Şimdi Ara

Injustice: Gods Among Us [Ana Konu] [Çıktı] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
1
Favori
29.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: MedalOfMode

quote:

quote:

quote:

quote:

Wii U'ya alacak varsa çekinmesin süper. Adam da bol onlineda.

Ben gelene kadar alış oyuna. Fena kapışıcaz senle.

Gel gel Flash var

Oyun iniyor ama yarın şehir dışında olacağım için hafta içi belirli bir gün kapışalım mutlaka. XBOX360 ve PS3'den tecrübeliyim.

Perşembe günü ölümüne

Wii U'nun online deneyimi çok kötü bu oyunda. Aynı elemanla denk geldim online'da ama oyun düşüyor sürekli ve karşı tarafa da bana da disconnect yazıyor. Rezillik diz boyu.

Bende olmadı daha inşallah olmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gel gel Flash var

Oyun iniyor ama yarın şehir dışında olacağım için hafta içi belirli bir gün kapışalım mutlaka. XBOX360 ve PS3'den tecrübeliyim.

Perşembe günü ölümüne

Wii U'nun online deneyimi çok kötü bu oyunda. Aynı elemanla denk geldim online'da ama oyun düşüyor sürekli ve karşı tarafa da bana da disconnect yazıyor. Rezillik diz boyu.

8 veya 9 disconnect oldu hesapta. Birde Wii U sürümünde bazı sesler gelmiyor oyunda. Oyunda ki tüm sesleri duyamıyorum. Ne tabletten ne de TV'den. Çok hoş bir durum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gel gel Flash var

Perşembe günü ölümüne

8 veya 9 disconnect oldu hesapta. Birde Wii U sürümünde bazı sesler gelmiyor oyunda. Oyunda ki tüm sesleri duyamıyorum. Ne tabletten ne de TV'den. Çok hoş bir durum.

Ben hiç öyle şeyler yaşamadım, Patch yayınlarlar senin gibilere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yasemin Soze gelse ya
     Injustice: Gods Among Us [Ana Konu] [Çıktı]
  • Injustice: Gods Among Us için Batgirl Onaylandı

Mortal Kombat'a yeniden hayat veren NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Injustice: Gods Among Us'ın yeni karakteri Batgirl resmi olarak duyuruldu. Lobo'dan sonra indirilebilir ikinci karakterimiz Batgirl olacak.

Batgirl'ün ilk oynanış videosunun gelecek hafta yayınlanması bekleniyor. Aşağıda bu karaktere ait ilk görseli bulabilirsiniz.

BSC

• quote:

Injustice: Gods Among Us için Batgirl Onaylandı

Mortal Kombat'a yeniden hayat veren NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Injustice: Gods Among Us'ın yeni karakteri Batgirl resmi olarak duyuruldu. Lobo'dan sonra indirilebilir ikinci karakterimiz Batgirl olacak.

Batgirl'ün ilk oynanış videosunun gelecek hafta yayınlanması bekleniyor. Aşağıda bu karaktere ait ilk görseli bulabilirsiniz.

BSC

Ahbe Yasemin Soze'yi koymadılar gitti.

• buradahttp://pelerinli.com/2013/05/injustice-dlc-veriyoruz/ dlc ve t-shirt dağıtılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkaesk

buradahttp://pelerinli.com/2013/05/injustice-dlc-veriyoruz/ dlc ve t-shirt dağıtılıyor.

Ps3 icin bu! tshirt olabilir sadece

• Shazam'ı çok iyi öğrenenler var Live'da. Aynı şekilde Aquaman ile de terlettiler baya. Yenemedim bu karakterler ile iyi oynayanları. Ama super maçlardı acayip zevk aldım.

Level 49 oldum. Aynı zamanda hem PS3'de hem Wii U'da da oynuyorum oyunu (level kasma ve farklı platformlarda oynarken eğleniyorum). XBOX360'da daha çok oynuyorum online kalitesi yüzünden.

