Şimdi Ara

Injustice: Gods Among Us [Ana Konu] [Çıktı] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
429
Cevap
1
Favori
29.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

gamespot 7.0 vermiş oyuna demosundan belliydi zaten ortalama bir oyun olduğu bir Mk değil...

10/7 ise iyi mortal 9 benden 10/5 almıştı. bu 10/3 felan o zaman. 10 luk tek oyun var. oda ssf4 ae
  • SSF4 AE demeyin bana canım çekiyo lan askerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

SSF4 AE demeyin bana canım çekiyo lan askerde

Hakan'ın Oil Tankı, Ryu'nun öfkesi

• quote:

Ne oyunmuş arkadaş bırakamadın gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

Ne oyunmuş arkadaş bırakamadın gitti.

ne oyunlar birikti hey yavrum hey sf 1 saat oynarım en fazla az kaldı az 1 aycık :D

• ounu aldım bakalım birazdan bi takcam umudum yok ama arşivde bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4VO

ounu aldım bakalım birazdan bi takcam umudum yok ama arşivde bulunsun

Oyunum pazardan Allah korusun nazardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedalOfMode

quote:

oyun beni şaşırttı zevk aldım. grafikler mekanlar felan gerçekten güzel. oynanışda güzel öğrendikçe daha çok zevk alacağım diye düşünüyorum. düşündüğüm gibi tırt çıkmadı oyun. tavsiye ediyorum herkese

• quote:

quote:

quote:

oyun beni şaşırttı zevk aldım. grafikler mekanlar felan gerçekten güzel. oynanışda güzel öğrendikçe daha çok zevk alacağım diye düşünüyorum. düşündüğüm gibi tırt çıkmadı oyun. tavsiye ediyorum herkese

Wii U'ya ertelediler yoksa ben şuanda 100 Level olmuştum

• Superman ile lazer atan noob dolu oyunun online'ı. Lanet ettirdiler yeminle.

Level 40 oldum kapadım oyunu. Bugün tekrar başlayacağım oynmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Superman ile lazer atan noob dolu oyunun online'ı. Lanet ettirdiler yeminle.

+deathstroke trolleri ile dolu live =)

For example this guy :

• quote:

Orijinalden alıntı: conerland

quote:

Superman ile lazer atan noob dolu oyunun online'ı. Lanet ettirdiler yeminle.

+deathstroke trolleri ile dolu live =)

For example this guy :

2.45'deki dövüşü izleyin oyunun online'ının durumunu özetliyor

• Online'ı zaten bi Superman bi de Death Stroke üzerine kurulu. Death Stroke'a karşı Death Stroke şaka gibi olmuş yukarıda ki video da. İkisi de noob.
  • deathstroke vs deathstroke inanılmaz komik olmuş aslında combolarla ve her şeyiyle karakter çok iyi gibi gözüküyor ama böyle insanların elinde trollemek amaçlı kullanıyorlar
  • Zaten bu oyunda yakın dövüşe girmeden etkili bir biçimde uzaktan saldırılabilecek yegane iki karakter Deathstroke ve Superman. Bu ikisinin yanında bu stratejinin güdülebileceği 3-4 karakter daha var ama Deathstroke ve Superman kadar verim alınamaz. Bu iki karakter, hem uzaktan etkili saldırıyı; hem hız ve çevikliği, hem yakın dövüşte de avantajı, genel anlamda gücü vaad eden iki karakter. Online'a hiç girilmeden Superman'in oyuncular tarafından en çok seçilecek karakter olacağını tahmin etmek zor olmayacaktır ancak yapımcıların Deathstroke'u çizgi roman aleminden oyuna aktarırken zannediyorum bir tarafını eksik bırakmakta çekinmeleri karakterin Superman kadar kullanılmasında büyük etki sahibi olmuş. Yani tamam, zaten daha oyun hiç oynanmadan 'Deathstroke var' dendiğinde karakterin ne olduğunu bilen adamın aklına ilk gelecek bu özellikler olur; hız, çeviklik, yakın dövüş, uzaktan silahlı saldırı, yakından kılıç vs., zaten adam adı üstünde Terminatör lakaplı biri ama yukarda @conerland'in koyduğu video üzerine adamın kanalındaki bütün videolarına bir göz gezdirdim de Deathstroke keşke oyunun kadrosunda hiç olmayaymış yahu; o raddeye getiriyor insanı. Herifin sürekli CoD oynuyormuş gibi bir köşede durup aralıksız sıkması ve trollediğini zannedip kendince eğlenmesi çok can sıkıcı. Zaten sıfır sorunlu bir online altyapı beklemiyordum, yani oyundan kaynaklanan bir şey olmasa insanoğlunun olduğu yerde hiçbir zaman bir şey doğru düzgün işlemez, hele ki bu bir dövüş oyunu ve dövüş oyunlarında bunlar her zaman vardır, hiçbir şey olmasa illa burdaki Deathstroke meselesine benzer bir sorun oyuncular tarafından yaratılır; elbet buna benzer şeylerle karşılaşılacaktı ama bu denli Deathstroke rağbeti oyunun online'ı konusunda beni bir düşündürdü; yapımcılar en kötü rakip arama ekranına bir filtre ekleseler de Deathstroke ile Superman'i dışarda bırakabilsek keşke.

