Şimdi Ara

Injustice: Gods Among Us [Ana Konu] [Çıktı] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
1
Favori
29.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama clash wage inanılmaz saçma 1 özellik Bence bu oyun mk9 ve sf serisi gibi pro bir game olmaz o özellik kapanmadığı sürece.

not: spoiler buttonu çalışmadı kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 5 Nisan 2013; 9:55:11 >
  • InJustice: Mobile oynadım oynadım baya da bir ekran görüntüsü aldım New iPad (3rd Generation)'den. Öncelikle konsol sürümü bunun yarısı kadar bile eğlenceliyse benim için uyku yok Batman Arkham City Lockdown'a çok eğlenceli diyordum bunu görünce bu kral oldu Sebebi de aynı yapımcının iOS'a 2. deneyimi olması kesinlikle
    Şimdi maça başladığımızda böyle karşılaşıyoruz:
     Injustice: Gods Among Us [Ana Konu] [Çıktı]

Savunma sistemini beğendim elini havaya kaldırıyor karakterler. Canı az götürüyor ama karşıdakinin Power Bar'ının hızlı dolmasını sağlıyor:

Rastgele dövüşlerimden kareler:

Ve gelelim özel hareketlere. Bu kadar interaktivite beklemiyordum cidden, adamlar çabalamış :

(Bu tekmenin altına yazı yazacağım fikir bekliyorum )

Maçı bitirdiğimizde böyle bir şekilde yere düşüyor düşman veya siz (Flash'ın niyeti ):

O ekran da geçtikten sonra VICTORY yazısı geliyor:

Sonra maça başlamadan önceki ekrana dönüş yapıyoruz:

Beş Sayfa bölüm var ben 2 sayfasını tamamladım, bölüm çeşidi çok fazla. Geriye kalan sayfalar çok daha zengindir, her en sonda bir BOSS var sonra Bonus kısmı açılıyor. Bu arada karakterlerimiz kart şeklinde Store'dan alıyoruz (İlk Açışımda 18TL bayıldım yalan yok ):

Bu oyunda çeşitli Achievement'ları yapınca InJustice: Gods Among Us'ta bir sürü ödül alıyoruz, InJustice: Gods Among Us'ta Achievement'ları yapınca InJustice: Mobile'da bir sürü ödül alıyoruz o ekran (Burada ezikliğime bakmayın şuanda hepsi yapıldı ):

Evet oyun böyle. Grafikleri bir tablet/telefona göre muazzam. FrameRate düşmesi vesaire yok. Oyun çok seri oynanıyor, hele benim gibi Batman: Arkham City Lockdown'da 6 ay geçirdiyseniz bunda Flash'la yaklaşık 45 Saniye'de bir bölüm geçebilirsiniz. Evet Flash konusunda hayranlığım var çizgiroman koleksiyonuma değinmiyorum bile Yani iOS'unuz varsa oyun çıkmadan önce baya bir eğlendirecektir sizi -ki ben bunu her saniye oynarım InJustice: Gods Among Us kapalıyken- yoksa da alın bir tane ne diyeyim, VITA'da bile böyle dövüş oyunu yok. Tamamen mobil odaklı, Street Fighter veya Mortal Kombat gibi dijital kontrolleri yetersiz kılacak bir oyun değil.

EXTRALAR
    Ölü Koleksiyonum:

Son Olarak da Dabbe'nin gazabına uğrayanlar Bilmeyenler için Doomsday

İki Pehlivan

İkiside birbirinden merdane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetoguzderin -- 5 Nisan 2013; 15:10:37 >

• Resimler gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Resimler gözükmüyor.