Yeni gelen Lobo karakterine baya alıştım. Feci canlar yaktım bu karakter ile ama yenildiğimde olmadı değil hızlı karakterler karşıma geldiğinde. 2 DLC skin'i de güzel olmuş. Bad Girls ve Titan Skin'leri.

Wonder Woman super olmuş yeni skin'de. Halley Quain'de baya eğlenceli bir görünüme sahip olmuş. Oyundan şuan bıktım çünkü sabahtan beri demeyelim de 3 saattir aralıksız oynadım. :)
  • quote:

Shazam'ı çok iyi öğrenenler var Live'da. Aynı şekilde Aquaman ile de terlettiler baya. Yenemedim bu karakterler ile iyi oynayanları. Ama super maçlardı acayip zevk aldım.

Level 49 oldum. Aynı zamanda hem PS3'de hem Wii U'da da oynuyorum oyunu (level kasma ve farklı platformlarda oynarken eğleniyorum). XBOX360'da daha çok oynuyorum online kalitesi yüzünden.

Yeni gelen Lobo karakterine baya alıştım. Feci canlar yaktım bu karakter ile ama yenildiğimde olmadı değil hızlı karakterler karşıma geldiğinde. 2 DLC skin'i de güzel olmuş. Bad Girls ve Titan Skin'leri.

Wonder Woman super olmuş yeni skin'de. Halley Quain'de baya eğlenceli bir görünüme sahip olmuş. Oyundan şuan bıktım çünkü sabahtan beri demeyelim de 3 saattir aralıksız oynadım. :)

Bütün karakterlerin hikayesini açıyorum ayrıca Wii U sürümü güncellemeyle X360la eşitlenecekmiş özellik olarak

• Arkadaşlar 3mps kablo net var, injustice'de sıkıntı çekiyorum genelde 1 veya 2 bar gözüküyor insanların bağlantı barları bende! sürekli red ediyorlar ya da input delay yüzünden salak suluk kombolar yapıyorum kaybediyorum.Ama işin garibi karşımdakiler tıkır tıkır oynuyorlar! çok ilginç, bir arkadaşımla denedik adamda lag yok bende var! İlginç! sizin deneyimler nasıl? ve bağlantınız nedir? xboxlive'da oynuyorum.

not: sf x tkn, ssf4, tekken tag2 ve umvc3 ü çok rahat oynuyorum bu bağlantı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 10 Mayıs 2013; 9:59:05 >
  • 8Mbit ile oynuyorum. Lag sorunu yaşamıyorum. Özellikle Live kalitesinde lag aramayın bile. :)
  • Kablonet in ping degerleri ile alakali sanirim

• Kablonetin ping olayı ADSL'e göre daha avantajlı diye duymuştum. Ne derece doğru bilgim yok.
  • quote:

Kablonetin ping olayı ADSL'e göre daha avantajlı diye duymuştum. Ne derece doğru bilgim yok.

Kadıköy'de hem ADSL'nin hem Uydunet'in verimli ve stabil çalıştığı bir bölgedeyim.
    8 Mbit ADSL ve 10 Mbit Uydunet denedim, şu an Uydunet kullanıyorum ve belirgin bir avantaj olmadığını söyleyebilirim.

Bence aradaki fark Adsl ile Uydunet arasındaki teknik farktan değil,
    oyuncunun bulunduğu bölgede hangisinin daha verimli çalıştığı ile ilgili.

