Şimdi Ara

Injustice: Gods Among Us [Ana Konu] [Çıktı] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
1
Favori
29.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle ama adamlar her ay bedava oyun veriyor hdd den mis gibi oynuyon. Ama çok ilginç mk9 psn de daha lagsız. Xbl de ciddi anlamda çamur! Umarım injustice güzel olur 1.200msp vercez çöpe gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: conerland

kesinlikle ama adamlar her ay bedava oyun veriyor hdd den mis gibi oynuyon. Ama çok ilginç mk9 psn de daha lagsız. Xbl de ciddi anlamda çamur! Umarım injustice güzel olur 1.200msp vercez çöpe gitmesin

Assassin's Creed 3 MultiPlayer'da XBOXda adam bulamazken Wii Uda her an var. InJustice'e de çok kişi abanacaktır Wii U'da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedalOfMode

quote:

kesinlikle ama adamlar her ay bedava oyun veriyor hdd den mis gibi oynuyon. Ama çok ilginç mk9 psn de daha lagsız. Xbl de ciddi anlamda çamur! Umarım injustice güzel olur 1.200msp vercez çöpe gitmesin

Assassin's Creed 3 MultiPlayer'da XBOXda adam bulamazken Wii Uda her an var. InJustice'e de çok kişi abanacaktır Wii U'da

wii uda nasıl olacak mış ? var mı video ?
    Gameplay vs nasıl olacak acaba =)

• quote:

quote:

quote:

wii uda nasıl olacak mış ? var mı video ?
    Gameplay vs nasıl olacak acaba =)

Şu Battle Arena videoları Wii U'dan diyenler var. Çünkü Health, Super Bar vesaire tablette olabilir, dolayısıyla ekranda film gibi durabilir
    MultiPlayer konusunda emin olma sebebim ise Wii U'daki oyun sayısı. Şuanda her oyunun MultiPlayer'ında rahatça kişi bulabilirsiniz hemde baya

• WiiU grafiksel olarak PS3 ve Xbox 360'dan üstün mü?
  • Wii U'da sadece exc. Nintendo oyunlarından başka oyun oynamıyorum şahsen 3. parti oyunları Wii U'ya asla almayı düşünmüyorum. PS3 ve XBOX360 fazlasıyla multi oyunlarda tatmin ediyor beni.

Wii U'ya sadece Mario Kart'ın yenisini bekliyorum. Çıkar artık Nintendoooooooooooooooooooooooo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

WiiU grafiksel olarak PS3 ve Xbox 360'dan üstün mü?

Assassin's Creed 3, Batman Arkham City bunlar diğer konsollarda 720p altıyken Wii U'da 1080p ve daha iyi ayarlar. Bizim TVde tek HDMI yeri var zaten Digiturk - Wii U uğraşırken bir de XBOXı takmaya üşeniyorum anca Dance Central 3 için kız arkadaşlar gelince eve

• quote:

quote:

Assassin's Creed 3, Batman Arkham City bunlar diğer konsollarda 720p altıyken Wii U'da 1080p ve daha iyi ayarlar. Bizim TVde tek HDMI yeri var zaten Digiturk - Wii U uğraşırken bir de XBOXı takmaya üşeniyorum anca Dance Central 3 için kız arkadaşlar gelince eve

Oyunlar wii gibi değil daha hardcore sanırım. Aklım gidiyor bu aralar ama artık yeni nesilde.

• quote:

quote:

quote:

Oyunlar wii gibi değil daha hardcore sanırım. Aklım gidiyor bu aralar ama artık yeni nesilde.

Yok 2. bir Wii değil. Alacaksan al çünkü diğer konsollara gelmesi mümkün olmayan strateji oyunları da gelecek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok 2. bir Wii değil. Alacaksan al çünkü diğer konsollara gelmesi mümkün olmayan strateji oyunları da gelecek.

Kesin vardır kendine özgü güzel oyunları. Bir araştırayım şu cihazı. Eyvallah.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesin vardır kendine özgü güzel oyunları. Bir araştırayım şu cihazı. Eyvallah.