SkyDrive çakallık yapmış ayar değiştirmiş düzelttim
  • Tamamdır şimdi. :)
  • Xbox Live'a 36 tane avatar item gelmiş. Meraklısı kaçırmasın.
  • Her ne kadar Batman harici, demonun oynanabilir karakterleri bana hitap etmese, sevdiğim karakterleri içermese de; genel olarak demonun beklentilerimi karşıladığını ve eğlendirdiğini söyleyebilirim. Tam beklediğim gibi, ayarında bir oyun olmuş gibi görünüyor. Hareketler bol, ezberlemek zaman alacak, ama en azından yapılması kolay, ki her zaman kendi adıma böylelerini, yapmak için analogu 273 derece çevirmek gereken kombolu oyunlara tercih etmişimdir. Şu kısa demo bile umut vaad edici ki, bana zaten hayalimi, aradığımı, DC veya Marvel kahramanları arasında yapılmış ciddi bir dövüş oyunu beklentimi veriyor; tam sürümünde Flash ile, Green Lantern ile, Superman ile, Green Arrow ve niceleri ile çok da renklenecek ve oyuncuyu keyiflendirecektir bu oyun. Çıkışını duyurulduğundan, detayları iyice netleştiğinden beri merakla bekliyorum ancak; şurda zaman az kalmışken, hele demoyu da görmüşken, insanın oyuna olan beklentisi daha da artıyor.

Yalnız merak ettiğim bir husus var ki, tam sürümü daha evvel oynayan arkadaşlar da bu konuda aydınlatırsa sevinirim, karakterlerin areneya gelişine dair giren videolar hep veya hep olmasa da iki ya da üç dövüşte bir aynı mı? Yani tamam, demo alt tarafı 528 MB idi, bu konuda çok da bir zenginlik/çeşitlilik beklenemez de; tam sürümde de Batman neredeyse hep demodaki gibi mi geliyor? Superman neredeyse hep gömleği yırtıp mı geliyor? Örnekler çoğaltılabilir. Elbet bu konuda en az iki veya üçe varan bir çeşitlilik vardır, yoksa sürekli kendini tekrara düşer de; bu konuda durum nedir, bol mu en azından?

• Vaaay Bane' de var demek. Kara şövalyenin kırıyor yine belini.
  • Off 10 gün kim bekleyecek şimdi
  • 10 gün sonra oynarım bende artık. Daha Xbox Live'da season pass bile yok kaldı ki oyunu oynayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Her ne kadar Batman harici, demonun oynanabilir karakterleri bana hitap etmese, sevdiğim karakterleri içermese de; genel olarak demonun beklentilerimi karşıladığını ve eğlendirdiğini söyleyebilirim. Tam beklediğim gibi, ayarında bir oyun olmuş gibi görünüyor. Hareketler bol, ezberlemek zaman alacak, ama en azından yapılması kolay, ki her zaman kendi adıma böylelerini, yapmak için analogu 273 derece çevirmek gereken kombolu oyunlara tercih etmişimdir. Şu kısa demo bile umut vaad edici ki, bana zaten hayalimi, aradığımı, DC veya Marvel kahramanları arasında yapılmış ciddi bir dövüş oyunu beklentimi veriyor; tam sürümünde Flash ile, Green Lantern ile, Superman ile, Green Arrow ve niceleri ile çok da renklenecek ve oyuncuyu keyiflendirecektir bu oyun. Çıkışını duyurulduğundan, detayları iyice netleştiğinden beri merakla bekliyorum ancak; şurda zaman az kalmışken, hele demoyu da görmüşken, insanın oyuna olan beklentisi daha da artıyor.

/>

Yalnız merak ettiğim bir husus var ki, tam sürümü daha evvel oynayan arkadaşlar da bu konuda aydınlatırsa sevinirim, karakterlerin areneya gelişine dair giren videolar hep veya hep olmasa da iki ya da üç dövüşte bir aynı mı? Yani tamam, demo alt tarafı 528 MB idi, bu konuda çok da bir zenginlik/çeşitlilik beklenemez de; tam sürümde de Batman neredeyse hep demodaki gibi mi geliyor? Superman neredeyse hep gömleği yırtıp mı geliyor? Örnekler çoğaltılabilir. Elbet bu konuda en az iki veya üçe varan bir çeşitlilik vardır, yoksa sürekli kendini tekrara düşer de; bu konuda durum nedir, bol mu en azından?

