Şimdi Ara

İninal Kart Hakkında Her Şey! (SSS) (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.588
Cevap
193
Favori
541.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bişey Sorucam ben şimdi bi innial kart aldım tc numaramı yazmadan tek seferlik para yükleyip harcarsam para bittikten sonra kart kapanır mı ?
  • forgot F kullanıcısına yanıt
    Senin yuklemen gerekiyor parayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 4 ay önce oyun sitesinden para çekilmişti harcama itirazı yapmıştım daha sonuçlanma di sonuç alan varmı böyle bi durumdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ininal kartınıza bakiye gönderme ve internetten ürün alma işlemlerini yapabilirim.
  • İnial kartı Paypal'a eklemek mümkünmü?
  • Karti yeni aldim,internet sitesine bilgileri vermeden yani kisisellestirmeden gearbestte kullanabilirmiyim su an? İlla o siteyi doldurmak zorundamiyim?

Birde gearbest gibi siteler icin 3d secure sartmi? 3d secure islemi istemiyorum.

• Yaklaşık 2 ay önce ininal kart aldım. Şimdiye kadar hiç para yüklemedim şimdi ing bank atm den 75 lira yüklersem 2 lira mı kesicek? Bana 75 lira lazım aylık 2 lira kestiği için 80 mi yüklemem lazım? Parayı yükleyince aynı gün tamamını kullanıcam. Hemen kesiyor mu yoksa ay sonu mu?
  • Merhaba arkadaşlar, iki ayrı ininal kart alıp ikisini de aynı kimlik üstünden kişiselleştirerek ikisine ayrı ayrı 750 tl yükleyebiliyor muyuz 1 ay içinde?
  • lebronjamescp3 L kullanıcısına yanıt
    Evet yüklersin

• Yusuffyus Y kullanıcısına yanıt
    Sadece her ay ilk aldığın tarihte keser.Sonra kesemez.

• civanmert1980 C kullanıcısına yanıt
    Yani ben şimdi 75 lira yüklesem 2 tl hemen keser mi? İlk defa yükleme yapıcam.

• Ininal kartlarim cuzdan uygulamasindan silinmiş internetten girdiğimdede gozukmuyor. Ekleyemiyorumda kartlari sizde yasiyor musunuz ayni sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: forgot

Para yüklü olarak alınabiliyor mu?

Kart ücreti 5 TL'dir. PTT noktalarimizdan en az 10 TL, Migros, Mjet noktalarimizdan en az 25 TL, Yaysat noktalarımızdan ise en az 10 TL yukleyerek satin alabilirsiniz. Teknosa, D&R, Bimeks ve Vatan Bilgisayar mağazalarından ise 5 TL ye sadece karti alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertsumer78

Bişey Sorucam ben şimdi bi innial kart aldım tc numaramı yazmadan tek seferlik para yükleyip harcarsam para bittikten sonra kart kapanır mı ?

Hayır, dilediğin zaman kartını tanımlayıp tekrar yükleme yapabilirsin.
  • Yusuffyus Y kullanıcısına yanıt
    Evet, yükledikten sonra bakiyenden düşer.
  • 3gündür migrotan yüklediğim para yatmadı. Mail attık sonuç alamadım

• arkadaşlar yeniyim bir sorum var, kredi kartımdan ininal karta para yükleyince kredi kartından komisyon alınıyor mu? yoksa harcama gibi mi görünüyor?

mesela paramara dan yapsam?
  • sertay_a kullanıcısına yanıt
    Kredi kartından komisyon almaz.

• ininal kart yukleyenler dikkat edin... içlerinde benimde bulunduğum bir çok kişinin migros ininal yuklemesi kartına gelmedi. ve sorun var diye musteri hizmetlerini aradığımda gercekten de hiç bir sey yapmadılar mail atıyorum cevap da gelmiyor. bakalım kaç günde döner.aynı gun aynı kasadan yaptığım ilk yukleme gelmemiş ikincisi gelmiş. ininale alternatif arıyorum artık... makbuz da yolladımbilgileri de yolladım. şikayetvara baktım ki dolmus zaten aynı konuda şikayetle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spoiler4all -- 5 Aralık 2017; 19:47:27 >
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.