Şimdi Ara

İninal Kart Hakkında Her Şey! (SSS) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.589
Cevap
193
Favori
541.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ghosturk

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Arkadaşlar ben google play den bi uygulama aldım. Beğenmedim iade ettim. Para hala gelmedi. Kartla alakalı bi durum olabilir mi?

Biraz daha bekleyin gelmezsehttp://www.ininal.com/bizeUlasin/ burdan yazın yardımcı olurlar hocam.

Gelmiş hocam. İade etmi google play.

• kartı elden alma şansımız var mı?
    +kartı iptal etmek istersek ne yapmalıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Diyelim bu Karta TL Yükledik , Peki Paypala onaylattığımzda o Tl Paypalda Geçerli Olur Mu ?
    @Mr.Kertenkele

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeRe03

Peki Diyelim bu Karta TL Yükledik , Peki Paypala onaylattığımzda o Tl Paypalda Geçerli Olur Mu ?
    @Mr.Kertenkele

Paypala onaylattığında karttan 3 tl kesilecek paypal hesabına gelecek.Sanırsam para olmadığı zaman karttan çekiyor.

juckle:migrosdan vs alabilirsin,kartı iptal etmek istediğinde kır çöpe at ön ödemeli zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kertenkele -- 1 Ağustos 2013; 16:46:10 >
  • fena değil.
  • Şimdi Ben Anlamadım , Ben Karta 50 Lira Yükledim Diyelim Paypala Kaç TL Gelecek ?
    Acil Cevap Verİrsen Çok sevinirim Kardeş @Mr.Kertenkele

• lininalın sitesindeki pttmatikler ile ptt sitesindekiler tutmuyor birbirini Yani ininal.com'da B şubesinde pttmatik var yazıyorsa ptt.gov.tr'de B şubesinde pttmatik yok yazıyor?Ayrıca Ptt.gov.tr'ye göre pttmatik olan şubeler ininal.com'daki listede yok.Kafam çok karıştı

Burası bağcılarda bulunan ptt şubeleri ve pttmatiklerin listesi:

burasıda ininal Pttmatik listesi:http://www.ininal.com/pttMatik.php?ilceAd=Ba%C4%9Fc%C4%B1lar&sehirAd=%C4%B0stanbul&sehir=41&ilce=Ba%C4%9Fc%C4%B1lar&ButtonSelect=Ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwedxz -- 1 Ağustos 2013; 17:18:49 >

• quote:

Şimdi Ben Anlamadım , Ben Karta 50 Lira Yükledim Diyelim Paypala Kaç TL Gelecek ?

Paypala para falan gitmeyecek.Karttan paypal hesabına para yatıramıyorsun,2010'dan beri böyle. Sadece kartın senin olduğunu doğrulaman için 3 tl çekiyor.İninal'ın ekstresinde de 4 haneli bir kodla gözüküyor.O kodu giriyorsun (zaten paypal yönlendiriyor),kartın onaylı oluyor.Böylece yurtışında alışveriş yapabiliyorsun.
  • Ptt de kesin var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

quote:

Şimdi Ben Anlamadım , Ben Karta 50 Lira Yükledim Diyelim Paypala Kaç TL Gelecek ?

Paypala para falan gitmeyecek.Karttan paypal hesabına para yatıramıyorsun,2010'dan beri böyle. Sadece kartın senin olduğunu doğrulaman için 3 tl çekiyor.İninal'ın ekstresinde de 4 haneli bir kodla gözüküyor.O kodu giriyorsun (zaten paypal yönlendiriyor),kartın onaylı oluyor.Böylece yurtışında alışveriş yapabiliyorsun.

Hocam simdi ben birzdan karti alicam , 50 tl yuklucem . Sonra paypalda onaylaticam karttan cekti 3 tl diyelim kaldi 47 TL, peki ben bu 47 TL yi nasil paypalda kullanicam yani kartta.kalan 47 TL yi nasil paypalda kullanicam ,

• quote:

quote:

Hocam simdi ben birzdan karti alicam , 50 tl yuklucem . Sonra paypalda onaylaticam karttan cekti 3 tl diyelim kaldi 47 TL, peki ben bu 47 TL yi nasil paypalda kullanicam yani kartta.kalan 47 TL yi nasil paypalda kullanicam ,

• Paypal ödemesi geçen yerlerde kullanabilirsin.
  • quote:

Paypal ödemesi geçen yerlerde kullanabilirsin.

Hocam Ben Şimdi Kartı Aldım 50 tl de yükledim . Peki Bu Parayı Paypalda Nasıl Kullanacağım ?
    @Tazmania_TR @Mr.Kertenkele
  • Paypalın neresinde nasıl kullanmayı düşünüyorsun arkadaşım ? Kaydol paypala,dediğim işlemleri yap.Artık paypalda kullanabilirsin.
  • quote:

Paypalın neresinde nasıl kullanmayı düşünüyorsun arkadaşım ? Kaydol paypala,dediğim işlemleri yap.Artık paypalda kullanabilirsin.

Hocam Şimdi Ben Bu İninal Kartdaki Parayı Paypalda Kullanamıyomuyum ? Boşuna Mı yükledik Yani 50 lirayı ?
  • quote:

quote:

Paypalın neresinde nasıl kullanmayı düşünüyorsun arkadaşım ? Kaydol paypala,dediğim işlemleri yap.Artık paypalda kullanabilirsin.

Hocam Şimdi Ben Bu İninal Kartdaki Parayı Paypalda Kullanamıyomuyum ? Boşuna Mı yükledik Yani 50 lirayı ?

Kullanırsın.Ama parayı paypal hesabına yükleyemezsin.Paypal sadece aracı olur.Eğer birisi sana para gönderirse bu paypal hesabına gelir.

• quote:

quote:

quote:

Kullanırsın.Ama parayı paypal hesabına yükleyemezsin.Paypal sadece aracı olur.Eğer birisi sana para gönderirse bu paypal hesabına gelir.

Ben Şimdi Uzakdoğudan Forma Almak İçin jimmy ye para göndercem peki ben gönderdiğim içinücret 50 Tl den Kesilmicek Mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Şimdi Uzakdoğudan Forma Almak İçin jimmy ye para göndercem peki ben gönderdiğim içinücret 50 Tl den Kesilmicek Mi ?

Kardeş bu kartla parayı herhangi bir kişinin paypal hesabına gönderemezsin. Kartın kendisi de kapalı zaten para transfer işlemine. Paypal' ı sadece alışverişlerde kullanabilirsin paypal karttaki paradan otomatik çeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gangstarr34 -- 1 Ağustos 2013; 19:47:49 >

• beyler aylık 1 tl mi veriyoruz?
    alır almaz yükleme yapmamız şart mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

beyler aylık 1 tl mi veriyoruz?
    alır almaz yükleme yapmamız şart mı?

Alır almaz yüklemen gerekiyor. 25 ın katiarını yüklüyorsun. Hesapta para olmayınca çekmiyor.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.