Şimdi Ara

ininal kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben dün ininal kart sipariş ettim ve ederken tabi bi hesap açtım ettikten sonra yandexe şifre felan hepsi kayıtlıydı çıktım tekrar girdiğimde kaybolmuş ve hesabıma tekrar ulaşamadım şifreyi ve epostayı doğru yazdığım halde hata veriyor ve kargo takipe felan bakamıyorum bunun bi çözümü yok mu ininala felan sordum adam akıllı cevap vermediler

• Onu bırak enpara aç her sey ucrretsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geldi bile ininal
  • İyi para yüklemeye bile ücret ödeyerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Sonra bir de her ay hesapnisletim ücreti ode

• ING üzerinden ücretsiz para yükleyebilirsiniz.
    Hesap işletim ücreti diye bir şey yok (eğer aylık 2 TL'lik şeye ''Hesap işletim ücreti'' demiyorsanız), çünkü ortada bir banka hesabı yok :) İninal hesabı denilen şey sadece bir üyelik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametykcll -- 26 Ağustos 2016; 0:38:18 >
  • Sen banlanmistin yine mi geldin 😃😃😃😃😃😃😃😃😃
    İninalin sadece üyelikten ibaret olduğunu düşünüyorsun aynen aynen bu arada ayda 2tlden yılda 24 tl hesap işletim ücreti oluyor. Bu ülkede aidatsız kredi ve banka kartları var siz gidip bunlara para kaptiriyorsunuz. Biraz araştırın

• Banlanmadım, kendimi uzaklaştırdım (profil ayarlarında kendini uzaklaştırma var).
    Banka kartımız zaten (maaş hesabından dolayı) var, fakat onu internetten alışveriş için kullanmıyorum...
  • Şimdi bu ininaldaki parayı çekebiliyor musunuz veyahut eft/havale yapabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametykcll

ING üzerinden ücretsiz para yükleyebilirsiniz.
    Hesap işletim ücreti diye bir şey yok (eğer aylık 2 TL'lik şeye ''Hesap işletim ücreti'' demiyorsanız), çünkü ortada bir banka hesabı yok :) İninal hesabı denilen şey sadece bir üyelik...

Kartınızda para olmadığı ay için ücret almaz.

Paramara uygulaması ve ING atmlerinden para yüklemek ücretsizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgeceYaşam

Şimdi bu ininaldaki parayı çekebiliyor musunuz veyahut eft/havale yapabilir miyiz?

Hayır, harcamak zorundasınız.
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    Doğru.

Fakat mesajımda dediklerinizin aksi olan ne var onu anlayamadım?

• sametykcll kullanıcısına yanıt
    Diğer arkadaş yerine sizi alıntılamışım yanlışlıkla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.