Uydunet ile Türkiye içi 10-15 ms, Avrupa'ya 75-100 ping, Amerika'Ya 175-200 ms ping alıyorum.
    Ping 50ms altı olmadıktan sonra da (ki 50 bile fazla) dört dörtlük lag'sız oyun zor.
  • Olabilir. Benim santral ile olan uzaklığım yürüme mesafesi 10-15 dakika. Lag sorunu yaşamıyorum nedense. Ancak teknik sorun falan olur ise net dibe vuruyor ama çok nadir bir durum bu da tabiki.
  • Yeni dört karakter için yapılmış DLC seçimlerini beğenmiyorum. Önce Lobo dendi, kendisini ben sevmem ama sevenleri vardır, zaman zaman villain'e de kayan bir anti kahramandır lakin şu son Batgirl seçimi gerçekten gerekli miydi? Teoride yıllar evvel Joker'ın Barbara'yı Batgirl'lükten emekli edip Oracle olmaya zorlamasına ithafen oyunda da bir Batgirl vs Joker ilginç görünebilir ama sadece bu kadar. Açıkçası, zaten Batman, Nightwing, Joker, Bane, Catwoman, Harley Quinn derken yeterince Batman evreninden karakter varken bayan karakter seçimi için bir Black Canary veya hiç olmadı Supergirl'ü yeğlerdim. Hazır oyunun kadrosunda Green Arrow da varken, Black Canary hem o açıdan ilginç; hem de dövüşü konusunda eğlenceli olabilirdi. Lobo açıklandıktan sonra yabancı bir forumda kalan karakterlerin oyunun kodlarında açığa çıktığını ve sırasıyla Batgirl, General Zod ve Scorpion (?) olacağı söylenmişti; Batgirl'ün de resmen doğrulanmasıyla zannediyorum ona doğru gidiyoruz ki temennim kesinlikle bu değil. Hadi ilk ikisi istediğimiz gibi olmadı; kalan ikisi için oyunun kadrosunun dışında kalan pek çok sağlam DC karakteri varken Zod ve her ne alakaysa Scorpion gelecekse yazıklar olsun. Hele ki sırf Man of Steel'in de gazıyla General Zod gelirse gerçekten komik; oyunun kadrosunda bulunması için ne numarası var, illa Superman'den birini koyacaksan aynı zamanda evrensel DC kötüsü Darkseid'ı koy? Ve de Martian Manhunter oyunun kadrosunda bulunmadığı için bir köşede içine ağlıyor; oyun yapımcıları kendisini es geçerse ayrı bir yazıklar olsun. Tamam telepatik kuvvetleri bir dövüş oyununa birebir biçimde aktarılamayacak olsa da bu durum dövüş sırasında kısa süreliğine rakibini hareketsiz bırakıp aşılabilir; buna ek olarak kısa süreliğine (Yapımcı insafına kalmış) görünmez olabilmesi, uçabilmesi ve maddelerin içinden uzuvlarını geçirebilmesiyle oynaması eğlenceli bir dövüşçü haline getirilebilirdi. İşin ilginci hem Martian, hem de Darkseid oyunun arenalarında var; ancak oyunda kendileri yok. Martian Watchtower'da daima arka planda, Darkseid ise bir dövüşte ara sahne olarak çıkıyor ve seke seke kendi bulunduğu yere geleni gazabına uğratıyor. Son iki karakter kim olur bilmiyorum ama ne Lobo, ne de Batgirl; benim gidip Season Pass'e o kadar para saymam için kesinlikle yeterli karakterler değil.

---------------------------------------------------------------------------

Oyunu iki haftadır oynuyorum. Bu iki haftanın çoğu gününde olamasa da tabii, uygun olduğum zamanlar oynadım. Malum; eve yorgun gelinen akşamları bir dövüş oyunu için dikkat toplamak zor olabiliyor. Yine bilinen bir şey söyleyeceğim ama oyun sağlam, hem de oldukça. Severek oynatıyor. Özellikle çoğu DC karakterini birbirine karşı böylesine ciddi bir yapımın içinde görebilmek gerçekten zevk verici. Satışlar ve oyuna olan ilgi de üst düzey, yapımcılar oyunun devamına sıcak bakıyor ki umarım da gelir.

