Şimdi Ara

İninal Kart ve Paypal'dan Alış Veriş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
19.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eesz

quote:

Orijinalden alıntı: Erodion

Paypal hesabima bu karti tanimladim ve gittigidiyordan alisveris yaptim ancak param geri iade edildi,paypal da bunu ininal karta yollamis ve param su an gozukmuyor,ne yapabilirim?

Ben de aldığım bir kaç ürünü iade ettim, paranız kartınıza iade edildi diye mesaj geldi ama hala gözükmüyor. Para karta ne zaman gelecek hocam tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, paniklemeye başladım.

Not:Paypal hesabım var ama ödemeyi öyle yapmadım direk ininal karttan yaptım.

Kusura bakmayin gec oldu birazcik foruma giris yapmiyodum bayadir

Ben alisveris yapmaya calistigimda param gozuktu eger ki hala gelmemisse bunu deneyebilirsiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar ben ininal kart aldim sonra yurt disi psn imde kullanmak istedim outlast i almak icin ama olmadi sonra paypaldan para yukleniyormus onu gordum paypal aldim simdi aktiflestirmedim hesap acarken ulke secme seyi filan cikiyor orda neyi seceyim bir de psn e parayyuklerken tl yi $ a kendi mi ceviriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inial kart alıp paypal a para aktarmak ve US PSN STORE den alış veriş yapmam gerekiyor. mümkünmüdür? deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esode

inial kart alıp paypal a para aktarmak ve US PSN STORE den alış veriş yapmam gerekiyor. mümkünmüdür? deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

paypala tanımlamadan direk ininal kartıda kullanabilirsin istersen paypala tanılayıptada kullanabilirsinz
  • bazı arkadaşlar inial kartın US de kullanılamadığını yazmış. acaba bu değiştimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esode

bazı arkadaşlar inial kartın US de kullanılamadığını yazmış. acaba bu değiştimi ?

paypal her türlü çalışır ama ininal US da geçermi bilmem.Ben xboxxta kullandım zamanında şimdi kredi kartı kullanıyorum ama halen UK hesapta kullanan arkadaşlar var ama US da ne olur emin değilim.Eğer olmasa bile Paypala kredi kartı şeklinde girer PSNde paypal kullanırsın
  • Arkadaşlar haftada yaklaşık 500$'lık alışveriş yapıyorum Paypal aracılığıyla. Paypal alışverişlerinde ekstra puan veya fırsat sağlayan bir kart var mı?
  • Hort olucak ama mesela ininali bagladik paypala.Icindeki 25 lirayi baska bir paypal kullanicisa gonderebiliyor muyuz?

• +1 bunu merak ediyoruz
  • Paypalın sitesinde üstte para iste bölümü var oraya basarak para alcak kişi para isteyebilir

• Bilemiyorum size de oldu mu.. Ya ben hatırlamadığım bir yükleme yaptım ya da sorun oluştu. Geçenlerde ne kadar bakiyem kaldı diye kontrol edeyim dedim , ayıptır söylemesi yaklaşık 200 TL civarı bir miktar vardı. Ancak hatırlamıyorum bu kadar bir yükleme yaptığımı , 40-50 lira bir miktar vardır diye düşünüyordum.

Bir hata vardır diye de harcamaya korkuyorum şimdi de , acaba sizlerde de oldu mu bu olay ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 14 Ekim 2014; 22:19:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terry134

Bilemiyorum size de oldu mu.. Ya ben hatırlamadığım bir yükleme yaptım ya da sorun oluştu. Geçenlerde ne kadar bakiyem kaldı diye kontrol edeyim dedim , ayıptır söylemesi yaklaşık 200 TL civarı bir miktar vardı. Ancak hatırlamıyorum bu kadar bir yükleme yaptığımı , 40-50 lira bir miktar vardır diye düşünüyordum.

Bir hata vardır diye de harcamaya korkuyorum şimdi de , acaba sizlerde de oldu mu bu olay ?

hocam noldu paraya
  • Merhabalar,

ininal kartı paypala tanımladıktan sonra paypal üzerinden günlük harcama limitimiz bulunuyor mu?

1000tl üzeri para transferlerinde herhangi bir sorunla karşılabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.