Şimdi Ara

Injustice: Gods Among Us [Ana Konu] [Çıktı] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
1
Favori
29.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun senaryo modu çok güzel gerçekten bir çizgi roman havasında. Ben bu gün 2 saat kadar oynadım en iyi dövüştüğüm karakter deathstroke oldu bütün herkesi pataklıyorum çok rahat kombolar çok rahat yapılıyor.
  • Xbox Live'da biri 535G açmış şimdiden. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Xbox Live'da biri 535G açmış şimdiden. :)

olası bir durum =)
    ben bıraktım sadece training yapıyorum, 16sında akarız artık story mode+ live a
  • quote:

Orijinalden alıntı: conerland

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MVqwCPOtVc8#at=43

inanılmaz bir kombo videosu

20 yaptığı olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• çıksada oynasak oyunsuz da olmuyo xboxda
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedalOfMode

quote:

20 yaptığı olmuş

Bu tarz oyuncular Xbox Live ve PSN'de karşıma denk gelmez umarım. Yemin ederim gamepad'i parçalarım. Adamı mazoşist eder böyleleri.

Wii'ye alırsan oynanış hakkında bilgi verirsin artık bana dostum. Wii U sürümü de maşallah ay sonuna doğru çıkıyor. İyice üvey evlat yaptılar konsol ve oyunlarını.

• quote:

quote:

quote:

20 yaptığı olmuş

Bu tarz oyuncular Xbox Live ve PSN'de karşıma denk gelmez umarım. Yemin ederim gamepad'i parçalarım. Adamı mazoşist eder böyleleri.

Wii'ye alırsan oynanış hakkında bilgi verirsin artık bana dostum. Wii U sürümü de maşallah ay sonuna doğru çıkıyor. İyice üvey evlat yaptılar konsol ve oyunlarını.

19 Nisan'da çıkıyor Wii U'ya. Tablette çok değişik sistem olabilirmiş. 20-21 (22 Okul) 23-24 aralıksız oynayacağım. No uyku iPadde her şeyi açtım yani oyunu açtığımda 20 Tane farklı şey gelecek bana.

• quote:

quote:

quote:

quote:

20 yaptığı olmuş

19 Nisan'da çıkıyor Wii U'ya. Tablette çok değişik sistem olabilirmiş. 20-21 (22 Okul) 23-24 aralıksız oynayacağım. No uyku iPadde her şeyi açtım yani oyunu açtığımda 20 Tane farklı şey gelecek bana.

Online'ı nasıl olacak acaba Wii U'da. Onu çok merak ediyorum. Yazarsın artık. Duruma göre Wii U sürümünü de ileride alabilirim. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

20 yaptığı olmuş

Online'ı nasıl olacak acaba Wii U'da. Onu çok merak ediyorum. Yazarsın artık. Duruma göre Wii U sürümünü de ileride alabilirim. :)

Yazarım buraya bütün görüşlerimi
    Bir de InJustice Arcade Stick çıkarsa

• İlk DLC karakter, evet yanlış okumadınız karakter Salı günü açıklanıyor. Böyle giderse 24 karakter olur 48

• 3 gün sonra oyundayız kısmetse. İyi dayandık iyi.
  • quote:

3 gün sonra oyundayız kısmetse. İyi dayandık iyi.

abi hala oynamadim deme ya mk karakterlerini dlc olarak bekliyorum ya! bence olabilir ya da skin gelsn ya!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş temposu yoğun geçiyor bu yüzden konsolu açıyorum oyuna bile girmiyorum. 16'sın da iş değişecek tabi full bu oyunda olucam. Season pass alıcaz unutma.
  • orasi kesin canm ciksin hemen alicm zaten ama passcode var mi? hala bilmiyorum.mk9da vardi ama online fiyasko olunca adamlar bedava yaptilar. 1200msp diorlar ama kesim bir bilgi bulamadm.nette. season passde zaten dlc+skin var, passcode yok sanirim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun tutmaz ise yine kalkar online pass olayı ama bekleyecek hal kalmadı bende. Story'i bitirip biraz practice yapıp online moduna dalıcam.

Bu arada Red Son DLC'si de elimde mevcut.
  • quote:

Oyun tutmaz ise yine kalkar online pass olayı ama bekleyecek hal kalmadı bende. Story'i bitirip biraz practice yapıp online moduna dalıcam.

Bu arada Red Son DLC'si de elimde mevcut.

abi red son guzelde, ben arkham skin-pack i çok istiyorum! Bazılarına saçma gelebilir ama Batman artwork okadar berbatki, şeçmek istemiyorum valla göz zevkimiz bozuyor! Ama oyundaki top tier lerden biri. Adeta mk9 kung lao+scorpion! =) Arkham Dcl pack ile Batman biraz adama benzemiş en azından..

Bu arada Red Son nasıl elinde bu arada yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 13 Nisan 2013; 15:26:31 >

• Dediğin skin'i görmüştüm. Batman dışında joker ve kedi kadın da feci olmuş. Red Son'ı oyunu pre-order ile alacak bir arkadaştan alıcam. :)
  • vuruş hissiyatı ve oynanış mortal 9 gibi mi . öyleyse beni hiç sarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4VO

vuruş hissiyatı ve oynanış mortal 9 gibi mi . öyleyse beni hiç sarmaz.

vurus hissi final fight ve world heroes gibi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.