Story modu her bölümde bir karaktere odaklanıp onun yolundaki 4-5 karakteri pataklayıp sırasını savdığımız; sonra başka bir karaktere geçtiğimiz türden olsa da, alışıldık bir hikayeyi içerse de eğlenceli. Bazı şeyler, özellikle dövüş öncesi rakibin canını azaltmaya yönelik arada çıkan bazı ufak oyunlar güzel düşünülmüş. Mesela Green Arrow bölümünde, Solomon Grundy bize doğru gelirken bir FPS oyunundaymışcasına GA'nın açısından Solomon'un fırlattıklarını havada okla vurmamız hoş düşünülmüş şeyler.

* İlk tecrübemi oyunda oynayarak edindiğim, demodan bilmediğim, karakterler arasında en tuttuğum Green Arrow oldu. Umduğumdan iyi. Yakın ve uzak dövüşte etkili; rakibi hazır yakalamadığınız ve doğru zamanları da bulduğunuz vakit alevli veya elektrikli oklarıyla hatırı sayılır bir hasara uğratabiliyorsunuz.

Flash; okuduğum kadarıyla beğenen ya beğenmiş ya da daha iyi olabileceğini düşündüğünü söylemiş. Fena değil, ama her zaman en iyi seçim de değil hani. (Bu arada Flash demişken; oyun çıkmadan 1-2 ay evvel dediğim Flash'ın kıyafetinin bana çizgi romanlara göre uzak ve yeterince yekpare gelmemesi, robotik gibi durması muhabbeti kendisinin New 52 kostümüyle çözülmüş durumda)

Green Lantern; onun hakkında da daha evvel bu oyun için beklediğim Hal Jordan'ın bu olmadığını, daha iyi ve daha sadık bir modellemeye ve sese sahip olabileceğini söylemiştim. E bunlara ek olarak kendisi bir dövüş oyununa, daha doğrusu bir oyuna göre de aktarılması gayet zor bir karakter; kendi iradesiyle ve yüzüğüyle o an hayal ettiğini enerjiyle yaratan bir adam; gerçekten zor. Daha da yaratıcı davranabilirlermiş ama genellikle dövüş oyunu konseptine uygun füze atması, makineli tüfek falan seçmişler. Tabii bir kalkan yaratması vs de eklenebilirmiş hani. Ama o da iyi yine de, aynı zamanda Sinestro da.

Aquaman; Ben oyunu almadan evvel oynayanlardan duyduğum ve onun hakkındaki yorumlar tamamen doğru; fazla iyi. Yakın mesafe, uzak mesafe, super combosu zamanını yakalayabilirseniz oldukça etkili. Aquaman'e iyice odaklanıp onun üstünde çalışan ve oyuna da yeterince alışmış bir Injustice oyuncusunu onunla tutmak zor olur.

Bunlara ek olarak da sadece bazıları dışında kadrodaki her karakteri en azından bir defalığına denedim. Aslında alıştığınız vakit her karakter kendine göre iyi/kötü veya bir şekilde dengeli; sadece kadrodan birkaç kişi dışında. En çok oynadığım karakterler ise herhangi bir sıra yapmadan Batman, Green Arrow, Green Lantern ve Flash dörtlüsü. 24 kişilik kadrodan belli adamlara odaklanılırken yapılan seçimlerde elbet bazı karakterlere duyulan sevgiler de devreye giriyor tabii.