Total War'ın açıklaması eli kulağında, Blizzard'ın Nintendo'yla N64'ten çok sıkı bir ilişkisi var ki Starcraft U gelebilir. SimCity kesin gibi çünkü Wii ve DS'e de çıkmıştı ilk vakitlerde. Civilization'da gelebilir diyorum. PC'nin oyunlarını böyle çeker tablet sayesinde. 3. Parti'de de ufak ufak oturmaya başladı işler, oyun baharı dediğimiz Ekim-Aralığa kadar zaten devam edecek serilerin ilk kısımları geliyor. Nintendo'nun oyunları da geldi mi yeme de yanında yat

• Zamanında Pre-Order yapmama rağmen baktım malum yerlere düşmüş dayanamayıp indirdim ve bu işler için özel aldığım Xbox'ıma taktım.

Oyuna işlerimden dolayı komple bir inceleme yapacak kadar çok vakit arayamadım ama ilk izlenimlerim ;

MK'dan daha yavaş bir oynanışı var bazı MK severler bu oyunu o yüzden pek beğenmeyebilir.

Benim hiç sevmediğim dövüş oyunlarını ve diğer oyun türlerini çok kolaylaştırdığını düşündüğüm tek tuş ile savunma olayı yok Marvel vs Capcom tarzı bir savunma sistemi var.(Onun özel bir adı vardı ama unuttum yüzüme vurmayın )

Bölüm içinde mekan değiştirme ve karakterlerin süper hareketleri sırasında araya giren videolarının oyuncuyu soğutup soğutmayacağı benim en çok merak ettiğim dinamiklerden biriydi ve rahatlıkla söyleyebilirim ki oyuncuyu soğutmuyor hep aynı olmasına rağmen çok hızlı bir şekilde oluyor ve dövüş sırasında iyice gaza getiriyor.En azından benim için.

Hiç bir dövüş oyununda görmediğim kadar çevreyle etkileşime giriyoruz açıkçası ve karşı tarafın önemli bir miktar canını götürüyor bunu çok beğenmediğim çünkü oyunun Online tarafında bu özelliği sürekli kullanarak karşı tarafı sinir edecek bir sürü oyuncu olacaktır.

Round tarzı sistem yerine direk her karakterin 2 roundluk can barı var.

Karakterlerin kıyafetleri ve özel hareketleri çok iyi olmuş gerçekten çizgi romana çok bağlı kalmışlar.Şu an için favori karakterlerim Green Lantern ve Flash.

Oyunun senaryo kısmı bir dövüş oyununa göre hiçte fena olmamış ortada konu var desinler diye sallamamışlar.

Senaryo kısmında ara videolarda animasyonların ve grafiklerin yaşı kendisini belli etsede videolar dışında dövüşürken gözünüze batan bir şey olmuyor.

Senaryo ve Online kısmı dışında her karaktere özel challenge'lar var yapması gayet keyifli olmuş.

• @2K

karakterlerden duyurulmamış olanlar varmı listede?
  • quote:

@2K

killer frost, ares

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz oynadım arrow ve flas hoşuma gitti senaryo güzel ama biraz hantal kalmış oyun bence .

• quote:

quote:

@2K

killer frost, ares

Season pass ile gelse bari bu karakterler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

quote:

@2K

killer frost, ares

Street Fighter IV gibi olduğunu düşünsene, sonradan en az 15 karakter gelsin Bence gelebilir, o yüzden alacağım. Bir de bol bol Alternate Flash Costume gelirse

• quote:

quote:

quote:

quote:

@2K

killer frost, ares

Street Fighter IV gibi olduğunu düşünsene, sonradan en az 15 karakter gelsin Bence gelebilir, o yüzden alacağım. Bir de bol bol Alternate Flash Costume gelirse

Gelebilir, o konuda zemin hazır. Şu an bile hali hazırda eksik denebilecek pek çok DC karakteri var oyunda; bir kalemde tane sayılabilir. Bir 8+8, süper kahraman ve villain eklemesi yapılsa, karakter sayısı 40'ı vursa hiç fena olmaz hani.

@conerland

Cevap için sağol usta.

@2K

Oyunda yönetmeyi en merakla beklediğim iki karakter olan Flash ve Green Lantern'ı en beğendiklerin arasına koyman, bu konudaki hevesimi katladı diyebilirim.

