Şimdi Ara

İninal Kart ve Paypal'dan Alış Veriş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
19.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kartı hepsiburada.com da kullanabiliyor muyuz
  • Digitürk play de geçiyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Kart heryerde geçiyor arkadaşlar.Her sitede kullanabilirsiniz.
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ininal kartımı paypala bağladım.Kestikleri 3 tl yi paypal hesabıma yolladılar.Şimdi paypal ile 4 TL lik alışveriş yapsam 1 tl yi karttan mı keser,yoksa 4 tl yi mi karttan keser ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberkankakw

Hocam ben ininal kartımı paypala bağladım.Kestikleri 3 tl yi paypal hesabıma yolladılar.Şimdi paypal ile 4 TL lik alışveriş yapsam 1 tl yi karttan mı keser,yoksa 4 tl yi mi karttan keser ?

Paypal bakiyesi 3TL gözüküyor sanırım.
    Yurtiçi alışverişlerinde 3TL paypal'dan 1TL kartından keser
    Yurtdışı alışverişlerinde 4TL karttan keser Paypal bakiyene dokunmaz

Yanlışım varsa düzeltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Yanlışım varsa düzeltin

Peki,teşekkürler hocam. Ayrıca ininal kartımı app store ya bağladım.Ücretli uygulama satın almadığım halde 1 tl kestiler.Sebebini biliyor musunuz ?
     İninal Kart ve Paypal'dan Alış Veriş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Yanlışım varsa düzeltin

Peki,teşekkürler hocam. Ayrıca ininal kartımı app store ya bağladım.Ücretli uygulama satın almadığım halde 1 tl kestiler.Sebebini biliyor musunuz ?

Apple store kartı ilk ekledğinde kontrol amaçlı 1$ çekiyormuş. Ben de paybyme kartımı ekledim çektiler, geri de iade gelmedi hala..

• Bir şey sorucam aldığımız ürünün parasını satıcı iade edebiliyor mu bu karta?
  • İyi günler.Bir sorum olucaktı,paypala gelen parayı ininal hesabına aktarabiliyor muyuz?
  • Arkadaşlar , yurtdışından alışveriş yaptım ve 140$ gibi bir tutar tuttu. 291 tl ye denk geliyor. Bu tutar çekildi İninal kartımdan , tamam buraya kadar normal. Ancak ikinci bir 291 TL daha çekildi ve hatta İninal hesabım şuan -281 TL'de. Neden böyle oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: terry134

Arkadaşlar , yurtdışından alışveriş yaptım ve 140$ gibi bir tutar tuttu. 291 tl ye denk geliyor. Bu tutar çekildi İninal kartımdan , tamam buraya kadar normal. Ancak ikinci bir 291 TL daha çekildi ve hatta İninal hesabım şuan -281 TL'de. Neden böyle oldu ?

Kartın müşteri hizmetlerini ara , yanlışlık olmuştur 2dkda düzeltirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

quote:

Orijinalden alıntı: terry134

Arkadaşlar , yurtdışından alışveriş yaptım ve 140$ gibi bir tutar tuttu. 291 tl ye denk geliyor. Bu tutar çekildi İninal kartımdan , tamam buraya kadar normal. Ancak ikinci bir 291 TL daha çekildi ve hatta İninal hesabım şuan -281 TL'de. Neden böyle oldu ?

Kartın müşteri hizmetlerini ara , yanlışlık olmuştur 2dkda düzeltirler

Yarın bi arayayım hocam , saolun.Yarın bi arayayım hocam , saolun.
  • Evet... Çok şükür hallettim... Sabah ilk işim İninal Müşteri Hizmetlerini aramaktı , telefondaki bayan ; Mutlaka bir hata olmuştur inceleyip ardından da Paypal ile görüşüp size döneceğim , dedi. Az önce aradı aynı bayan ve düzeltildiğini belirtti. 9 TL gibi bir mebla kalmıştı alışveriş sonrası , -281 den +9 tl'ye geçmek :)

Paypal'da hala işlemde gözüküyor ancak telefondaki bayan yakında güncellerler dedi. Umarım o da olur da sorun kalmaz :)

• Arkadaşlar şimdi durumum şu :
    paypal hesabını annem üzerine açtım ininal kartı kendim üzerine açtım diyelim :)
    şimdi paypal hesabında 5 tl var ininal da 10 tl benim alacağım şey 10 tl lik bir şey alıcam ben bunun 5 tl sini paypaldan 5 tlsini karttan değilde 10 tl sini direkmen karttan çekmesini sağlayabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doqac01

Arkadaşlar şimdi durumum şu :
    paypal hesabını annem üzerine açtım ininal kartı kendim üzerine açtım diyelim :)
    şimdi paypal hesabında 5 tl var ininal da 10 tl benim alacağım şey 10 tl lik bir şey alıcam ben bunun 5 tl sini paypaldan 5 tlsini karttan değilde 10 tl sini direkmen karttan çekmesini sağlayabilirmiyiz ?

Belki cevabını almışsındır, Paypal hakkında bilgim yok ama zaten ininal kartı kimin aldığı belli değil yani kendi üzerime açsam diye bir şey yok çünkü T.C kimli bile sormuyorlar alırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

quote:

Belki cevabını almışsındır, Paypal hakkında bilgim yok ama zaten ininal kartı kimin aldığı belli değil yani kendi üzerime açsam diye bir şey yok çünkü T.C kimli bile sormuyorlar alırken

yanlış anlamışsın hocam :)

ben paypalı demiyorum şimdi paypal hesabında 5 tl var ininal da 10 tl benim alacağım şey 10 tl lik bir şey alıcam ben bunun 5 tl sini paypaldan 5 tlsini karttan değilde 10 tl sini direkmen karttan çekmesini sağlayabilirmiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BornHungry -- 27 Aralık 2013; 17:11:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

quote:

yanlış anlamışsın hocam :)

ben paypalı demiyorum şimdi paypal hesabında 5 tl var ininal da 10 tl benim alacağım şey 10 tl lik bir şey alıcam ben bunun 5 tl sini paypaldan 5 tlsini karttan değilde 10 tl sini direkmen karttan çekmesini sağlayabilirmiyiz ?

Paypal da bakiye varsa once direkt ordan bakiye yoksa direkt kart'tan cekiyor.

• Xboxda paypal uzerine kayitli ininal kabul olmuyor.Denedim hep reddettj.Ama xboxda kredi kaeti seklinde ininal kaydedersen oluyor.
  • Mesela arkadaşlar benim PayPal bakiyem 10 lira. İninal kartımda da 10 lira var. Steam'dan 10$ lık oyun almaya çalışsam hem PayPal'dan hem karttan mı bakiye çekecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erodion

Paypal hesabima bu karti tanimladim ve gittigidiyordan alisveris yaptim ancak param geri iade edildi,paypal da bunu ininal karta yollamis ve param su an gozukmuyor,ne yapabilirim?

Ben de aldığım bir kaç ürünü iade ettim, paranız kartınıza iade edildi diye mesaj geldi ama hala gözükmüyor. Para karta ne zaman gelecek hocam tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, paniklemeye başladım.

Not:Paypal hesabım var ama ödemeyi öyle yapmadım direk ininal karttan yaptım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.