• red hood var yeni gelecek karakter oylamasında o gelirse oyunu alırım direkt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Yeni dört karakter için yapılmış DLC seçimlerini beğenmiyorum. Önce Lobo dendi, kendisini ben sevmem ama sevenleri vardır, zaman zaman villain'e de kayan bir anti kahramandır lakin şu son Batgirl seçimi gerçekten gerekli miydi? Teoride yıllar evvel Joker'ın Barbara'yı Batgirl'lükten emekli edip Oracle olmaya zorlamasına ithafen oyunda da bir Batgirl vs Joker ilginç görünebilir ama sadece bu kadar. Açıkçası, zaten Batman, Nightwing, Joker, Bane, Catwoman, Harley Quinn derken yeterince Batman evreninden karakter varken bayan karakter seçimi için bir Black Canary veya hiç olmadı Supergirl'ü yeğlerdim. Hazır oyunun kadrosunda Green Arrow da varken, Black Canary hem o açıdan ilginç; hem de dövüşü konusunda eğlenceli olabilirdi. Lobo açıklandıktan sonra yabancı bir forumda kalan karakterlerin oyunun kodlarında açığa çıktığını ve sırasıyla Batgirl, General Zod ve Scorpion (?) olacağı söylenmişti; Batgirl'ün de resmen doğrulanmasıyla zannediyorum ona doğru gidiyoruz ki temennim kesinlikle bu değil. Hadi ilk ikisi istediğimiz gibi olmadı; kalan ikisi için oyunun kadrosunun dışında kalan pek çok sağlam DC karakteri varken Zod ve her ne alakaysa Scorpion gelecekse yazıklar olsun. Hele ki sırf Man of Steel'in de gazıyla General Zod gelirse gerçekten komik; oyunun kadrosunda bulunması için ne numarası var, illa Superman'den birini koyacaksan aynı zamanda evrensel DC kötüsü Darkseid'ı koy? Ve de Martian Manhunter oyunun kadrosunda bulunmadığı için bir köşede içine ağlıyor; oyun yapımcıları kendisini es geçerse ayrı bir yazıklar olsun. Tamam telepatik kuvvetleri bir dövüş oyununa birebir biçimde aktarılamayacak olsa da bu durum dövüş sırasında kısa süreliğine rakibini hareketsiz bırakıp aşılabilir; buna ek olarak kısa süreliğine (Yapımcı insafına kalmış) görünmez olabilmesi, uçabilmesi ve maddelerin içinden uzuvlarını geçirebilmesiyle oynaması eğlenceli bir dövüşçü haline getirilebilirdi. İşin ilginci hem Martian, hem de Darkseid oyunun arenalarında var; ancak oyunda kendileri yok. Martian Watchtower'da daima arka planda, Darkseid ise bir dövüşte ara sahne olarak çıkıyor ve seke seke kendi bulunduğu yere geleni gazabına uğratıyor. Son iki karakter kim olur bilmiyorum ama ne Lobo, ne de Batgirl; benim gidip Season Pass'e o kadar para saymam için kesinlikle yeterli karakterler değil.

---------------------------------------------------------------------------

Oyunu iki haftadır oynuyorum. Bu iki haftanın çoğu gününde olamasa da tabii, uygun olduğum zamanlar oynadım. Malum; eve yorgun gelinen akşamları bir dövüş oyunu için dikkat toplamak zor olabiliyor. Yine bilinen bir şey söyleyeceğim ama oyun sağlam, hem de oldukça. Severek oynatıyor. Özellikle çoğu DC karakterini birbirine karşı böylesine ciddi bir yapımın içinde görebilmek gerçekten zevk verici. Satışlar ve oyuna olan ilgi de üst düzey, yapımcılar oyunun devamına sıcak bakıyor ki umarım da gelir.

Story modu her bölümde bir karaktere odaklanıp onun yolundaki 4-5 karakteri pataklayıp sırasını savdığımız; sonra başka bir karaktere geçtiğimiz türden olsa da, alışıldık bir hikayeyi içerse de eğlenceli. Bazı şeyler, özellikle dövüş öncesi rakibin canını azaltmaya yönelik arada çıkan bazı ufak oyunlar güzel düşünülmüş. Mesela Green Arrow bölümünde, Solomon Grundy bize doğru gelirken bir FPS oyunundaymışcasına GA'nın açısından Solomon'un fırlattıklarını havada okla vurmamız hoş düşünülmüş şeyler.

