Şimdi Ara

Injustice: Gods Among Us [Ana Konu] [Çıktı] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
429
Cevap
1
Favori
29.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mortal kombat gibi bir senaryo modu olursa harika olacaktır oyun.
  • Senaryo modu var oyunda. Demonun sonunda oyundaki özellikleri video olarak gösteriyorlar. Mortal Kombat'da olan King Of The Hill modu bile var.

Demonun grafikleri fena değil full oyunda böyle gelecektir ama Mortal Kombat'a göre mecburen grafikleri kısmışlar yani aynı kalitede değil grafikler. Bunu açık alan ile etkileşime bağlıyorum. Bir yerde grafiği kısmakta mecbur kalıyorlar.

Oyun son derece eğlenceli bunu rahatlıkla söyleyebilirim. 1200MSP online pass'ı hak eden bir oyun olmuş. Rahat 4-5 ay oyalar bu oyun beni. Online modunda özellikle çok çekişmeli maçlar olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Senaryo modu var oyunda. Demonun sonunda oyundaki özellikleri video olarak gösteriyorlar. Mortal Kombat'da olan King Of The Hill modu bile var.

Demonun grafikleri fena değil full oyunda böyle gelecektir ama Mortal Kombat'a göre mecburen grafikleri kısmışlar yani aynı kalitede değil grafikler. Bunu açık alan ile etkileşime bağlıyorum. Bir yerde grafiği kısmakta mecbur kalıyorlar.

Oyun son derece eğlenceli bunu rahatlıkla söyleyebilirim. 1200MSP online pass'ı hak eden bir oyun olmuş. Rahat 4-5 ay oyalar bu oyun beni. Online modunda özellikle çok çekişmeli maçlar olacağını düşünüyorum.

Demoda control settings olmadığı için arcade stick kullanamadım, gamepad ile işkence bu oyun! İnanılmaz heyacanlı idim bu oyun için, fakat dün demoyu oynayınca anladımki baya practice yapmak lazım! Demodan sonra Mk9 oynadım ve ciddi anlamda çok farklı. Adamlar bir çok oyun mekaniğini eklemiş üstüne üstlük stage etkileşim, traits vs gibi yenilikçi fikirler koymuşlar oyuna. Gerçekten kafam çok karıştı :) bir anda dedim ben bu oyunu ciddi anlamda oynayamam! ( wonder woman special move listte 16adet hareketi görünce ). Full sürüm gelsin bakacağım ona göre devam veya tamam diyicem. Çünkü sf ve mk9 ayarım kaçacak bunu oynayınca . Bunun dışında hiç sevmediğim şeyler var, misal clash wage denen şey ciddi anlamda berbat!! çok saçma ve boşu boşuna super bar kaybına neden oluyor. Oyunda mk serisindeki gibi korunma tuşu olmaması aslında bence pek iyi olmamış, oyundaki karakterler arası mesafeler çok uzun ve yaklaşmak için forward dash yaparken, dash cancel olmadığı için ve hemen hemen her karakterde projectile olduğu için sürekli dash yaparken dayak yiyoruz enerjimiz kolay bitiyor. Sadece demo ile igili yorumlarım bunlar. Full sürüm tabikide farklı olacaktır. Bu arada oyunki testerlardan biri olan "ts sabin" u tube kanalında oyunla ilgili tutorialler içeren videolar yayınlamaya başladı bile
    Herkese iyi oyunlar =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 3 Nisan 2013; 17:04:07 >

• Pen anlamam açıkcası dövüş oyunlarından özellikle SF mekaniğine sahip oyunları pek iyi oynayamam ama MK9 tarzı mekaniğe sahip dövüş oyunlarında fena değilimdir. Bu oyunu da bu yüzden sevdim. Tekken'de de orta şekerdeyim ama misal KOF serisinde resmen dökülüyorum. Online'da gamepad'i bıraktığım çok olmuştur özellikle KOF 13'de. :)

Ben demoya göre konuşucak olursam bu oyunu sevdim. Online modu çok eğlenceli geçeceğe benziyor. Demo'da keşke multi altında Xbox Live desteğide verselerdi. :P
  • quote:

Pen anlamam açıkcası dövüş oyunlarından özellikle SF mekaniğine sahip oyunları pek iyi oynayamam ama MK9 tarzı mekaniğe sahip dövüş oyunlarında fena değilimdir. Bu oyunu da bu yüzden sevdim. Tekken'de de orta şekerdeyim ama misal KOF serisinde resmen dökülüyorum. Online'da gamepad'i bıraktığım çok olmuştur özellikle KOF 13'de. :)

Ben demoya göre konuşucak olursam bu oyunu sevdim. Online modu çok eğlenceli geçeceğe benziyor. Demo'da keşke multi altında Xbox Live desteğide verselerdi. :P

Street Fighter hastasıyım, Mortal Kombatı fazla beğenmem, Tekken arkadaşlarla iken
    Ama bu oyun bana bir değişik geldi. DC Sempatimden olsa gerek. The Flash ile beni çok sık görürsünüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MedalOfMode

quote:

