Şimdi Ara

İninal Kart Hakkında Her Şey! (SSS) (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.588
Cevap
193
Favori
541.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: urugakhina

Bu gun migrosta bu karti gordum. Internetten vs. Alisveris yapmak icin kullanabilir miyim diye dusunuyorum tavsiye eder misiniz? Veya benzer sekilde tavsiye edilecek bir kart var midir?
    Hepsini kullandım en iyisi ininal kart. Bir sorun olunca müşteri hizmetleri hemen destek veriyor ve heryerde geçiyor, çoğu ATM'den yükleme yapılabiliyor. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Nida

Hepsini kullandım en iyisi ininal kart. Bir sorun olunca müşteri hizmetleri hemen destek veriyor ve heryerde geçiyor, çoğu ATM'den yükleme yapılabiliyor. tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Tesekkürler. Bir deneyeceğim bakalım
  • www.perdigital.com adlı siteden benden habersiz 250 lira parça parça çekilmiş. Şifresiz işleme nasıl izin veriliyor aklım almıyor. Sitede telefon numarası vs de yok. Canlı yardımdan biriyle görüştüm eleman bizi bağlamaz diyorum. İşlem bugün az önce yapıldı diyorum, gene de zahmet edip ilgilenmedi. Tek dediği ininal ile görüşün.

İninal ile görüştüm onlar da harcama itirazında bulunun diyorlar. Dilekçe yazıp yolladım bakalım. Hiç umudum yok.

Böyle bir güvenlik açığı var herkesin bilgisi olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

www.perdigital.com adlı siteden benden habersiz 250 lira parça parça çekilmiş. Şifresiz işleme nasıl izin veriliyor aklım almıyor. Sitede telefon numarası vs de yok. Canlı yardımdan biriyle görüştüm eleman bizi bağlamaz diyorum. İşlem bugün az önce yapıldı diyorum, gene de zahmet edip ilgilenmedi. Tek dediği ininal ile görüşün.

İninal ile görüştüm onlar da harcama itirazında bulunun diyorlar. Dilekçe yazıp yolladım bakalım. Hiç umudum yok.

Böyle bir güvenlik açığı var herkesin bilgisi olsun..
    bazı sitelerde 3d securesiz işlem yapılıyor. site ile ilgili bir sorun bu. ininal'a mail at ilgilenirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Nida

bazı sitelerde 3d securesiz işlem yapılıyor. site ile ilgili bir sorun bu. ininal'a mail at ilgilenirler.

Alıntıları Göster
    Harcama itirazı dilekçesi istediler, 45 ile 180 gün arası çözümlenir diyorlar. Böyle dolandırıcı sitelere nasıl bir yaptırımları yok hayret birşey. Bu devirde 3d secure siz işlem yaptıran site dolandırıcılara yol açıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

o zaman ne anladım bu işten. bu tip uygulamalar neden hesabındaki parayı havale etme imkanı vermez anlamam.

Alıntıları Göster
    Kanunen yasak.

2.2.9. Ön Ödemeli Kartlara İlişkin İşlemler

(Değişik birinci paragraf:RG-2/1/2010-27450) Üzerindeki numara bazında hesap takibi yapılan, isimsiz, önceden ödeme ya da yükleme yapılması suretiyle kullanılabilir hale gelen ve yüklenen bakiye kadar kullanıma izin verilen ön ödemeli kartlarla ilgili işlemlerde yükümlüler;

(Ek:RG-18/3/2016-29657) - Aynı yıl içinde nakit çekim tutarı üçyüz TL’yi,

- Tek kullanımlık olup tekrar yükleme yapılması mümkün olmayanlarda yüklü para tutarı (Değişik ibare:RG-18/3/2016-29657) yediyüzelli TL’yi,

- (Değişik:RG-18/3/2016-29657) Yeniden yükleme yapılabilen ve toplam yükleme limiti bir ay içinde yediyüzelli TL’yi ve her halükarda bakiyesi yediyüzelli TL’yi

aşmayan ön ödemeli kartların satışında Yönetmeliğin 6 ncı maddesi kapsamında kimlik tespiti yapmayabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 6 Kasım 2018; 20:10:21 >

• az önce bir sms geldi, 28/12/2018 den itibaren kanunen 750 tl bakiyeli 1 kartınız olabilecektir diyor.

kanun mu değişti?

ikinci ininal kartı ne yapacağım?

???
  • Arkadaşlar nu kartlarla Amazon , psn usa, psn Rusya, psn bae gibi sitelerden alışveriş yapılıyor mu? Komisyon yine %10 mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kanuna gore diger kartlarimizi baskasi uzerine kaydedebiliyor muyuz?

• Takip
  • İnial karta migrostan kredi kartıyla para yükleyebilir miyiz?!

• Made IN Darende kullanıcısına yanıt
    Evet

• sakurek kullanıcısına yanıt
    Benden de 103 lira cekti parca parca ayni gun farkettim hrcama itiraz dilekcesi yazdim ininal e. 6 ay sonra parayi yuklediler.

• akkusat A kullanıcısına yanıt
    Epey uzun surecek anlasilan. Tesekkurler

• eşimin adına kişiselleştirimiş bi karta,
    migrostan yükleme yaparken,
    kendi tc, isim ve tlf no versem, yükleme sırasında veya sonrasında problem oluyor mu?
  • eresin00 E kullanıcısına yanıt
    hediyemkarta istediğiniz tutarı yukleyebilirsiniz. küsürat da dahil.
  • bu ininalden gelen herkesin tek kartı olacak mesajı ile ilgili bakiyeyi bir karta toplama işini biz mi yapacağız? kendileri en cok bakiye olana tplayıp bıraksalar olmaz mı?
  • 3 tane bakiye dolu ininal kartım var, en mantıklı nasıl harcayabilirim ???

altungold'da denedim bu kartı kabul etmedi nedense.
  • sms'de bahsedilen son tarih geldi.

ininal müşterileri arıyor mu acaba? nasıl birleştireceğiz tek karta? 750 TL limiti geçiyorsa nolcak?
    diğer karta verdiğimiz 5 TL'ler nolcak?

:(((
  • Arkadaşlar aylık yükleme limiti 600 TL olarak görünüyor. 750 TL değilmiydi ?
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.