* İlk tecrübemi oyunda oynayarak edindiğim, demodan bilmediğim, karakterler arasında en tuttuğum Green Arrow oldu. Umduğumdan iyi. Yakın ve uzak dövüşte etkili; rakibi hazır yakalamadığınız ve doğru zamanları da bulduğunuz vakit alevli veya elektrikli oklarıyla hatırı sayılır bir hasara uğratabiliyorsunuz.

Flash; okuduğum kadarıyla beğenen ya beğenmiş ya da daha iyi olabileceğini düşündüğünü söylemiş. Fena değil, ama her zaman en iyi seçim de değil hani. (Bu arada Flash demişken; oyun çıkmadan 1-2 ay evvel dediğim Flash'ın kıyafetinin bana çizgi romanlara göre uzak ve yeterince yekpare gelmemesi, robotik gibi durması muhabbeti kendisinin New 52 kostümüyle çözülmüş durumda)

Green Lantern; onun hakkında da daha evvel bu oyun için beklediğim Hal Jordan'ın bu olmadığını, daha iyi ve daha sadık bir modellemeye ve sese sahip olabileceğini söylemiştim. E bunlara ek olarak kendisi bir dövüş oyununa, daha doğrusu bir oyuna göre de aktarılması gayet zor bir karakter; kendi iradesiyle ve yüzüğüyle o an hayal ettiğini enerjiyle yaratan bir adam; gerçekten zor. Daha da yaratıcı davranabilirlermiş ama genellikle dövüş oyunu konseptine uygun füze atması, makineli tüfek falan seçmişler. Tabii bir kalkan yaratması vs de eklenebilirmiş hani. Ama o da iyi yine de, aynı zamanda Sinestro da.

Aquaman; Ben oyunu almadan evvel oynayanlardan duyduğum ve onun hakkındaki yorumlar tamamen doğru; fazla iyi. Yakın mesafe, uzak mesafe, super combosu zamanını yakalayabilirseniz oldukça etkili. Aquaman'e iyice odaklanıp onun üstünde çalışan ve oyuna da yeterince alışmış bir Injustice oyuncusunu onunla tutmak zor olur.

Bunlara ek olarak da sadece bazıları dışında kadrodaki her karakteri en azından bir defalığına denedim. Aslında alıştığınız vakit her karakter kendine göre iyi/kötü veya bir şekilde dengeli; sadece kadrodan birkaç kişi dışında. En çok oynadığım karakterler ise herhangi bir sıra yapmadan Batman, Green Arrow, Green Lantern ve Flash dörtlüsü. 24 kişilik kadrodan belli adamlara odaklanılırken yapılan seçimlerde elbet bazı karakterlere duyulan sevgiler de devreye giriyor tabii.

Ben Scorpion ve Lobo için aldım season pass’ı =). Batgirl trailerı izledim ama hiç beğenmedim, oynamak lazım karar vermek için. G.Lantern, Batman, Bane, Sinestro, D.Stroke, B.Adam, Raven en beğendim karakter. Genel olarak hepsi ile oynamak keyifli, Hawkgirl hariç ;). Raven erkek gibi olmuş cizgi romandaki gibi çekici değil ama çok iyi bir karakter. W.Woman’da kaba hatları olan çirkin bir artwork’e sahip, sağlam bir skin lazım. B.Adam çok güçlü, çok güzel bir karakter olmuş. Online’da çok keyifli. Lobo çok ağır ve uzaktan etkisiz bir karakteri shotgun’ı çok kısa, sürekli yakın ve mid-range takılmak lazım. Yoksa baya dayak manyağı oluyorsunuz. :) Bu arada forumdan kimse oynamıyor mu? Oynayan varsa eklesin, daily challange kasarız, practice yaparız. Güzel ve keyifli olur.
    Merakla Scorpion’u beklemekteyim 

•  Injustice: Gods Among Us [Ana Konu] [Çıktı]

Dünya'nın en güzel strateji kitabı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.