Bu arada oyunun ilk DLC haberi gelmiş. DC'nin özellikle Green Lantern adına önemli bir event'ı olan, Blackest Night ile alakalı. Yalnız şöyle bir şey var ki detaylı bakmadım ama zannediyorum sadece skin olarak karakterlerin zombi hali gelmiş; şu şekil:

Injustice: Gods Among Us [Ana Konu] [Çıktı]

Bir de Zombie Mode'dan bahsediliyor. Blackest Night'ın yeri ve önemi bambaşkaydı ama oyunda atılan ilk DLC adımı olarak bu hamleyi tutmadığımı ve zombilikleriyle ilgilenmediğimi söyleyebilirim. Bu arada bunların yanında sanıyorum oyunda bazı karakterlerin Red Son skinleri ve Flashpoint'teki halleri/görünümleri de var.

Yerine yeni karakterler gelsin? Supergirl, Martian Manhunter, Black Canary, Dr Fate (Oyunun arenalarından birinde gözüküyordu), Firestorm (Killer Frost var diye belki, istediğimden değil?), Azrael, Kyle Rayner; villain kontenjanından da Darkseid, Ra's Al Ghul, hazır Aquaman varken Black Manta, hazır Flash varken Captain Cold ya da Professor Zoom, Spectre, Superboy Prime/Cyborg Superman, General Zod. Şu halde bile dışarda kalan oyunda olabilecek, daha sayabileceğim pek çok süper kahraman veya direkt villain, ya da o sınıfa sokulabilecekler var; DLC ile gelecek karakter seçimleri dilediğimiz kadar bol sayıda olmayacaksa bile olabildiği kadar yerinde olmalı bence, o konuda ne yapacaklarını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 7 Nisan 2013; 12:30:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

quote:

quote:

quote:

@2K

killer frost, ares

Gelebilir, o konuda zemin hazır. Şu an bile hali hazırda eksik denebilecek pek çok DC karakteri var oyunda; bir kalemde tane sayılabilir. Bir 8+8, süper kahraman ve villain eklemesi yapılsa, karakter sayısı 40'ı vursa hiç fena olmaz hani.

@conerland

Cevap için sağol usta.

@2K

Oyunda yönetmeyi en merakla beklediğim iki karakter olan Flash ve Green Lantern'ı en beğendiklerin arasına koyman, bu konudaki hevesimi katladı diyebilirim.

Bu arada oyunun ilk DLC haberi gelmiş. DC'nin özellikle Green Lantern adına önemli bir event'ı olan, Blackest Night ile alakalı. Yalnız şöyle bir şey var ki detaylı bakmadım ama zannediyorum sadece skin olarak karakterlerin zombi hali gelmiş; şu şekil:

Bir de Zombie Mode'dan bahsediliyor. Blackest Night'ın yeri ve önemi bambaşkaydı ama oyunda atılan ilk DLC adımı olarak bu hamleyi tutmadığımı ve zombilikleriyle ilgilenmediğimi söyleyebilirim. Yerine yeni karakterler gelsin? Supergirl, Martian Manhunter, Black Canary, Dr Fate (Oyunun arenalarından birinde gözüküyordu), Firestorm (Killer Frost var diye belki, istediğimden değil?), Azrael, Kyle Rayner; villain kontenjanından da Darkseid, Ra's Al Ghul, hazır Aquaman varken Black Manta, hazır Flash varken Captain Cold ya da Zoom, Spectre, Superboy Prime/Cyborg Superman. Şu halde bile dışarda kalan oyunda olabilecek, daha sayabileceğim pek çok süper kahraman veya direkt villain, ya da o sınıfa sokulabilecekler var; DLC ile gelecek karakter seçimleri dilediğimiz kadar bol sayıda olmayacaksa bile olabildiği kadar yerinde olmalı bence, o konuda ne yapacaklarını merak ediyorum.

Zombie Mode GameStop Pre-Order Exclusive
    Ama Season Pass'e gelir 3 ay sonra.
    Oyun SFIV kadar satarsa her türlü karakter gelir. Yani dediğin gibi, zemin var o konuda çünkü DC çok geniş bir evren. Ben bu oyundaki karakter sayısının 50'ye ulaşacağını düşünüyorum. Tabii satarsa
    The Flash: The Dastardly Dead of the Rogues ne güzel bir seriydi ya, işte devamı düzgün gelemedi fazla. New 52 Flash'da bir şeyler eksik.

