ara

İngiltreden Kredi kartım kopyalanmış..![shop-to&sendit&zavvi üyesiyim!!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim herzaman uyguladığım bir taktik var biraz zahmetli ama onu kullanabilrisiniz.

Sadece alışveriş yapacağım zaman kartıma izin veriyorum internet ayarlarından onun dışında tüm internet alışverişine kapalı kartım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Uyardığınız iyi oldu ben de zavvi'den alışveriş yapmıştım. Kart numaram kayıtlı kalmış. Şimdi sildim

nasıl siliyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Geçmiş olsun öncelikle. Bu tip durumlara güvensiz olduğumdan en başından beri sanal kart kullanıyorum. Şu ana dek bir sıkıntı yaşamadım ama yaşanmayacak diye bir kaide yok. Sanal Karta dahi güvenemiyorum ama şu anlık en güvenilir yöntem bu. Bir de alışveriş yapacağımız siteleri iyi araştırmamız gerekli. Zavvi nasıl bir site, kullanımı ne kadar yaygın bilmiyorum ama hiç duymadım. Şahsen o sitenin güvensizliğinden kaynaklanma olasılığı aklıma geliyor.

benimde aklıma zavvi geldi
    çunku shop to ve sendıtten 1.5 senedır alıs verısım oldu bır sorun yasamadım
    banka detay vermıyor arkadaslar sadece k.kartımın kopyalandıgını tespıt etmısler ıngıltereden onlarda iptal kararı almışlar bu kadar!!
    cok ısrar ettım ama sonuc bu sorunun hangı sıteden ya da hangı sahıs vs vs oldugu bellı degıl maalesef ..
    sızlerde hassas olun bu konuda

• bırakın interneti ben artık telefondan kredi kartı bilgilerimi isteyenlere bile sanal kartımın bilgilerini veriyorum.
    sanal kart normal alışverişlerde de çalışıyor ( garanti)
  • playasia gibi güvenilen bir site den al

neymiş shopto mudur coptomudur nedir

kaspersky 2010 kullan orjinal al
  • sanalkart iyi guzelde finansbankın sanal kartı ortak hesap olarak kullanıyor. Kredi kartı ve sanal kart ortak yani.
    Garantide bole degıl, baska bankalarda nasıl acaba?

Paypal kullanıyorum. Kafam rahat.
  • Bugüne kadar bütün alışverişlerimi gerçek kredi kartı ile yaptım. Şimdilik sorun yok. (kredi kartım 1.5 senelik)

Sanal kart oluşturma şansım var ama yapmaya üşeniyorum. Ayrıca heyecanı ve riski severim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

http://www.samanyoluhaber.com/h_338655_kredi-karti-kullanicilarini-korkutan-itiraf.html

adamlar sunucu kiralıyormuş.yuh ya..

samanyoluna inanırsan sen ohoooo
  • ufuk doğru söylüyorsun internet bankacılığından kısıtlama getirmek mantıklı ama her banka bu olanağı sağlamıyor diye biliyorum
  • Aynen bende sanal kart + paypal kullanıyorum büyük rahatlık. Geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 30 Aralık 2009; 12:36:32 >
  • Geçmiş olsun arkadaşım. Ucuz atlatmışsın. ben şahsen internetten hiç bir yerde kredi kartımı kullanmıyorum, kullanmamda. Bir çok sıkıntı ile karşılaşıyoruz. Mesleğim avukat. bu nedenle baya gözüm korktu benim bu sanal alış verişlerden. pek ilgilenmiyorum.Tekrar geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Warrior

quote:

http://www.samanyoluhaber.com/h_338655_kredi-karti-kullanicilarini-korkutan-itiraf.html

neden inanmayacağım? yani bu haberi yalan yazıp ne gibi bir çıkar elde edebilirlerki?neyse bundan sonra milletin hoşuna giden sitelerden link atayım

• quote:

Orijinalden alıntı: army6rr

herkes dikket etsin arkadaşlar..!(nasıl olacaksa artık.?)

SANAL KART.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Warrior

quote:

Ama maalesef bunlar gerçek. Bazen en yalancı haber siteleri, gazeteleri bile doğruyu söyler..

• paypal önerilir
  • paypal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

İnternette tek PayPal'a güvenirim.

Kesinlikle.Zaten hemen hemen bütün siteler paypal destekliyor.

tamamen katılıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.