Karakterlerin arenayı giriş intro videoları ve win videoları her zaman aynı. Introlar skip edilebiliyor fakat outro videoları geçilemiyor. 100’e yakın maç yaptım, gittikte ustalaşıyorsun oyunda! Kombolar gayet kolay ve kısa süre sonra 20hit kombo yapmaya başlıyorsun. Konuda 10 kere ifade ettim sanırm ama clash wage olayı halen nefret ettiğim bir olay : ). Onun dışında erana etkileşimide gıcık, çünkü unblockable, varillerin yanına pusmuş bir adam varil atmayı spamlayarak baya keyif kaçırabilir. Stage int. kapatılabiliyor, fakat clash’i kapatmayı beceremedim, sanırım olmuyor! Green Lantern, S. Grundy, Bane, Killer Frost, Ares, şimdilik baya konsantre olduğum karakterler. Onun dışında Sinestro çok iyi bir zoner, Mk9’dan Shang Sang + Kenshin benzeri diyebiliriz. Gerçek bir spammerin elinde çok tehlikeli olabilir =). Green Arrow bu aralar çok popüler fakat oyunda zayıf kalmış diyebiliriz. Genede çok keyifli onunla oynamak. Deathstroke tam bir psikopat yanına yaklaşmak zor olabiliyor bazenleri. Green Lantern çok çok iyi olmuş. Onun combolarını çözünce diğer karakterlere bakmak bile istemedim. Oyunda super bar çok kolay doluyor, ve çok önemli dikkatli kullanmak lazım. Optionsdan alternate controls seçeneği seçilince, oyundaki karakter hareketleri sf, kof benzeri bir yapıya dönüşüyor, aşağı ileri olan bir hareket, alternate control on yapıldığı zaman, ileri aşağı, ileri aşağı çapraz, ileri, yani yarım daire yapılarak çıkıyor. Command listte o şekilde gözüküyor. Kimseye spoiler vermek istemiyorum ama story mode çok iyi olmuş. Tek oturuşta bitirilir çok rahatça!
    İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 6 Nisan 2013; 9:45:06 >

• Oyunu Live'a bağlı iken oynuyorsan söyleyebilir misin bana oyunun menüsünden season pass alma aktif mi diye ?
  • quote:

Oyunu Live'a bağlı iken oynuyorsan söyleyebilir misin bana oyunun menüsünden season pass alma aktif mi diye ?

Ethernet kablosunu çektim, 16 Nisanda takıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 6 Nisan 2013; 10:30:43 >
  • O da iyiymiş. 16'sına kadar bende oyunu oynamıyorum. İyi sabır var cidden.
  • achiviementlar sync olmasın diye, kasıyorum, sabırsızımdır baya :)
  • Achievement'leri açtığın tarih sen Live'a bağlanınca kabak gibi online'da çıkacak zaten. Bence beklesen daha iyi olurdu.

Full oyun çıktı diye demoyu bile sildim ben iyice kudurayım diye.
  • quote:

Achievement'leri açtığın tarih sen Live'a bağlanınca kabak gibi online'da çıkacak zaten. Bence beklesen daha iyi olurdu.

Full oyun çıktı diye demoyu bile sildim ben iyice kudurayım diye.

hahaha lol! ben online olunca sync ediyor saniyordum. ozaman giriyim bari live, defiance oynarim :). relase date april 16th, achiviement unlocked on april 5th gayet ilginc :p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun çıkışına 2-3 gün kala girsen sorun olmaz bence ama 2 hafta ara olunca pek yanaşmıyorum erkenden oyunlara girmeye.

GEOW J'da 1 ay sabreden adamım 2 hafta ne ki bu oyun için (kuduruyorum deli gibi çaktırma).

Elde konsol çok olunca oyun bolluğu oluyor o yüzden sorun etmiyorum elbet oynayacak oyun oluyor.
  • quote:

Oyunun çıkışına 2-3 gün kala girsen sorun olmaz bence ama 2 hafta ara olunca pek yanaşmıyorum erkenden oyunlara girmeye.

GEOW J'da 1 ay sabreden adamım 2 hafta ne ki bu oyun için (kuduruyorum deli gibi çaktırma).

Elde konsol çok olunca oyun bolluğu oluyor o yüzden sorun etmiyorum elbet oynayacak oyun oluyor.

MK9'da zor sabrettim, gerek yok ya! Malum durum olursa ps3 alırım psn plus a bu oyun gelir 3ay sonra :) :P
  • Live kalitesi varken oyunu PSN'de heba etmek ne derece doğru olur tartışmaya açık bir konu.

Xbox Live rulez. PSN sucks.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.