Şimdi Ara

İninal Kart Hakkında Her Şey! (SSS) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.589
Cevap
193
Favori
541.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Centurion54

quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

quote:

quote:

quote:

quote:

kartı ilk aldıgımız zaman 25 tl yüklemek zorundamıyız?yani ilk alanlar 30 tl vermek zorundamı?

Evet hocam ilk aldıgınızda 25 lira yükleme + 5lira kart ücreti zorunlu.

peki migros ile ptt arasında fark var mı?yani ptt'den alabiliyor muyum bu kartı.Ayrıca normal marketlerde kullanmak için ne yapmak gerekir?sadece kasiyere kartı mı uzatacağım?

Biraz önce İninal destekten mail geldi:Dedigine göre ptt subelerinden sadece kart alabiliyormusuz.

Ptt den kartı ve yükleme yapabiliyosunuz.Alışverişlerde normal kart gibi kullanacaksınız.Ayrıca yükleme yapacagınız zaman ptt atm'sinden yaparsanız sıra beklemezsiniz.

her pos cihazında geçerlimi peki?

Evet

yardımlarınız için çok sağolun hocam.Yarın gidip ptt alıyorum.Sansıma yakınımda pttmatikte varmış :)Çok güzel olmuş bu kart :)

• Migrostan bugün aldım, 100tl yükledim, 5tl kart parası ödedim.
  • Paybyme mi alayım yoksa bunu mu ? Hangisi daha iyi olur öğrenci adamım.
  • bende bunu düşünüyordum paybyme sipariş verdim gelene kadar indirim bitti daha elime gelmedi :D neyse bence bu kart daha avantaajlı her ay 1tl ücret alıyormuş ama sorun değil sonuçta mini marketlerde bakkalda, gittigidiyor gibi mastercard logolu her yerde geçiyor ancak paybyme visa logolu tüm marketlerde mağazalarda geçiyor ancak gittigdiyior hepsi burada gibi visa logosu olmasına rağmen sadece kendi anlaşmalı oldugu yerlerde geçiyor bu yüzden bence ininal daha avantajlı tek dez avantajı 5tl açtırma masrafı ve her ay 1 tl alıyormus o yönü kötü ama büyük mevlalar değil sonuçta
  • PTTMatik'lerden yükleme yapılırken ücret alıyor mu ininal?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurunal1

PTTMatik'lerden yükleme yapılırken ücret alıyor mu ininal?

Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzcndyr

bende bunu düşünüyordum paybyme sipariş verdim gelene kadar indirim bitti daha elime gelmedi :D neyse bence bu kart daha avantaajlı her ay 1tl ücret alıyormuş ama sorun değil sonuçta mini marketlerde bakkalda, gittigidiyor gibi mastercard logolu her yerde geçiyor ancak paybyme visa logolu tüm marketlerde mağazalarda geçiyor ancak gittigdiyior hepsi burada gibi visa logosu olmasına rağmen sadece kendi anlaşmalı oldugu yerlerde geçiyor bu yüzden bence ininal daha avantajlı tek dez avantajı 5tl açtırma masrafı ve her ay 1 tl alıyormus o yönü kötü ama büyük mevlalar değil sonuçta

Benim için çok büyük bir ücret 5 lira. Paybyme alayım o zaman kışa doğru. Babam fark etmeden alacağım yoksa hayatta izin vermez ne kadar anlatsamda.

• benim babamda aynen seninki gibi bu net alışverişlerini, oyun alınmasını falan pek sevmez yalnız başvurduktan sonra kapına kadar geliyor kart dikkat et babana denk gelmesin :D yada başka arkadaşının evinin adresini yazabilirsin adres yrine :D
  • Paypaldaki parayi bu karta aktarabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDYGL -- 25 Temmuz 2013; 17:09:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ep3xah

Paypaldaki parayi bu karta aktarabiliyor muyuz?

Hayır,aktarılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

quote:

Hayır,aktarılmıyor.

Alışveristeki miktarın toplamı kartla Paypaldaki para kadar ikisinden çeker mi peki

• quote:

quote:

quote:

Hayır,aktarılmıyor.

Alışveristeki miktarın toplamı kartla Paypaldaki para kadar ikisinden çeker mi peki

Onu bilmiyorum bilen vardır burada.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır,aktarılmıyor.

eger paypalda yeteri kadar var ise paypaldan çeker ancak paypaldaki para yetmez ise üstünü karttan çekerek tamamlar.
  • Ya arkadaşlar bu kart tuzluymus.Internetten alisveris ve postan gecen bir kart onerebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

Ya arkadaşlar bu kart tuzluymus.Internetten alisveris ve postan gecen bir kart onerebilir misiniz?

dediklerin yapılıyor zaten.

neresi tuzlu ?
  • ürün sattık gg de mesela ininal ı tanıtıp oraya yüklenirmi bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mharman21

ürün sattık gg de mesela ininal ı tanıtıp oraya yüklenirmi bilgisi olan varmı

Şöyle yapabilirsin hocam; ürünü satın alan kişiye ödeme yapması için ininal kart no'nu verirsen oraya yükleme yapabilir ama o para karta yüklenir sadece kartla parayı kullanabilirsin kart nakit çekimine kapalıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

Ya arkadaşlar bu kart tuzluymus.Internetten alisveris ve postan gecen bir kart onerebilir misiniz?

Tuzludan kastınız ayda 1 tl işlem ücreti yılda 12 tl ise bilemem. onun dışında pttmatiklerden yapılan ödemelerde kesinti ücret vs alınmıyor. Ne kadar yatırırsanız o kadar bakiyeniz oluyor. ayrıca +18 yaş sınırı yok. 12 yaş üstü herkes alabiliyor.
  • Şunun online satışı başlasa artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle Aliexpress'ten sorunsuz bir şekilde sipariş verdim. İsim yerine ININAL soyisim yerine KART yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.