• quote:

Zombie Mode GameStop Pre-Order Exclusive
    Ama Season Pass'e gelir 3 ay sonra.
    Oyun SFIV kadar satarsa her türlü karakter gelir. Yani dediğin gibi, zemin var o konuda çünkü DC çok geniş bir evren. Ben bu oyundaki karakter sayısının 50'ye ulaşacağını düşünüyorum. Tabii satarsa
    The Flash: The Dastardly Dead of the Rogues ne güzel bir seriydi ya, işte devamı düzgün gelemedi fazla. New 52 Flash'da bir şeyler eksik.

Aynen. Umarım beklenen ilgiyi görür. Ama ben göreceğini de düşünüyorum; en azından hayal kırıklığı yaratmayacaktır, çünkü Marvel kanadında karakterlerin kendi arasında dövüştüğü ciddi bir dövüş oyununa bence oyunun ciddiliği oranında bir açlık var; Marvel vs Capcom cümbüşü tarz olarak kesinlikle aradığım şey değil. DC cephesinde ise kendi aralarında böylesi bir dövüş oyunu ilk defa yapılıyor; Mortal Kombat vs. olmadan, MK karakterleri olmadan. Online desteği iyi düzeyde ve problemli olmazsa, e oyun da yeteri kadar desteklenirse yeteri kadar satmaması için bir sebep yok. Çünkü kitle mevcut; şimdiden bile oyun en çok beklenenler arasında. Bu arada klavyenden de bal damlıyor; şöyle sen alıntılamadan evvel bir iki ekleme/çıkarma yaptığım karakterler dileklerinden çoğunu içeren bir DLC'ler silsilesi gelse; karakter sayısı 50'yi vursa müthiş olur. 24 az.

Onu ben de beğenirim. Özellikle ekte koyduğum kapağı çok başarılıydı bence; bu aralar telefon duvar kağıdım hatta. Ama onun başarısının altında yatan sebeplerden biri de büyük oranda yazar ekibinde Geoff Johnns'un olması biliyorsun; adam içine girdiği sayıyı/seriyi adam etme potansiyeline sahip. New 52 ile beraber Aquaman'i ele aldı; karakterin karizmasını düzeltip yeniden doğmasını sağladı, New 52'nin en başarılı serileri arasına soktu. Hatta öyle ki New 52'nin ilk büyük event'ı Aquaman teması üzerinden yürüdü. New 52'ta Flash en iyiler arasında olmasa da bence onların bir kademe arkasında geliyor. Lakin New 52 bence Wally West özlemi çekiyor. Hayır, bari şu an Teen Titans'ta takılsa her şey iyiydi ve yerli yerindeydi; Teen Titans'ı da düzenli takip etmiyorum, boş bir vakitte toptan okuyacağım. Başlarda düzenli okuyordum ancak Kid Flash'ın Wally veya Bart olduğuna dair bir bilgi yoktu, son göz attığıma göre Wally New 52'da hala yok ve görünüşe göre ona yer de yok, Kid Flash oldu sana Bart Allen; DC'nin Wally West'i şöyle bir kenara atması sinirimi bozuyor, adam 25 yıl Flash'lık yaptı ve resmen çekirdekten yetişti; bir süper kahraman klişesini bozup halefinden çok daha fazla tutuldu ve çok sevildi; görülen en kafa ve komik/eğlenceli karakterlerden biriydi; ancak DC yokmuş gibi davranıyor. Mesela Justice League çizgi romanlarında bazı Flash diyalogları var, Wally'nin normal hali kadar olmasa da Barry'nin söyleyeceği şeyler de değil, resmen Wally'den biraz ona katıp Wally'i iyice yalan ettiler. Geoff Johnns'a da o Barry-Wally hususunda kıl olmuşumdur hep.

Bu arada sen alıntılamadan evvel mesajı düzenleyip birkaç şey eklemiştim; Blackest Night ve zombi skinleri dışında, mesela Red Son skinleri de Gamestop ön siparişiyle geliyor.

Bir de, Flashpoint:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 7 Nisan 2013; 13:17:24 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.