Oyunun Avrupa çıkışı dündü ve daha bu semalara uğramamış, o yüzden henüz oynama fırsatı bulamadım, gelince alacağım ancak Xbox Live'da böyle olan durumun, PSN'de de çok fark edeceğini zannetmiyorum; Deathstroke rağbeti aşağı yukarı onda da XBL ile benzerdir.

Yapımcılar en azından Deathstroke'un karakteristik özelliklerinden kırpmamışlar, bari aralıksız sıkmasına izin vermeselermiş, araya bir zorunlu boşluk koydurulsa daha güzel olabilirmiş, görüyorum da karakter neredeyse rakibine aman vermeden sıktıkça sıkıyor, bu haliyle bir numaralı spamming karakteri olmuş, hiç mi fark etmediler acaba?

Bu arada bir cümle üstte PSN demişken bugün PSN'de gördüm, Season Pass yaklaşık 35 liralık bir bedele geliyor; neredeyse oyunun üçte birlik fiyatına.

• quote:

Online'ı zaten bi Superman bi de Death Stroke üzerine kurulu. Death Stroke'a karşı Death Stroke şaka gibi olmuş yukarıda ki video da. İkisi de noob.

Bir güncelleme gelir mi bu duruma
  • quote:

quote:

Online'ı zaten bi Superman bi de Death Stroke üzerine kurulu. Death Stroke'a karşı Death Stroke şaka gibi olmuş yukarıda ki video da. İkisi de noob.

Karakterler arası denge ayarı için güncelleme şart ama bu firmanın önceki oyunu Mortal Kombat'da güncellemeyi bırak adam akıllı update bile gelmedi oyuna. Spam karakterler ile oynayan oynamaya devam ediyor o da oyuncu kaldıysa online modunda Mortal Kombat'ın.

Bu oyuna güncelleme beklemiyorum şahsen. Bu halde oynamaya devam. Achievement kasıyorum bu aralar single'da. 385G açabildim 5 günde. Tüm karakterler ile battle modunu bitiricem bir ara. Önceliğim o. Oyun zevkli sıkmıyor ama online'da noob'lar denk gelince bayıyor.

• quote:

quote:

quote:

Karakterler arası denge ayarı için güncelleme şart ama bu firmanın önceki oyunu Mortal Kombat'da güncellemeyi bırak adam akıllı update bile gelmedi oyuna. Spam karakterler ile oynayan oynamaya devam ediyor o da oyuncu kaldıysa online modunda Mortal Kombat'ın.

Bu oyuna güncelleme beklemiyorum şahsen. Bu halde oynamaya devam. Achievement kasıyorum bu aralar single'da. 385G açabildim 5 günde. Tüm karakterler ile battle modunu bitiricem bir ara. Önceliğim o. Oyun zevkli sıkmıyor ama online'da noob'lar denk gelince bayıyor.

InJustice Battle Arena Live Finale izledin mi o gün 3:50da bilmiyorum ama o videoların çok izlendiği konusunda durdular baya. Bu oyunu hem ünlü ettiler hem de seri yapacakları çok belli. Seri içinde ilk oyunun adı çok kötü olmamalı yani update kesin gelir

• Pc versiyonu cıkak mı ? bilgisi olan var mı ?
  • PC versiyonunu uzun süre beklemeyin. Gelse Mortal Kombat gelirdi PC'ye. Dedikodular var uzun süredir Mortal Kombat'ın PC'ye geleceği yönünde.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.