Pen anlamam açıkcası dövüş oyunlarından özellikle SF mekaniğine sahip oyunları pek iyi oynayamam ama MK9 tarzı mekaniğe sahip dövüş oyunlarında fena değilimdir. Bu oyunu da bu yüzden sevdim. Tekken'de de orta şekerdeyim ama misal KOF serisinde resmen dökülüyorum. Online'da gamepad'i bıraktığım çok olmuştur özellikle KOF 13'de. :)

Street Fighter hastasıyım, Mortal Kombatı fazla beğenmem, Tekken arkadaşlarla iken
    Ama bu oyun bana bir değişik geldi. DC Sempatimden olsa gerek. The Flash ile beni çok sık görürsünüz

Wii U'da seni sürekli bu oyunu oynarken göreceğime hiç şüphem yok. :)

Wii U'ya zaman ayıramıyorum şu sıralar devamlı PS3 veya XBOX360 takılıyorum. Wii U'ya Mario Kart çıksa direk iptalim zaten. :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MedalOfMode

quote:

Wii U'da seni sürekli bu oyunu oynarken göreceğime hiç şüphem yok. :)

Wii U'ya zaman ayıramıyorum şu sıralar devamlı PS3 veya XBOX360 takılıyorum. Wii U'ya Mario Kart çıksa direk iptalim zaten. :D

Batman Arkham City'i kapat diye biri mesaj atmıştı MiiVerse'de
    Mobil sürüm iOS'a duyuruldu!
    Daha önce Arkham City Lockdown ile tecrübesi olan Netherrealm bu sefer kendi oyunları Injustice için bir iOS oyunu yapıyor. Arkham City Lockdown mobil oyuncular için en iyi ddövüş oyunlarından biriydi, bu bir adım daha öteye taşımış. iPad'imde yer açtım bekliyorum Bu arada Konsolda kazandığımız puanları bunda, bunda kazandığımız kostümleri konsolda kullanabiliyoruz

• Demonun sonunda Doomsday geliyor. Aşağıda aldığım screen'den görebilirsiniz. Feci karizma bir karakter. Çizgi romanında da Superman'i öldüren bir karakterdir kendileri. Full oyunda da ya son boss olur veya sub boss. Oyun çıksın görücez. :)

Injustice: Gods Among Us [Ana Konu] [Çıktı]
  • oyunu her bitirdiğinde son videoy tekrar tekrar izlemek çok gıcık olmuş :) ben geçemedim! star/back/x/y/a/b ne denediysem geçmedi. Hala uğraşıyorum alışmaya çalışıyorum oyuna. Batmanin dizaynı hiç hoşuma gitmedi ama arkham city costumeleri ile oynarım heralde. Wonder Woman zaten erkek gibi olmuş, Lex Luthor çok ağır , marvel vs capcom serisindeki sentinele benzer diye umutlanmıştırm fakat fazlası ile zayıf bir karakter olmuş. Full sürümde daha farklı olacaktır kesinlikle! Bu arada avrupta çıkışı 16 Nisan, Us çıkışı 11 nisan ise bence Us versiyonu Rf dir =). Haftaya oynarız bunu
  • Bencede RF çıkar ama son durum ne olur bilinmez. Mortal Kombat RF idi gerçi. :)

Video çekmiştim onu upload edecektim ama oynayamadım oyunu işe gidicem diye.

Artık online modundan video koyarım yediğim dayakları görsün millet. :P
  • quote:

Bencede RF çıkar ama son durum ne olur bilinmez. Mortal Kombat RF idi gerçi. :)

Video çekmiştim onu upload edecektim ama oynayamadım oyunu işe gidicem diye.

Artık online modundan video koyarım yediğim dayakları görsün millet. :P

ekle beni co-op practice yapalım
    sora king of the hill'de rage quit champion oluruz. Bizi gören kaçar
  • tamam oyundayım

• gozumuz aydin demek istiyorum
    16 nisanda oynacaklar beni eklesin imzanda gt
  • Tam sürümü oynayan var mı beyler?
  • oyun cok saglam olmus beklediğimize deydi.Oynayan varmı baska

• Zuhahaha demodan video çektim 720p YouTube'a sallamak için ama malum olay olmuş. Yok artık demek istiyorum.

Bu gece çok güzel geçecek.
  • Daha demoyu dün PSN'den çektim oynamak nasip olmadı bugun full sürümü çıktı oyunun :) bu oyunla beraber Xbox'a tekrar dönüş yaparım gibi gözüküyor 1 haftadır açmıyordum konsolu neredeyse.
  • Batman ile oynadığım bölüm çok hoşuma gitti. Alışması zaman alacak gibi. Oyun super.

• quote:

Batman ile oynadığım bölüm çok hoşuma gitti. Alışması zaman alacak gibi. Oyun super.

joker, bane, deathstroke, ares, sinestro off herkesle.oynucam deli gibi.heyecan yaptim hahajaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demoyu beğenmedim çok ağırlaşmış bu oyunun mekanikleri eminim oynadıkça alışlılır ama MK dan sorma sarmadı beni tam sürümü oynamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 5 Nisan 2013; 0:03:46 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.