Şimdi Ara

İNGLİZCESİ OLANLAR LÜTFEN SUNU ACİL CEVİRİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    If you are trying to regain a lost account that you are no longer able to access, please create a new account and submit a ticket including as much billing information as possible regarding the account you are trying to access using the "other" ticket option. Please include a new password and the name of the account you are trying to acquire. Once we verify you as the owner of the account we will award you the account this process usally takes under 24 hours. Thank you for playing Knight Online!
    -CSR Thantium

• Dolu!
    Eğer sen, hesabın olduğu senin artık, erişemediğin, lütfen yeni bir hesabı yaratmadığın ve mümkün kabul etme olarak bir bileti o kadar çok ilan etme bilgisi dahil teslim etmediğin kayıp bir hesabı tekrar elde etmeyi deniyorsan, sen, "Diğeri" bilet seçeneğini kullanmaya erişmeyi deniyorsun. Lütfen yeni bir parola ve senin, elde etmeyi deniyor olduğun hesabın ismini kapsa. Biz, hesabın sahibi olarak seni doğruladığımız andan itibaren, biz, seni bu sürecin olduğu hesaba hükmen vereceğiz, usally, 24 saatin altında alır. Şövalyeyi internet üzerinde oynamak için sana teşekkür ederim!
    -CSR Thantium
  • gokay kanka bu ne demek istiyo ben birsey anlamadım
  • Dolu!
    Eğer sen, hesabın olduğu senin artık, erişemediğin, lütfen yeni bir hesabı yaratmadığın ve mümkün kabul etme olarak bir bileti o kadar çok ilan etme bilgisi dahil teslim etmediğin kayıp bir hesabı tekrar elde etmeyi deniyorsan, sen, "Diğeri" bilet seçeneğini kullanmaya erişmeyi deniyorsun. Lütfen yeni bir parola ve senin, elde etmeyi deniyor olduğun hesabın ismini kapsa. Biz, hesabın sahibi olarak seni doğruladığımız andan itibaren, biz, seni bu sürecin olduğu hesaba hükmen vereceğiz, usally, 24 saatin altında alır. Şövalyeyi internet üzerinde oynamak için sana teşekkür ederim!
    -CSR Thantium
    al kardes hemencevirden yaptım umarım işine yarar
    saygılar...
  • zuhahahhahahahaa noluyo lan forumu robotlar bastı
  • saolun beyler bende bunu yaptım ama bu ceviri tam anlamıyla olmuyo sadece kelimelerin anlamlarını yazıyo ve cümle cok sacma oluyor ingilizcesi olna bir arkadas yapsa acıklamasını acık acık cok ii olcak

ama yinede saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.