Şimdi Ara

İninal Kart Hakkında Her Şey! (SSS) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.589
Cevap
193
Favori
541.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Beyler ininal kart aldım. 5TL kart, 25TL ilk yükleme.
    Eve geldim siteden kartı işletcem ama, bilgileri yazarken şunla karşılaştım;

Son kullanma tarihi nedir ya, ne yapsam kabul etmedi. Kartı bu gün aldım 15 temmuz 2013
    Ve CVC2 Kodu dediği yere, arkada master card yazdığı yerdeki bu koddan son 3 haneyi yazdım;

İninal Kart Hakkında Her Şey! (SSS)

Yardımınızı bekliyorm.
    Teşekkürler.

kartın üzerinde yazıyor ya 12/15 gibi,cv2 kodu arkada olan 3 haneli koddur
    ilk önce kartınızı tanımlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kertenkele -- 15 Temmuz 2013; 18:27:07 >

• Acaba PayPal'a nasıl 10TL aktarabilirim?
    Biri PayPal rehberi yapabilirmi?
  • Paypal'a üye oldum, email ve ininal kartı onaylattım.
    PayPal'da 3TL. ininal kartımda da 21TL kaldı.

10TL aktarmak istiyorum, ama paypalda bu işlemi yapmayı bilmiyorum.
    Yardımcı olabilirmisiniz?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Paypal'a üye oldum, email ve ininal kartı onaylattım.
    PayPal'da 3TL. ininal kartımda da 21TL kaldı.

10TL aktarmak istiyorum, ama paypalda bu işlemi yapmayı bilmiyorum.
    Yardımcı olabilirmisiniz?

Teşekkürler.

Bu kartla paypal' a para aktarılmıyor diye biliyorum. Paypal kullanıp alışveriş yapmak istiyorsan para aktarmana gerek yok karttan otomatik çekiyor parayı.
  • Arkadaşlar şu an da aliexpress ten alışveriş yaptım paypal olmadan. İlgilenenlere duyurulur.
  • arkadaslar bu kartın sitesine girince hızlıal.com sitesi ilk göze çarpan, alışveriş yapılabilir olarak gösterdikleri site.. 1 saattir araştırıyorum ödemeyi yapamadım site banka ismi istiyo illa.. var mı nasıl olduğunu bilen.. kartın sitesinde gittigidiyor da alışveriş yapılabilir olarak yazıyo ama geçen gün o da olmamıştı paypaldan yapmıştım ödemeyi.. kartın sitesinde nerdeyse heryer yazıyo da daha bi kere olsun işimizi 1 kerede halledemedik
  • Arkadaşlar kartı yarın almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bazı sorular var

İninalın sitesindeki anlaşmalı yerler dışında internette Master Card ibaresi gördüğümüz yerlerden alışveriş yapabiliyor muyuz

Kartı aldıktan sonra para yatırırken ptt matikten yatırırsak yatırdığımız para dışında ekstra ücret ödüyor muyuz
  • Hocam şimdi ben buyincoins den tablet alıcam bunu kullanabilirmiyim?
  • Alışveriş yaparken kredi kartı geçen yerlerde bunu kullanabiliyor muyuz?
    Taksitli alışveriş yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

Alışveriş yaparken kredi kartı geçen yerlerde bunu kullanabiliyor muyuz?
    Taksitli alışveriş yapabiliyor muyuz?

kaç kere soruldu az okusanız ? taksit yok.
  • iyi günler hayırlısıyla bende bu karttan alacağım
    bi kaç sorum olacak
    1.kartı alır almaz para yükletmem şartmı sonra ptt matikten yükletsem olurmu
    2.ismimizi nereye kaydetcez bazı sitelerde isim istiyo
    3.bazı siteler banka adı istiyormuş oraya ne yazıcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar kendi sitesinden satın al bölümünde bilgilerimi yazdım adreslen birlikte teşekkürler bilgileriniz alınmıştır dedi kapandı şimdi ben ptt şubesinemi gidip alıcam yoksa onlarmı getirecek ayağıma kadar
  • ATM'lerden para yüklenememesi kötü olmuş ya
  • Burası yerimi bilmiyorum ama birde paybyme diye bir kart var onu kullanan varmı aranızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

ATM'lerden para yüklenememesi kötü olmuş ya

Anca pttmatik hocam dün yatırdım rahatlıkla..

@
    Jegande

hocam pek kullanan yok onu yavaş yavaş gelişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kertenkele -- 18 Temmuz 2013; 21:09:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: subaruhastası

merhabalar kendi sitesinden satın al bölümünde bilgilerimi yazdım adreslen birlikte teşekkürler bilgileriniz alınmıştır dedi kapandı şimdi ben ptt şubesinemi gidip alıcam yoksa onlarmı getirecek ayağıma kadar

Adrese kart gönderimi şuan aktif değil hocam çok yakında kargoyla göndermeye başlıyacaklarmış.

Başka alternatifler var; Ptt, migros, tansaş gibi yerlerden alabilirsiniz hocam 5 tl kart ücreti vererek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghosturk

quote:

Orijinalden alıntı: subaruhastası

merhabalar kendi sitesinden satın al bölümünde bilgilerimi yazdım adreslen birlikte teşekkürler bilgileriniz alınmıştır dedi kapandı şimdi ben ptt şubesinemi gidip alıcam yoksa onlarmı getirecek ayağıma kadar

Adrese kart gönderimi şuan aktif değil hocam çok yakında kargoyla göndermeye başlıyacaklarmış.

Başka alternatifler var; Ptt, migros, tansaş gibi yerlerden alabilirsiniz hocam 5 tl kart ücreti vererek.

tamam bugün gidip aldım içinede 50 tl para yüklettirdim

• Arkadaşlar kartı alırken yükleme yapmamız gerekiyor mu? Ben sonradan yükleme yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

İninal'a gelmesi beklenen yenilikler;

İninal artık ''Pttmatik''lerde geçiyor,Şifre değiştirme,bakiye görüntüleme ve para aytırma işlemleri var.Minimum 5 tl yatırılıyor..

----

Yenilik geldikçe güncellenecektir.

----

Şimdi ben bu kartı almaya gideceğim pazartesi.5 lira karta bide mecburi sokuştan en az 5 lira mı yükleyeceğim orada. Yoksa ilk sefere mahsus 5+25 şeklinde mi ödeyeceğim. Ona göre tedarikli gidelim.Rezil olmayalım Ptt'de
  • Paypaldan veya sanalpazar gibi yerlerden satış yapıp parayı bu karta göndertebilirmiyiz? yani havale felan alabiliyor mu bu kart?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.